Evo sad je sigurno 100 koma 1 odsto!Migovi stižu u Srbiju krajem godine
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Evo sad je sigurno 100 koma 1 odsto!Migovi stižu u Srbiju krajem godine
vuksadinare wrote:ja uopce ne razumijem tko sve moze pusiti ovakve bajke pogotovo da ce se dobiti zrakoplovi umalo za đabe...kao da je vojni zrakoplov skuter pa ga mos dobiti na svakom cosku...
moj skuter, ipak imam stariji model )
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
pa izgrađeno ej mostova po hrvatskoj ohohoho..jbg uvijek postoji i 'taj jedan'...nista nije idealnodzango wrote:Zato pravite jedan jebeni most već 10 godina i još nije ni počeo da se radi. Naši napravili već 2 u Beogradu.vuksadinare wrote:moguce...no mi bar ne pisemo svaki dan 'evo samo sto nisu upravo su iz moskve poletjeli ali negdje putem su se zagubili a sigurno ce doci do kraja godine za godinu jos cemo se dogovoriti jer treba na par mjesta avioni da napune gorivo dok dođu u srbiju'dzango wrote:Pa sad. Ja cenim da ćete vi dobiti nove avione otprilike kada napravite i Pelješki most.vuksadinare wrote:..prije cemo mi dobiti F-16 nego oni migove od brace...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ovakav je moj, samo ferari crvena
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
http://www.informer.rs/vesti/politika/144060/AMERIKANCI-SRBIJI-NUDE-Poseta-predsednika-Vucica-SAD-PROTEKLA-BOLJE-NEGO-STO-BILO-OCEKIVANOvuksadinare wrote:..prije cemo mi dobiti F-16 nego oni migove od brace...
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
To picke voze.pizzon wrote:
ovakav je moj, samo ferari crvena
omni-
2014-04-12
Transkript razgovora Vucic-Putin
Vucic:'Dobar dan gospodine predsjednice Putin'
Putitin:'Zdravstvuj...tko je na drugoj strani telefona'
Vucic:'Pa kako tko? ..ja predsednik Vucic'
Putin:'Cekaj samo momenat da vidim u beleski pod kojim si rednim brojem da znam sa kim razgovaram'
Vucic:'Pa zar ste me zaboravili'
Putin:'Ko bi vas se sve sjetio imam poziva i susreta da ne znam ni zena kad mi dolazi'
Vucic:'Nego gospodine predsednice znate za onaj nas dogovor..krsljuc...uf..onaj ako niste zaboravili'
Putin:'Ne secam se..o cemu ti..imamo zakazan rucak?...odlazak na balet u boljsoj teatar?..'
vucic:'a ne ne..onaj znate..malo mi bese neugodno..oni..hm..krsljuc..migovi 29..'
Putin:'Sta bi ti migove?..kad sam ja to obecao i da li sam uopste to pomenuo'
Vucic:'Izvinite..mozda sam ja pogresio znam da ste jednom pomenuli da cete migove-29 transferirati u srbiju zadnji put bese da bui se to trebalo dogoditi za vidovdan'
Putin:'Casne mi staljinove ja se niceg ne secam..mozda sam u tom momentu malo vise votke..rođendan mi bio..ako razumes..'
Vucic:'moze biti..ne kazem..ali sta sad da radim..obeco narodu a aviona nema..sta da sad radim?..sta da im kazem?..uverio sam ih da nikad ne lazem'
Putin:'Pokusavaj i dalje da lazes..ja ti drugo nista ne mogu obecati...osim ti nama baza u nis a mi tebi eventualno onda migove..druge nema..a sad crta mazim se sa jednom kremaljskom sobaricom..drugi put me nazovi ako nesto ozbiljno trazis'
Vucic:'Dobar dan gospodine predsjednice Putin'
Putitin:'Zdravstvuj...tko je na drugoj strani telefona'
Vucic:'Pa kako tko? ..ja predsednik Vucic'
Putin:'Cekaj samo momenat da vidim u beleski pod kojim si rednim brojem da znam sa kim razgovaram'
Vucic:'Pa zar ste me zaboravili'
Putin:'Ko bi vas se sve sjetio imam poziva i susreta da ne znam ni zena kad mi dolazi'
Vucic:'Nego gospodine predsednice znate za onaj nas dogovor..krsljuc...uf..onaj ako niste zaboravili'
Putin:'Ne secam se..o cemu ti..imamo zakazan rucak?...odlazak na balet u boljsoj teatar?..'
vucic:'a ne ne..onaj znate..malo mi bese neugodno..oni..hm..krsljuc..migovi 29..'
Putin:'Sta bi ti migove?..kad sam ja to obecao i da li sam uopste to pomenuo'
Vucic:'Izvinite..mozda sam ja pogresio znam da ste jednom pomenuli da cete migove-29 transferirati u srbiju zadnji put bese da bui se to trebalo dogoditi za vidovdan'
Putin:'Casne mi staljinove ja se niceg ne secam..mozda sam u tom momentu malo vise votke..rođendan mi bio..ako razumes..'
Vucic:'moze biti..ne kazem..ali sta sad da radim..obeco narodu a aviona nema..sta da sad radim?..sta da im kazem?..uverio sam ih da nikad ne lazem'
Putin:'Pokusavaj i dalje da lazes..ja ti drugo nista ne mogu obecati...osim ti nama baza u nis a mi tebi eventualno onda migove..druge nema..a sad crta mazim se sa jednom kremaljskom sobaricom..drugi put me nazovi ako nesto ozbiljno trazis'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» "Migovi" stižu na dan NATO agresije
» Migovi stizu po planu, razmatramo S300
» Zivot za Srbiju bi dalo 46 odsto Srba
» 6 svjetskih banaka pokreću svoju kripto valutu krajem 2018. godine
» Sve građane ćemo besplatno cijepiti protiv covida, počinjemo već krajem godine
» Migovi stizu po planu, razmatramo S300
» Zivot za Srbiju bi dalo 46 odsto Srba
» 6 svjetskih banaka pokreću svoju kripto valutu krajem 2018. godine
» Sve građane ćemo besplatno cijepiti protiv covida, počinjemo već krajem godine
Page 2 of 2