9/11 postaje sve čudniji i čudniji
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 9/11 postaje sve čudniji i čudniji
ameri mogu poravnati jedino uporabom njukova, a nek lansiraju njukove onda idu i oni,pismejker wrote:Bez brige...USA moze ako stvarno pozeli poravnati svaku drzavu sa zemljom i pretvoriti je u njukovu pustinju..osim Rusije,Kine i Tunguzije..
Iran nije izuzetak...Ne bi ameri isli na terensko ratovanje.barem dok ne bi sjebali sve sto je covjek izradio svojim rukama...
Sprdam se ja sa AMerima po pitanju Rusa,to i stoji cinjenica o moodima,ali Iran...pa eto vidimo sto bude..
to je automatski odgovor rusa na lansiranje njukova pa makar i ne isli na njih, ne vjeruju rusi da njukovi nebi promjenili putanju
u klasicnom sukobu ameri mogu iranu popusit doslovno
prvo zbog fanatizma, drugo jer je iranu rusija iza ledja doslovno, trece iran je prenatrpan klasicnim oruzjem i to ne bas zaostalim,
izrael se grozi iranu isto kao i iran izraelu ali to je samo lajanje na mjesec i podjebavanje , mi vama ubijemo ovg vi nama onog
realno izrael bi mogao sjebat iran njukovima al tu se opet postavlja pitanje smije li, da nebi i sam bio sprzen,
sve je to veliko vaganje i zauzimanje pozicija,
u buducem ratu za koji se zauzimaju pozicije velika je mogucnost sraza irana i izraela al tek u globalnom sukobu pa ajd da mi rjesimo nasu tucnjavu dok se drugi zabavljaju drugdje
inace iran je preastao pickin dim drzavica , imali su ga priliku sredit onda dok je ratovao s irakom, onda su bili u kurcu i moglo ih se lako poslat u prethistoriju
sad je druga prica
Leviathan2 wrote:ameri mogu poravnati jedino uporabom njukova, a nek lansiraju njukove onda idu i oni,pismejker wrote:Bez brige...USA moze ako stvarno pozeli poravnati svaku drzavu sa zemljom i pretvoriti je u njukovu pustinju..osim Rusije,Kine i Tunguzije..
Iran nije izuzetak...Ne bi ameri isli na terensko ratovanje.barem dok ne bi sjebali sve sto je covjek izradio svojim rukama...
Sprdam se ja sa AMerima po pitanju Rusa,to i stoji cinjenica o moodima,ali Iran...pa eto vidimo sto bude..
to je automatski odgovor rusa na lansiranje njukova pa makar i ne isli na njih, ne vjeruju rusi da njukovi nebi promjenili putanju
prvo zbog fanatizma, drugo jer je iranu rusija iza ledja doslovno, trece iran je prenatrpan klasicnim oruzjem i to ne bas zaostalim,
izrael se grozi iranu isto kao i iran izraelu ali to je samo lajanje na mjesec i podjebavanje , mi vama ubijemo ovg vi nama onog
realno izrael bi mogao sjebat iran njukovima al tu se opet postavlja pitanje smije li, da nebi i sam bio sprzen,
u buducem ratu za koji se zauzimaju pozicije velika je mogucnost sraza irana i izraela al tek u globalnom sukobu pa ajd da mi rjesimo nasu tucnjavu dok se drugi zabavljaju drugdje
inace iran je preastao pickin dim drzavica , imali su ga priliku sredit onda dok je ratovao s irakom, onda su bili u kurcu i moglo ih se lako poslat u prethistoriju
sad je druga prica
Odlicno si opisao stuaciju,odlicno argumentirano...
E sad pitanje..posto je situacija takva(krajnje nesigurna i nestabilona) sto nadalje bude...(nestabilnot nije opcija)..
i nadalje tvrdim da ce tarapane po Iranu biti,ne nuzno njukovima,radi onoga sto si rekao...ne bi Rusi definitivno,ali sto ako koji snop ide na njih??
A situacija je tako se spetljala da ovako vise ne ide..e to je ono sto ameri ne podnose,pa sad poduzimaju neke stvari koje ce dovesti do...a vidjet cemo..
Guest- Guest
ma ameri vec dugo rade na planu totalne dominacije i likvidacije konkurenata u svijetu, negdje oruzjem negdje mitom i korupcijom i ucjenama te svojim petokolonasima, medjutim nisu ocekivali ni kinesko ni rusko iskakanje i napredak, padom cccp bili su sigurni da su rjesili najzesceg konkurenta i poceli su srati po globusu kako im se diglo, medjutim onaj ruski kepec je zajebo stvarpismejker wrote:Leviathan2 wrote:ameri mogu poravnati jedino uporabom njukova, a nek lansiraju njukove onda idu i oni,pismejker wrote:Bez brige...USA moze ako stvarno pozeli poravnati svaku drzavu sa zemljom i pretvoriti je u njukovu pustinju..osim Rusije,Kine i Tunguzije..
sad je druga prica
E sad pitanje..posto je situacija takva(krajnje nesigurna i nestabilona) sto nadalje bude...(nestabilnot nije opcija)..
i nadalje tvrdim da ce tarapane po Iranu biti,ne nuzno njukovima,radi onoga sto si rekao...ne bi Rusi definitivno,ali sto ako koji snop ide na njih??
A situacija je tako se spetljala da ovako vise ne ide..e to je ono sto ameri ne podnose,pa sad poduzimaju neke stvari koje ce dovesti do...a vidjet cemo..
inace ameri imaju namjeru rusiju sjebat, skoro su i uspjeli onomad ekonomskim slomom , probali su i sad al su rusi naucili skolu, a nekim cudom opet su rusi ispred njih u najbitnijim segmentima ratne tehnologije tako da ih ne mogu ni vojno
casa ce morat puknut, sad se zauzimaju pozicije jer su i rusi i ameri svjesni da do sukoba mora doci, naravno tu su jos i kinezi i indija vs nato
Leviathan2 wrote:ma ameri vec dugo rade na planu totalne dominacije i likvidacije konkurenata u svijetu, negdje oruzjem negdje mitom i korupcijom i ucjenama te svojim petokolonasima, medjutim nisu ocekivali ni kinesko ni rusko iskakanje i napredak, padom cccp bili su sigurni da su rjesili najzesceg konkurenta i poceli su srati po globusu kako im se diglo, medjutim onaj ruski kepec je zajebo stvarpismejker wrote:Leviathan2 wrote:ameri mogu poravnati jedino uporabom njukova, a nek lansiraju njukove onda idu i oni,pismejker wrote:Bez brige...USA moze ako stvarno pozeli poravnati svaku drzavu sa zemljom i pretvoriti je u njukovu pustinju..osim Rusije,Kine i Tunguzije..
sad je druga prica
inace ameri imaju namjeru rusiju sjebat, skoro su i uspjeli onomad ekonomskim slomom , probali su i sad al su rusi naucili skolu, a nekim cudom opet su rusi ispred njih u najbitnijim segmentima ratne tehnologije tako da ih ne mogu ni vojno
casa ce morat puknut, sad se zauzimaju pozicije jer su i rusi i ameri svjesni da do sukoba mora doci, naravno tu su jos i kinezi i indija vs nato
E upravo tako...jebeno si ti Uk neki Bajuštelac...
Guest- Guest
9/11 je najvažniji događaj što se dogodio nakon pada berlinskog zida
Guest- Guest
Ni blizu. 9.11. bio je svojevremeno velika halabuka,koja je ubrzo zaboravljena.prorok wrote:9/11 je najvažniji događaj što se dogodio nakon pada berlinskog zida
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
to će uskoro postati slučaj kao i kenedi... puca nekom kiki tko je ubio kenedija, svi znaju da službena priča ne drži vodu, a sve ostalo su razne teorije urote koje što ih više ima samo osnažuju službenu verziju...jastreb wrote:Ni blizu. 9.11. bio je svojevremeno velika halabuka,koja je ubrzo zaboravljena.prorok wrote:9/11 je najvažniji događaj što se dogodio nakon pada berlinskog zida
zato jer to nekome odgovara da se brzo zaboravi, a zahvaljujući 9/11 počela je invazija na iraq i sve poslije šta se događalo na bliskom istoku, čak bi se moglo reći i glavni uzrok zašto su izbjeglice danas tujastreb wrote:Ni blizu. 9.11. bio je svojevremeno velika halabuka,koja je ubrzo zaboravljena.prorok wrote:9/11 je najvažniji događaj što se dogodio nakon pada berlinskog zida
Guest- Guest
Koliko se ja sjećam 9.rujna rezultirao je napadom na Afganistan. Odnosno na svrgavanje talibanskih vlasti. Invazija na Irak počela je 2003. i nema neke čvršće veze sa napadima u SAD.prorok wrote:zato jer to nekome odgovara da se brzo zaboravi, a zahvaljujući 9/11 počela je invazija na iraq i sve poslije šta se događalo na bliskom istoku, čak bi se moglo reći i glavni uzrok zašto su izbjeglice danas tujastreb wrote:Ni blizu. 9.11. bio je svojevremeno velika halabuka,koja je ubrzo zaboravljena.prorok wrote:9/11 je najvažniji događaj što se dogodio nakon pada berlinskog zida
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Koliko se ja sjećam 9.rujna rezultirao je napadom na Afganistan. Odnosno na svrgavanje talibanskih vlasti. Invazija na Irak počela je 2003. i nema neke čvršće veze sa napadima u SAD.
Koješta. Do invazije na Irak nikada ne bi došlo da se nije dogodio 11. rujna. Nebitno što je prava i neposredna žrtva bio talibanski režim u Afganistanu.
Guest- Guest
prorok wrote:9/11 je najvažniji događaj što se dogodio nakon pada berlinskog zida
Ich stimme.
Počela je od toga datuma nova era, era terorizma.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Antijunak wrote:prorok wrote:9/11 je najvažniji događaj što se dogodio nakon pada berlinskog zida
Ich stimme.
E idiota na kvadrat
Terorizma je bilo uvijek .
I prije .
Poceo je otada napad na Irak .
I ostale suverene druave blistoka.
pitanje je čijegAntijunak wrote:prorok wrote:9/11 je najvažniji događaj što se dogodio nakon pada berlinskog zida
Ich stimme.
postojala je operacija northwoods, al poslije kad je kennedy ubijen izgleda da su takve stvari izmakle kontroli
Guest- Guest
sve je to bilo zbog planirane invazije na iraq, ne padaš valjda na propagandujastreb wrote:Koliko se ja sjećam 9.rujna rezultirao je napadom na Afganistan. Odnosno na svrgavanje talibanskih vlasti. Invazija na Irak počela je 2003. i nema neke čvršće veze sa napadima u SAD.prorok wrote:zato jer to nekome odgovara da se brzo zaboravi, a zahvaljujući 9/11 počela je invazija na iraq i sve poslije šta se događalo na bliskom istoku, čak bi se moglo reći i glavni uzrok zašto su izbjeglice danas tujastreb wrote:Ni blizu. 9.11. bio je svojevremeno velika halabuka,koja je ubrzo zaboravljena.prorok wrote:9/11 je najvažniji događaj što se dogodio nakon pada berlinskog zida
oružje za masovno uništenje koje nikad nije pronađeno
Guest- Guest
Pa o tome govorimo...Era terorizma otvorenog od strane Amerikih hegemona...nemaju vise niti stida niti srama..Sora wrote:Antijunak wrote:prorok wrote:9/11 je najvažniji događaj što se dogodio nakon pada berlinskog zida
Ich stimme.
E idiota na kvadrat
Terorizma je bilo uvijek .
I prije .
Poceo je otada napad na Irak .
I ostale suverene druave blistoka.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» DC postaje savezna država
» Facebook postaje Metaverse
» Zadar postaje transportni hub Jadrana
» Medlin Olbrajt postaje muslimanka
» Postaje li Hrvatska najpropulzivnija ekonomija svijeta?
» Facebook postaje Metaverse
» Zadar postaje transportni hub Jadrana
» Medlin Olbrajt postaje muslimanka
» Postaje li Hrvatska najpropulzivnija ekonomija svijeta?
Page 4 of 4