9/11 postaje sve čudniji i čudniji
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
9/11 postaje sve čudniji i čudniji
dakle u ovu zgradu nikakav avion nije udario.
službeno je da se srušila nakon što su ostaci wtc tornja odletili i napravili požar
a vidjeli smo šta je bilo u engleskoj u onom neboderu, dakle požar i zgrada se nije srušila, kao i u mnogim drugim neboderima gdje su bili požari
Guest- Guest
Re: 9/11 postaje sve čudniji i čudniji
al ni ne padaju kao kule od karata kad dođe do požarapismejker wrote:Ehmmm..nisu niti sve zgrade iste...
Guest- Guest
kontrolirano rusenjeprorok wrote:al ni ne padaju kao kule od karata kad dođe do požarapismejker wrote:Ehmmm..nisu niti sve zgrade iste...
previše mrtvih, previše straha, previše štete, previše svega ...jednostavno ne vjerujem u raznorazne teorije zavjere. Zgrada se nije srušila tek tako - sigurno su istražili, proučili, možda nešto i zataškali ....ali, što kaže pismejker nisu sve zgade iste.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Ova tema ,kao i ona o teroris.napadu u Rijeci prije skoro 20 godina ,spadaju u pdf povijest.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa sve ovo što se događa od 9/11 na bliskom istoku je zbog ovog događaja, tako da ovo uopće nije povijestjastreb wrote:Ova tema ,kao i ona o teroris.napadu u Rijeci prije skoro 20 godina ,spadaju u pdf povijest.
Guest- Guest
zacudio bi se u biti..sama temperatura je sposobna olabaviti konstrukciju zgrade,ako je zeljezne konstrukcije..ucas se temperatura popne do 800 stupnjeva i sou pocinje...prorok wrote:al ni ne padaju kao kule od karata kad dođe do požarapismejker wrote:Ehmmm..nisu niti sve zgrade iste...
Osim toga mislim da sam negdje citao da su je kontrolirano srusili jer su posumnjali u njenu statiku nakon rusenja twinsa
Guest- Guest
ma ima masu toga,pismejker wrote:zacudio bi se u biti..sama temperatura je sposobna olabaviti konstrukciju zgrade,ako je zeljezne konstrukcije..ucas se temperatura popne do 800 stupnjeva i sou pocinje...prorok wrote:al ni ne padaju kao kule od karata kad dođe do požarapismejker wrote:Ehmmm..nisu niti sve zgrade iste...
Osim toga mislim da sam negdje citao da su je kontrolirano srusili jer su posumnjali u njenu statiku nakon rusenja twinsa
pentagon
Guest- Guest
prorok wrote:ma ima masu toga,pismejker wrote:zacudio bi se u biti..sama temperatura je sposobna olabaviti konstrukciju zgrade,ako je zeljezne konstrukcije..ucas se temperatura popne do 800 stupnjeva i sou pocinje...prorok wrote:al ni ne padaju kao kule od karata kad dođe do požarapismejker wrote:Ehmmm..nisu niti sve zgrade iste...
pentagon
ovako,zadnje sto me interesiralo,a ima videja prije zalijetanja aviona u zgrade,su bili snimci,mkoji pokazuju VOJNE vwerzije boingova,dakle onih sa "bubregovina" sa strane,a na Pentagon se islo u neki mteorijama,da je u pitanju krstareci projektil...
Guest- Guest
ma jebo 9/11
to su bili dron avioni, na daljinsko, gdje je onaj sto je kao isao na bijelu kucu,
vise se ne spominje, amerima je rebao razlog, isto kao sto je i obama imao ono na onom maratonu i hrpa toga
jebes ljude , bitni su visi ciljevi, to je ta logika
to su bili dron avioni, na daljinsko, gdje je onaj sto je kao isao na bijelu kucu,
vise se ne spominje, amerima je rebao razlog, isto kao sto je i obama imao ono na onom maratonu i hrpa toga
jebes ljude , bitni su visi ciljevi, to je ta logika
treba gledat ove nevjerojatne stvari kao pentagon (nigdje aviona) i wtc 7
ali ajde nećemo sad u to ulazit
treba gledat ove nevjerojatne stvari kao pentagon (nigdje aviona) i wtc 7
Guest- Guest
čelik se spontano otopio pod ovim kutompismejker wrote:zacudio bi se u biti..sama temperatura je sposobna olabaviti konstrukciju zgrade,ako je zeljezne konstrukcije..ucas se temperatura popne do 800 stupnjeva i sou pocinje...prorok wrote:al ni ne padaju kao kule od karata kad dođe do požarapismejker wrote:Ehmmm..nisu niti sve zgrade iste...
naravno spontano..u pitanje je neki prah,zaboravih kako se zove,polijepi se oko metalne konstrukcije i kad se zapali,proizvodi temperaturu par tisca stupnjeva,djeluje kao rezac metala..
Guest- Guest
ja sam kao klinac,7 godina pravio smjesu koja je temperaturom lomila keramicki tanjuric za kofi..a to je jos tada bila prava keramika-porcelan
Guest- Guest
prvo su bili rekli da se čelik otopio, a poslije kad su ljudi počeli dokazivat da je to nemoguće su promijenili priču da čelik oslabi na određenoj temperaturi tako da je konstrukcija popustila
ali eto bilo je požara u mnogo nebodera i zgrada i ni jedna nije pala, osim ove 3
ali eto bilo je požara u mnogo nebodera i zgrada i ni jedna nije pala, osim ove 3
Guest- Guest
ljudi nisu sletili na mjesec i zemlja-ravna ploca moji trenutni favoriti
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
prorok wrote:
dakle u ovu zgradu nikakav avion nije udario.
službeno je da se srušila nakon što su ostaci wtc tornja odletili i napravili požar
a vidjeli smo šta je bilo u engleskoj u onom neboderu, dakle požar i zgrada se nije srušila, kao i u mnogim drugim neboderima gdje su bili požari
E ovako, blizanci su imali jednostavno previše čvrstu konstrukciju da bi ih mogao srušiti zrakoplov, jednom je u jedan od tih nebodera udario bombarder i zgrada se nije urušila, nadalje meni urušavanje tih zgrada izgleda kao da su bile minirane, čak postoji i fotografija gdje se vidi eksplozija na jednom neboderu.
Što se tiče Pentagona nema teorije da je u njega udario zrakoplov. Praktički je nemoguće Pentagon udariti zrakoplovom u horizontalnoj liniji, da je napad izveden zrakoplovom onda bi zrakoplov udario Pentagon u vertikalnoj liniji što je neusporedivo lakše, daleko vjerojatnije je da je Pentagon pogodio nekakav krstareći projektil, naravno nije slučajno da je pogođen dio Pentagona u kojem nije bilo nikoga, koji se renovirao.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» DC postaje savezna država
» Facebook postaje Metaverse
» Zadar postaje transportni hub Jadrana
» Medlin Olbrajt postaje muslimanka
» Postaje li Hrvatska najpropulzivnija ekonomija svijeta?
» Facebook postaje Metaverse
» Zadar postaje transportni hub Jadrana
» Medlin Olbrajt postaje muslimanka
» Postaje li Hrvatska najpropulzivnija ekonomija svijeta?
Page 1 of 4