Novi strip: Handžar divizija
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Novi strip: Handžar divizija
dobro sad...nisu ni partizani bili mila majka..bar ima nekoliko filmova koji su cak u jugi na tu temu snimljeni..pa su bili bunkerirani.....sto bi rekla moja baba ubijali jedni i drugi...ko god da je prosao nitko liso nije prosao.....ali jbg mora se reci da su se muslimani prosvercali na racun hrvata...i to ej tiletova najveca greska..iako je dobro znao sto su muslimani radili kao ustase ili pripadnici hanđar divizije ali su mu oni trebali za politicko potkusurivanje..i ceh su platili i hrvati za muslimane
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A šta može bosanski tuski genetski materijal nego turčiti.
Hercegselleša ili ti kneževih vinograda bas sam bio na spomeniku tj spomen k9sturnici kavu ne mozes popit iako je pozicija bogovska a zato u srbiji 4 čarde i 3 kafane stvarno smo katastrofa
Kermit-
2014-04-17
Moj prastric u drugom koljenu! Pošten čovjek.jastreb wrote:Rade Bulat je pucao u usta ljudima,Rade Končar je davio žene,Marko Belinić i Milka Kufrin su možda gazili nevine Hrvate tenkovima. Dobro ima li ikoji patzizan (osim Tuđmana,Bobetka i Hebranga) a da nije "ubijao Hrvate"???marcellus wrote:a ništa nek se škola zove po džemalu bijediću, jes malo davio ljude golim rukama al nije kontroverzan
Glede stripa važna je samo bilanca i odjek na tržištu. Sve je drugo sputavanje slobodnoga poduzetništva!
Ima njeka bitrijica tamo, koliko se sjećam njeko smo vino pili. Ima koja godina, istina, ali radila je. To ti je kad se "ne isplati", bolje je u Irskoj zahode prati.asilovski wrote:Hercegselleša ili ti kneževih vinograda bas sam bio na spomeniku tj spomen k9sturnici kavu ne mozes popit iako je pozicija bogovska a zato u srbiji 4 čarde i 3 kafane stvarno smo katastrofa
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nova divizija S-400 dolazi na Krim
» TITO News Strip
» Meril Strip je Hilarina gubitnička ulizica!
» Izetbegovići tuže Dodika zbog izjava da je Alija bio pripadnik "Handžar divizije"
» "Mamma mia" u HR: Meril Strip i Pirs Brosnan stižu na Vis
» TITO News Strip
» Meril Strip je Hilarina gubitnička ulizica!
» Izetbegovići tuže Dodika zbog izjava da je Alija bio pripadnik "Handžar divizije"
» "Mamma mia" u HR: Meril Strip i Pirs Brosnan stižu na Vis
Page 2 of 2