"Mamma mia" u HR: Meril Strip i Pirs Brosnan stižu na Vis
Page 1 of 1
Kroz samo nekoliko dana na hrvatsko ostrvo Vis stižu Meril Strip i Pirs Brosnan, a stanovništvo je uz film “Mamma mia“ dobilo i punu turističku sezonu.
Izvor: Dnevnik.hr sreda, 6.09.2017. | 11:17
Iako će Vis glumiti nepoznato grčko ostrvo, sigurno je da će stranci ubrzo saznati da je u pitanju hrvatsko ostrvo.
Obezbeđenje već pomno nadzire ključne lokacije oko Komiže koje se pripremaju za filmski set, a prema nekim podacima ostrvo će zaraditi milione kuna na ovom projektu. Takođe, uvali Barjačka se ne sme prići ni s mora.
Nagađa se da Meril i Pirs stižu već 10. septembra ili koji dan posle.
“Sredinom meseca smo spremni da poželimo dobrodošlicu velikim glumcima“, rekla je Tonka Ivčević, gradonačelnica Komiže.
Uz glavne glumce stiže i 700 članova ekipe, koji će neko vreme živeti na ostrvu, a kuće i apartmani su iznajmljeni još pre dva meseca.
Hrvatski mediji navode da je ovo najveća filmska produkcija u istoriji Hrvatske.
Prati B92 na Viberu
Kroz samo nekoliko dana na hrvatsko ostrvo Vis stižu Meril Strip i Pirs Brosnan, a stanovništvo je uz film “Mamma mia“ dobilo i punu turističku sezonu.
Izvor: Dnevnik.hr sreda, 6.09.2017. | 11:17
Iako će Vis glumiti nepoznato grčko ostrvo, sigurno je da će stranci ubrzo saznati da je u pitanju hrvatsko ostrvo.
Obezbeđenje već pomno nadzire ključne lokacije oko Komiže koje se pripremaju za filmski set, a prema nekim podacima ostrvo će zaraditi milione kuna na ovom projektu. Takođe, uvali Barjačka se ne sme prići ni s mora.
Nagađa se da Meril i Pirs stižu već 10. septembra ili koji dan posle.
“Sredinom meseca smo spremni da poželimo dobrodošlicu velikim glumcima“, rekla je Tonka Ivčević, gradonačelnica Komiže.
Uz glavne glumce stiže i 700 članova ekipe, koji će neko vreme živeti na ostrvu, a kuće i apartmani su iznajmljeni još pre dva meseca.
Hrvatski mediji navode da je ovo najveća filmska produkcija u istoriji Hrvatske.
Prati B92 na Viberu
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: "Mamma mia" u HR: Meril Strip i Pirs Brosnan stižu na Vis
Malena mjesta srcamoga...
kad I'm uzmete lovu pobacajte ih u more
2014-04-19
Višani neće u statiste....a preskupo dovoditi s kopna i skupljati po kontinentu :D
Inače Vis je super....no veliko ruglo je ono odlagalište otpada koje sam vidio prije 7 - 8 godina kad sam bio.
Inače Vis je super....no veliko ruglo je ono odlagalište otpada koje sam vidio prije 7 - 8 godina kad sam bio.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pozdrav Maji iz Komize
2014-04-19
prckov wrote:pozdrav Maji iz Komize
:D
Pomagao si joj brati limune i naranče jedne godine ...;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
haha, ma ne, to mi je of brata bivsaepikur37 wrote:prckov wrote:pozdrav Maji iz Komize
:D
Pomagao si joj brati limune i naranče jedne godine ...;)
krasna dusa
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Malo ima tu kuca, treba dati dozvole da sagrade apartmane na desetak spratova...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ništa ne dirat, samo unutrašnjost obnovit i opremit...Serbinho-3 wrote:Malo ima tu kuca, treba dati dozvole da sagrade apartmane na desetak spratova...
Izbacit šporhete Sloboda Čačak i hladnjake Obodin, pa ubacit nešto modernije...i tako...
2016-07-22
dignuti će cijene pa će i višani zasukat rukave... ovi moji vlaji idu za marendu i dobru zajebancijuepikur37 wrote:Višani neće u statiste....a preskupo dovoditi s kopna i skupljati po kontinentu :D
U Komiži san ija dobre jastoge, nešto malo prije odlaska JNA.mutava baštarda wrote:dignuti će cijene pa će i višani zasukat rukave... ovi moji vlaji idu za marendu i dobru zajebancijuepikur37 wrote:Višani neće u statiste....a preskupo dovoditi s kopna i skupljati po kontinentu :D
Naravno, dan prije se tribalo naručit, jer kad sam otišao (više nas) drugih turista nije više bilo.
Pol ure nas je u ST čekao avijon, jer smo kasnili...Kurve od JNA se nam nisu tile umaknit da nam
omoguće pristanak glisera. Domaćini su postavili benzinske bačve i priko daske (improfizirali ponton),
da smo mogli doći do glisera...Javljeno na aerodronom da nas sačekaju i sve se dobro završilo.
2016-07-22
Ero srbin ...jbt hercegovac i srbin
Neprirodno ko incest
Neprirodno ko incest
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
....onda su vas 'ercegovci otirali ća s otoka...Nemoš se s nama zajebavat, jebate...Sexual Tyrannosaurus wrote:Ero srbin ...jbt hercegovac i srbin
Neprirodno ko incest
2016-07-22
i tako je vis pao, a držali su se dobro od '41Eroo wrote:U Komiži san ija dobre jastoge, nešto malo prije odlaska JNA.mutava baštarda wrote:dignuti će cijene pa će i višani zasukat rukave... ovi moji vlaji idu za marendu i dobru zajebancijuepikur37 wrote:Višani neće u statiste....a preskupo dovoditi s kopna i skupljati po kontinentu :D
Naravno, dan prije se tribalo naručit, jer kad sam otišao (više nas) drugih turista nije više bilo.
Pol ure nas je u ST čekao avijon, jer smo kasnili...Kurve od JNA se nam nisu tile umaknit da nam
omoguće pristanak glisera. Domaćini su postavili benzinske bačve i priko daske (improfizirali ponton),
da smo mogli doći do glisera...Javljeno na aerodronom da nas sačekaju i sve se dobro završilo.
Tribalo je dugo vrimena za novi podmladak nakon genocida (svaki treći mladić ispod 20 g. nam je bio planski ubijen).mutava baštarda wrote:i tako je vis pao, a držali su se dobro od '41Eroo wrote:U Komiži san ija dobre jastoge, nešto malo prije odlaska JNA.mutava baštarda wrote:dignuti će cijene pa će i višani zasukat rukave... ovi moji vlaji idu za marendu i dobru zajebancijuepikur37 wrote:Višani neće u statiste....a preskupo dovoditi s kopna i skupljati po kontinentu :D
Po onome što sam pročitao u jednoj knjizi ovdašnjeg autora, vas je od slične pogibelji spasija Kardelj.
Radilo se o planiranju "etničkog balansa" nakon rata...Nije slučajno u Jasenovcu bilo 700, 000 žrtava.
2016-07-22
Similar topics
» Meril Strip je Hilarina gubitnička ulizica!
» Croatian Premiere of Mamma Mia 2 Filmed on Vis at Pula Arena
» TITO News Strip
» Novi strip: Handžar divizija
» Stižu...
» Croatian Premiere of Mamma Mia 2 Filmed on Vis at Pula Arena
» TITO News Strip
» Novi strip: Handžar divizija
» Stižu...
Page 1 of 1