Plenki živi u nekom svom paralernom svemiru,nakon sastanka:Nije bilo stihije i sustav je funkcionirao
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Plenki živi u nekom svom paralernom svemiru,nakon sastanka:Nije bilo stihije i sustav je funkcionirao
K'o eto brinu se. Dajte najte...vili40 wrote:u svakoj imalo ozbiljnoj državi postoji nepisano pravilo da se prilikom svake elementarne katastrofe državnici pojave na kritičnom mjestu,i točka.Triny wrote:Ma daj...ako im je na terenu falilo da im Plenković dodaje vodu, onda k vragu...vuksadinare wrote:...pa moze...ako si tamo sa vatrogascima,ljudima koji gase pozar i pitas ih sto im treba sto se moze uciniti..ali ako si zavaljen u TAČ-u ispijajuci butelju ohlađenog vina i marendas...e onda nema podrske...Triny wrote:E jadan onaj tko očekuje moralnu podršku od države.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Re: Plenki živi u nekom svom paralernom svemiru,nakon sastanka:Nije bilo stihije i sustav je funkcionirao
E...Eva_ wrote:Falilo im je ljudske topline, podrške, zagrljaja.Triny wrote:Ma daj...ako im je na terenu falilo da im Plenković dodaje vodu, onda k vragu...vuksadinare wrote:...pa moze...ako si tamo sa vatrogascima,ljudima koji gase pozar i pitas ih sto im treba sto se moze uciniti..ali ako si zavaljen u TAČ-u ispijajuci butelju ohlađenog vina i marendas...e onda nema podrske...Triny wrote:E jadan onaj tko očekuje moralnu podršku od države.
Al su zato imali "topli" obrok.
Koji glupavi novinari.
Trinity-
2014-04-17
pa onda ok.Ako je draže ljudima da im premijer iz zagreba ili brisela baljezga gluposti sve 5.Triny wrote:K'o eto brinu se. Dajte najte...vili40 wrote:u svakoj imalo ozbiljnoj državi postoji nepisano pravilo da se prilikom svake elementarne katastrofe državnici pojave na kritičnom mjestu,i točka.Triny wrote:Ma daj...ako im je na terenu falilo da im Plenković dodaje vodu, onda k vragu...vuksadinare wrote:...pa moze...ako si tamo sa vatrogascima,ljudima koji gase pozar i pitas ih sto im treba sto se moze uciniti..ali ako si zavaljen u TAČ-u ispijajuci butelju ohlađenog vina i marendas...e onda nema podrske...Triny wrote:E jadan onaj tko očekuje moralnu podršku od države.
vili40-
2015-08-02
Pa ljudi su im poručili kao Ameri Muji, nahrani svinje i niš ne diraj. I Kolindi i Anemičnom, a i Njonjavom.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
"ANTONOV" GASI VATRU Crna Gora dobila pomoć Ukrajine, avion na terenu iznad Obosnika, požari i dalje AKTIVNI (VIDEO)
http://www.blic.rs/vesti/svet/antonov-gasi-vatru-crna-gora-dobila-pomoc-ukrajine-avion-na-terenu-iznad-obosnika/8ld9zw2
***Tokom jutra se očekuje dolazak švajcarskog višenamenskog helikoptera "super puma", a u najavi su helikopter iz Bugarske i protivpožarni avion iz Izraela. Crna Gora se pre dva dana obratila za pomoć EU i NATO u gašenju požara.***
http://www.blic.rs/vesti/svet/antonov-gasi-vatru-crna-gora-dobila-pomoc-ukrajine-avion-na-terenu-iznad-obosnika/8ld9zw2
***Tokom jutra se očekuje dolazak švajcarskog višenamenskog helikoptera "super puma", a u najavi su helikopter iz Bugarske i protivpožarni avion iz Izraela. Crna Gora se pre dva dana obratila za pomoć EU i NATO u gašenju požara.***
Last edited by Eroo on Wed 19 Jul - 7:51; edited 2 times in total
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Susjedu u nevolji se pomaže.
2017-03-21
Eroo wrote:"ANTONOV" GASI VATRU Crna Gora dobila pomoć Ukrajine, avion na terenu iznad Obosnika, požari i dalje AKTIVNI (VIDEO)
A u HR je zbog "procedure" od 6 sati bilo teško dobit pomoć vojske kad je bilo najpotrebnije.
Pitanje je : Tko je namjerno zavlačio sa prosljeđivanjem zahtjeva?
No, kako god, požar se ukrotio i bez strane pomoći. Čestitke!
Last edited by Eroo on Wed 19 Jul - 7:54; edited 1 time in total
2016-07-22
Hitni sastanak u vladi u svezi požara
Plenki:'dobar dan gospodo ministri i ostali tema je pozari u dalamciji..'
Maric:'ah..da...ja vam gospodine premijeru nemam novca za gluposti..'
Plenki:'Dobro maricu..nemoj odmah đonom...znam agrokor,ramljak,tata pardon todoric to je prioritet...ali ipak moramo i o ovome..'
Bozinovic:'Uh upeklo...ima tu kakva klima..'
Dalicka:'Zar bio pozar..ja cula neki pozar pa opet pomislila opet gori oko agrokora..'
Plenki:'Dobro..sad molim ozbiljnosti..'
Maric:'ja sam vrlo ozbiljan penezi nema za gluposti..pa stabljika masline kosta par kuna u rasadniku..'
Plenki:'Daj Maricu nemoj tako...moramo bar nesto inace evo ih nama na vratima..'
Maric:'Necu i necu..nema se i slus...meni ovisi egzistencija,nekretnine i oporuka..a ti meni o nekom pozaru,splitu i sta ti ja znam...nema nista vaznije od sudbine agrokora..sudbina agrokora je sudbina svih nas..mog tat..pardon Ivice...tebe,mene...ja enma novca i tocka ..'
Plenki:'Zdravko nemoj tako..izgubit cemo izbore..padat ce nam popularnost zbog ovog..'
Maric:'briga me..smrc..meni ej najteze...mojoj obitelji..nitko to ne razumije kad izgubis sve..smrc'
Plenki:'Nemoj tako..no dobro...o pozaru i steti cemo za deset godina kad se malo sredi situacija oko agrokora..samo nemoj da mi se ti ljutis i bude ti tesko..pa svoji smo..'
Marioc:'Ma dajte...htjeli ste mi od tat..pardon agrokora uzet novce tamo za nekakve maslinike,vinograde,kuce...nek dignu kredit pa obnavljaju ili odu u njemacku..boli me..ocu da mi spasite obitelj i firmu'
Plenki:'dobar dan gospodo ministri i ostali tema je pozari u dalamciji..'
Maric:'ah..da...ja vam gospodine premijeru nemam novca za gluposti..'
Plenki:'Dobro maricu..nemoj odmah đonom...znam agrokor,ramljak,tata pardon todoric to je prioritet...ali ipak moramo i o ovome..'
Bozinovic:'Uh upeklo...ima tu kakva klima..'
Dalicka:'Zar bio pozar..ja cula neki pozar pa opet pomislila opet gori oko agrokora..'
Plenki:'Dobro..sad molim ozbiljnosti..'
Maric:'ja sam vrlo ozbiljan penezi nema za gluposti..pa stabljika masline kosta par kuna u rasadniku..'
Plenki:'Daj Maricu nemoj tako...moramo bar nesto inace evo ih nama na vratima..'
Maric:'Necu i necu..nema se i slus...meni ovisi egzistencija,nekretnine i oporuka..a ti meni o nekom pozaru,splitu i sta ti ja znam...nema nista vaznije od sudbine agrokora..sudbina agrokora je sudbina svih nas..mog tat..pardon Ivice...tebe,mene...ja enma novca i tocka ..'
Plenki:'Zdravko nemoj tako..izgubit cemo izbore..padat ce nam popularnost zbog ovog..'
Maric:'briga me..smrc..meni ej najteze...mojoj obitelji..nitko to ne razumije kad izgubis sve..smrc'
Plenki:'Nemoj tako..no dobro...o pozaru i steti cemo za deset godina kad se malo sredi situacija oko agrokora..samo nemoj da mi se ti ljutis i bude ti tesko..pa svoji smo..'
Marioc:'Ma dajte...htjeli ste mi od tat..pardon agrokora uzet novce tamo za nekakve maslinike,vinograde,kuce...nek dignu kredit pa obnavljaju ili odu u njemacku..boli me..ocu da mi spasite obitelj i firmu'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eroo wrote:Eroo wrote:"ANTONOV" GASI VATRU Crna Gora dobila pomoć Ukrajine, avion na terenu iznad Obosnika, požari i dalje AKTIVNI (VIDEO)
A u HR je zbog "procedure" od 6 sati bilo teško dobit pomoć vojske kad je bilo najpotrebnije.
Ima netko odgovor na ovo pitanje?
2016-07-22
U Buzinu nije bilo Giuliette da potpiše. Žena je bila na beauty tretmanu u Italiji i dok je diplomatska pošta tamo, pa natrag, eto prošlo par sati.Eroo wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:"ANTONOV" GASI VATRU Crna Gora dobila pomoć Ukrajine, avion na terenu iznad Obosnika, požari i dalje AKTIVNI (VIDEO)
A i čemu priša? Di gori?
2017-03-21
imam ja ako te moj odgovor zadovolji.Imamo državu u kojoj svaka procedura traje deset puta duže od potrebnog i deset puta više uhljebljenih ljudi da to provode.Običnom čovjeku je već to normalno.Eroo wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:"ANTONOV" GASI VATRU Crna Gora dobila pomoć Ukrajine, avion na terenu iznad Obosnika, požari i dalje AKTIVNI (VIDEO)
vili40-
2015-08-02
I ti si naivan. Bez Buzinova amenovanja ne smiju prdnut a di vojsku dizat. Alooo, probudite se, plantaža ste i takav vam tretman.vili40 wrote:imam ja ako te moj odgovor zadovolji.Imamo državu u kojoj svaka procedura traje deset puta duže od potrebnog i deset puta više uhljebljenih ljudi da to provode.Običnom čovjeku je već to normalno.Eroo wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:"ANTONOV" GASI VATRU Crna Gora dobila pomoć Ukrajine, avion na terenu iznad Obosnika, požari i dalje AKTIVNI (VIDEO)
2017-03-21
ljeto je pa se svi razišli ko rakova djeca pa onda dođe zima po lome ruke i noge po elitnim skijalištima.Da,vele da odmaraju.
vili40-
2015-08-02
a što ću kad i ja ratujem sa procedurama i birokracijom za običan papir.Ovi htjeli dignuti vojsku samo tako,e ne ide to.Eva_ wrote:
I ti si naivan. Bez Buzinova amenovanja ne smiju prdnut a di vojsku dizat. Alooo, probudite se, plantaža ste i takav vam tretman.
vili40-
2015-08-02
sreća po Mostovce pa ne sudjeluju u vlasti,sad bi garant opet oni bili krivci.
vili40-
2015-08-02
Ovako monopol ima najdomoljubnija stranka u svim polugama vlasi. Vjerodostojno.
Njonjo, trepavica i anemija. Država je u sigurnim rukama, možete svi odahnut.
2017-03-21
imam pred sobom marcove novine 7dnevno,starije su ali ih nisam bacio jer njima mlatim muhe pa piše:Eva_ wrote:Ovako monopol ima najdomoljubnija stranka u svim polugama vlasi. Vjerodostojno.
Predsjednica provodi sate i sate kod kozmetičara,ministrica Dalić voli skupa vina,a Saucha noćne izlaske
vili40-
2015-08-02
velik je naš problem što ti ljetni požari dolaze baš u ljeto kad naši medvjedi snivaju ljetni san.Nešto bi tu trebalo mijenjati.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:velik je naš problem što ti ljetni požari dolaze baš u ljeto kad naši medvjedi snivaju ljetni san.Nešto bi tu trebalo mijenjati.
ljeti bi trebao padat snijeg a požari smiju buknut jedino kad je pljusak.
Guest- Guest
ja ne vjerujem da to u saboru ne bi mogli namjestiti,oni mogu sve što hoćeGnječ wrote:vili40 wrote:velik je naš problem što ti ljetni požari dolaze baš u ljeto kad naši medvjedi snivaju ljetni san.Nešto bi tu trebalo mijenjati.
ljeti bi trebao padat snijeg a požari smiju buknut jedino kad je pljusak.
vili40-
2015-08-02
Prdsjednica voli kuruzu, tj. sluša cajke i prostake, Dalićka voli povuć crtu i na koki zabavljat se s Ramom Agrokorovim, a Saucha je Zokijevo mladunče nesamostalno za vanjski svijet, još se nije skinul iz pelena.vili40 wrote:imam pred sobom marcove novine 7dnevno,starije su ali ih nisam bacio jer njima mlatim muhe pa piše:Eva_ wrote:Ovako monopol ima najdomoljubnija stranka u svim polugama vlasi. Vjerodostojno.
Predsjednica provodi sate i sate kod kozmetičara,ministrica Dalić voli skupa vina,a Saucha noćne izlaske
2017-03-21
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Dodik sokantnim izjavama o Slavonskom brodu dokazao da zivi u paralernom svemiru
» Nakon godinu dana u svemiru najviše se razveselila svom psu
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» ''BIVŠI ZATVORENICI U LOGORIMA HVO-a NAKON IZRICANJE PRESUDE 'Malo su dobili, što su nam radili... Nije bilo dana da nisam očekivao smrt' ''
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Nakon godinu dana u svemiru najviše se razveselila svom psu
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» ''BIVŠI ZATVORENICI U LOGORIMA HVO-a NAKON IZRICANJE PRESUDE 'Malo su dobili, što su nam radili... Nije bilo dana da nisam očekivao smrt' ''
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
Page 6 of 7