Navijači Zvezde i Partizana 'oskrvnuli' simbole Hajduka diljem Dalmacije
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Navijači Zvezde i Partizana 'oskrvnuli' simbole Hajduka diljem Dalmacije
Znam. Najbolja mi je ona:jastreb wrote: A znaš li onu :
Mi imamo svetog Savu,vi imate svetog Duju
Sveti Sava svetog Duju jebao u bulju.
Kasnije su Hajdukovci to prekomponirali ovako:
Mi imamo svetog Duju,vi imate svetog Savu
Sveti Duje svetog Savu jebao u glavu.
Slobodane, Slobodane, ti si komunista.
Volimo te, volimo te ko Isusa Hrista.
Mada nije navijačka.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nije istina. Ja sam je čuo još 1985/86.kad je Partizan bio prvak,od jednog prijatelja Grobara iz BG koji je ljetovao kod nas svake godine.vuksadinare wrote:to je prvo otpjevala torcida pa su drugi preuzeli..pjesma je nastala krajem 1988 godine...kad su igrali jugoplastika-zvezda...'oj zvezdo zvezdana ti kurvo jebena jebali ti svi a najvise tovari'jastreb wrote:Meni je bila dobra ona koju su pjevali Grobari:vuksadinare wrote:jesam..ali niej se cesto pjevala...u moje vrijeme popularna ej bila ona..vjetar piri vjetar piri hrvatska se siri...kisa pada kisa pada srbija propadajastreb wrote: A znaš li onu :
Oj Zvezdo zvezdana,oj kurvo jebena
Jebao te Hajduk,pa sad i mi,crveno-beli Cigani.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne postoji železnička stanica na Tašmajdanu.vuksadinare wrote:...eh u vlaku za beges je smisljena ta pjesma..kad smo sisli na zeljeznickoj postaji na tasmajdanu...pjesma se orila do stadiona jna...
znam..kako s ezove majku mu..brdo je..mislio sam da ej tasmajdan..ali greska..daj nabrojdzango wrote:Ne postoji železnička stanica na Tašmajdanu.vuksadinare wrote:...eh u vlaku za beges je smisljena ta pjesma..kad smo sisli na zeljeznickoj postaji na tasmajdanu...pjesma se orila do stadiona jna...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
isli smo blizu dedinja..nedgje dvadesetak minuta opjeske do jna..
2015-09-08
jok...pjesmu su otpjevali joke,stipica i dugopoljac na toj utakmici..bila je i u onomad navijackom magazinu ciao tifo...slicnu grbari imaju ali ne ta..mozda si pobrkao...jastreb wrote:Nije istina. Ja sam je čuo još 1985/86.kad je Partizan bio prvak,od jednog prijatelja Grobara iz BG koji je ljetovao kod nas svake godine.vuksadinare wrote:to je prvo otpjevala torcida pa su drugi preuzeli..pjesma je nastala krajem 1988 godine...kad su igrali jugoplastika-zvezda...'oj zvezdo zvezdana ti kurvo jebena jebali ti svi a najvise tovari'jastreb wrote:Meni je bila dobra ona koju su pjevali Grobari:vuksadinare wrote:jesam..ali niej se cesto pjevala...u moje vrijeme popularna ej bila ona..vjetar piri vjetar piri hrvatska se siri...kisa pada kisa pada srbija propadajastreb wrote: A znaš li onu :
2015-09-08
Prokop.vuksadinare wrote:isli smo blizu dedinja..nedgje dvadesetak minuta opjeske do jna..
Ne. Baš ta. A uz tu je išla i još jedna:Nek se čuje nek se zna,da je Zvezda pušila.vuksadinare wrote:jok...pjesmu su otpjevali joke,stipica i dugopoljac na toj utakmici..bila je i u onomad navijackom magazinu ciao tifo...slicnu grbari imaju ali ne ta..mozda si pobrkao...jastreb wrote:Nije istina. Ja sam je čuo još 1985/86.kad je Partizan bio prvak,od jednog prijatelja Grobara iz BG koji je ljetovao kod nas svake godine.vuksadinare wrote:to je prvo otpjevala torcida pa su drugi preuzeli..pjesma je nastala krajem 1988 godine...kad su igrali jugoplastika-zvezda...'oj zvezdo zvezdana ti kurvo jebena jebali ti svi a najvise tovari'jastreb wrote:Meni je bila dobra ona koju su pjevali Grobari:vuksadinare wrote:
jesam..ali niej se cesto pjevala...u moje vrijeme popularna ej bila ona..vjetar piri vjetar piri hrvatska se siri...kisa pada kisa pada srbija propada
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne ne...daj jos zeljeznickih stanica u begesu...dzango wrote:Prokop.vuksadinare wrote:isli smo blizu dedinja..nedgje dvadesetak minuta opjeske do jna..
2015-09-08
eh da mi ej anci taj ciao tifo..postavio bi tu taj clanakjastreb wrote:Ne. Baš ta. A uz tu je išla i još jedna:Nek se čuje nek se zna,da je Zvezda pušila.vuksadinare wrote:jok...pjesmu su otpjevali joke,stipica i dugopoljac na toj utakmici..bila je i u onomad navijackom magazinu ciao tifo...slicnu grbari imaju ali ne ta..mozda si pobrkao...jastreb wrote:Nije istina. Ja sam je čuo još 1985/86.kad je Partizan bio prvak,od jednog prijatelja Grobara iz BG koji je ljetovao kod nas svake godine.vuksadinare wrote:to je prvo otpjevala torcida pa su drugi preuzeli..pjesma je nastala krajem 1988 godine...kad su igrali jugoplastika-zvezda...'oj zvezdo zvezdana ti kurvo jebena jebali ti svi a najvise tovari'jastreb wrote:
Meni je bila dobra ona koju su pjevali Grobari:
2015-09-08
aha sjetio sam se...topcider
2015-09-08
topcider..negdje kod edinja sekirce nam je kraj nogu profijukalo
2015-09-08
Rakovica.vuksadinare wrote:ne ne...daj jos zeljeznickih stanica u begesu...dzango wrote:Prokop.vuksadinare wrote:isli smo blizu dedinja..nedgje dvadesetak minuta opjeske do jna..
2014-04-19
ako me sjecanje ne vara ta stanica je u nekoj sumi..ili sumovitom dijelu..sumoviti park ili sto vec...
2015-09-08
rekoh topciderdzango wrote:Rakovica.vuksadinare wrote:ne ne...daj jos zeljeznickih stanica u begesu...dzango wrote:Prokop.vuksadinare wrote:isli smo blizu dedinja..nedgje dvadesetak minuta opjeske do jna..
2015-09-08
E da. To je baš kod Autokomande.vuksadinare wrote:aha sjetio sam se...topcider
..valčjda..samo se sjecqam da smo prolazili kraj dedinja...malo brdovito...iz jedne birtije nam je sekirce doletilo na tom putu...dzango wrote:E da. To je baš kod Autokomande.vuksadinare wrote:aha sjetio sam se...topcider
2015-09-08
Karađorđev park.vuksadinare wrote:ako me sjecanje ne vara ta stanica je u nekoj sumi..ili sumovitom dijelu..sumoviti park ili sto vec...
2014-04-19
....tad nas je na to finale doslo oko 4000....valjda se kolona protegla od topcidera pa skoro do stadiona jna...
2015-09-08
...e jos jedan detalj pamtim..bio sam zedan ko vuk...od jutra smo jos na glavnom kolodvoru u zagrebu...cugali...zesticu i jos stosta..kasnije smo se u vibnkovcima ukljucili u organizirani vlak iz splita..mi koji smo dosli iz zagreba,slavonskog broda,siska...i jso dio slavonske torcide...vruce bilo pravo proljece...izasli smo na topcideru i tu jos cekali skoro sat vremena..trebali su doci busevi po nas..ali nisu mogli naci toliko buseva pa ajmo pjeske...ali mislim tad nas je pratilo bar dvjesto tadasnjih milicajaca...jer je ta utakmica bila tjedan dana nakon onih nereda u maximiru...vodili su nas okolo naokolo...da izvbjegnemo glavne ulice koje su vodile prema satdionu jna..rekoh cak i uz dedinje...20 minuta ilinesto vise smo isli do stadiona...u korteu...bilo ej nekih grupa cigana i grobara..ali na pristojnoj udaljenosti...ipak nas je bilo oko cetri tisuce.. ....poslije utakmice uspijeli su skupiti buseve pa su nas opet na topcider prebacili..
2015-09-08
Stadio i jeste na Topčiderskom brdu.vuksadinare wrote:....tad nas je na to finale doslo oko 4000....valjda se kolona protegla od topcidera pa skoro do stadiona jna...
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dule Savic:'Najgore gostovanje prolazio sam kao i moji saigraci iz Zvezde u Splitu.1981 su navijaci Hajduka na Poljudu tijelima napisaliNDH.'
» Policija "paralisala" stadione Zvezde i Partizana
» Torcidaši, navijači Hajduka iz Splita, slave Vidovdan na Gazimestanu! (FOTO)
» Rusija: Srbi, hvala vam što postojite, Vest da su navijači Crvene zvezde ,
» Kolinda:Navijala sam za Hajduk i Dinamo-Rijeka je bila rezervni klub Partizana i Zvezde
» Policija "paralisala" stadione Zvezde i Partizana
» Torcidaši, navijači Hajduka iz Splita, slave Vidovdan na Gazimestanu! (FOTO)
» Rusija: Srbi, hvala vam što postojite, Vest da su navijači Crvene zvezde ,
» Kolinda:Navijala sam za Hajduk i Dinamo-Rijeka je bila rezervni klub Partizana i Zvezde
Page 2 of 3