'Nisam mogao protiv Tita, dao mi je sve...'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: 'Nisam mogao protiv Tita, dao mi je sve...'
bosanac daj si miraEroo wrote:endehazija, ako baš hoćeš...
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Pa šta ti čekaš kad je tako.vuksadinare wrote:pa kad gledas zarađuju vecu pinku nego na bausteli u njemackoj ili kakav sljaker a jos su doma..pismejker wrote:Pa lijepo rekla teta Jaca..treba u Čobane..vuksadinare wrote:...pa kad gledas danas se isplati ovcarstvo...eno moj susjed u sinju poceo uzgajat ovce prije deset godina..poceo sa maticniom stadom do trideset ovaca a danas ih vec ima petsto...ima i svoje pastire...kucu napravio..bogami ima đipa..ima merđana...Ringo10 wrote:Da nije bilo Titinog vremena, Ero i još mnogi koji danas pljuju Tiiitu bili bi pastiri i čuvali koze po rodnome kršu i kamenjaru.pismejker wrote:
Bio u Titinoj vojsci,Titinu diplomu stekao,odhranila ga Titina Juga,vid ga ,zdrav i jak ,Ero,reci Titi -Hvala..
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
HAjd ti konjini objasni da je endehazija imala nestati po odluci antihitlerovske koalicije. A mnogo ih je takvih u Hrvatskoj a još više u BiH, tupadžija koje nemaju blage veze sa povijesti.veber wrote:bosanac daj si miraEroo wrote:endehazija, ako baš hoćeš...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A inace je endehszija bila prosperitetna i dobro zamišljena demokracija
Plus dobri logori
Plus cista rasa
Plus jaka vjera
Plus dobri logori
Plus cista rasa
Plus jaka vjera
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Grlić Radman: Nisam mogao vjerovati što Komšić govori, neka podnese ostavku ako je protiv konstitutivnosti
» Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!
» Srpski mediji protiv Tita zbog Jasenovca
» KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita
» Peđa Mijatović: "Bilo mi je muka kad sam čuo skandiranje protiv TITA, država nam daje vodu da preživimo"
» Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!
» Srpski mediji protiv Tita zbog Jasenovca
» KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita
» Peđa Mijatović: "Bilo mi je muka kad sam čuo skandiranje protiv TITA, država nam daje vodu da preživimo"
Page 3 of 3