Čardak veseo: Split gori
Page 18 of 24
Page 18 of 24 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24
Re: Čardak veseo: Split gori
Pisao mi je pjesme, to da...tu nisam čula, ni pročitala..dzango wrote:I pevao: Jednu malu, njene oči plave, voleo sam u Šapcu kraj Save...maggie13 wrote:Crveni je nudio kućicu kraj rijeke, paradajz i mrkvicu u vrtu...neumoljiva sam..Eva_ wrote:Od Crvenog može i inćun. Ni u hrani kvaka, stupido.veber wrote:kakvog onda?maggie13 wrote:
ne bih, hvala
umak od češnjaka?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Dobro, ti znaš jesti..i to je neštodzango wrote:Ne znam. Niko ne zna sve. Evo ti Veber za primer. Zna da kuva.maggie13 wrote:Ne srami se što ne znaš kuhat..dzango wrote:Nije za forum.maggie13 wrote:Što ti nudiš?dzango wrote:
A on seka persa već obukao kecelju da kuva.
2014-04-12
zar nije mlađi od džanija i vebera?Eva_ wrote:Ma Crveni je frajer, a ne ova tetka Veber.maggie13 wrote:Crveni je nudio kućicu kraj rijeke, paradajz i mrkvicu u vrtu...neumoljiva sam..Eva_ wrote:Od Crvenog može i inćun. Ni u hrani kvaka, stupido.veber wrote:kakvog onda?maggie13 wrote:
ne bih, hvala
umak od češnjaka?
Crveni ima sam jednu manu, meni je prestar.
2014-04-12
kako si srbi podilaze.Eva_ wrote:Ma Crveni je frajer, a ne ova tetka Veber.maggie13 wrote:Crveni je nudio kućicu kraj rijeke, paradajz i mrkvicu u vrtu...neumoljiva sam..Eva_ wrote:Od Crvenog može i inćun. Ni u hrani kvaka, stupido.veber wrote:kakvog onda?maggie13 wrote:
ne bih, hvala
umak od češnjaka?
2014-12-30
od mene je starije.maggie13 wrote:zar nije mlađi od džanija i vebera?Eva_ wrote:Ma Crveni je frajer, a ne ova tetka Veber.maggie13 wrote:Crveni je nudio kućicu kraj rijeke, paradajz i mrkvicu u vrtu...neumoljiva sam..Eva_ wrote:Od Crvenog može i inćun. Ni u hrani kvaka, stupido.veber wrote:
kakvog onda?
umak od češnjaka?
2014-12-30
Znam i to.maggie13 wrote:Dobro, ti znaš jesti..i to je neštodzango wrote:Ne znam. Niko ne zna sve. Evo ti Veber za primer. Zna da kuva.maggie13 wrote:Ne srami se što ne znaš kuhat..dzango wrote:Nije za forum.maggie13 wrote:
Što ti nudiš?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ispast će da crveni ima 60 godina..veber wrote:od mene je starije.maggie13 wrote:zar nije mlađi od džanija i vebera?Eva_ wrote:Ma Crveni je frajer, a ne ova tetka Veber.maggie13 wrote:Crveni je nudio kućicu kraj rijeke, paradajz i mrkvicu u vrtu...neumoljiva sam..Eva_ wrote:
Od Crvenog može i inćun. Ni u hrani kvaka, stupido.
baš ste neki..
2014-04-12
Ja sam taman za vas dve.maggie13 wrote:zar nije mlađi od džanija i vebera?Eva_ wrote:Ma Crveni je frajer, a ne ova tetka Veber.maggie13 wrote:Crveni je nudio kućicu kraj rijeke, paradajz i mrkvicu u vrtu...neumoljiva sam..Eva_ wrote:Od Crvenog može i inćun. Ni u hrani kvaka, stupido.veber wrote:
kakvog onda?
umak od češnjaka?
Čekat da se pripremi i pojest..bravo..dzango wrote:Znam i to.maggie13 wrote:Dobro, ti znaš jesti..i to je neštodzango wrote:Ne znam. Niko ne zna sve. Evo ti Veber za primer. Zna da kuva.maggie13 wrote:Ne srami se što ne znaš kuhat..dzango wrote:
Nije za forum.
2014-04-12
veber-
2014-12-30
misliš, imaš godina k'o mi zajedno..?dzango wrote:Ja sam taman za vas dve.maggie13 wrote:zar nije mlađi od džanija i vebera?Eva_ wrote:Ma Crveni je frajer, a ne ova tetka Veber.maggie13 wrote:Crveni je nudio kućicu kraj rijeke, paradajz i mrkvicu u vrtu...neumoljiva sam..Eva_ wrote:
Od Crvenog može i inćun. Ni u hrani kvaka, stupido.
ajde, ne pretjeruj
2014-04-12
Ja uvek sačekam.maggie13 wrote:Čekat da se pripremi i pojest..bravo..dzango wrote:Znam i to.maggie13 wrote:Dobro, ti znaš jesti..i to je neštodzango wrote:Ne znam. Niko ne zna sve. Evo ti Veber za primer. Zna da kuva.maggie13 wrote:
Ne srami se što ne znaš kuhat..
2014-04-19
Ko je pričao o godinama?maggie13 wrote:misliš, imaš godina k'o mi zajedno..?dzango wrote:Ja sam taman za vas dve.maggie13 wrote:zar nije mlađi od džanija i vebera?Eva_ wrote:Ma Crveni je frajer, a ne ova tetka Veber.maggie13 wrote:
Crveni je nudio kućicu kraj rijeke, paradajz i mrkvicu u vrtu...neumoljiva sam..
ajde, ne pretjeruj
2014-04-19
sačekuša i čiribimbaš..dzango wrote:Ja uvek sačekam.maggie13 wrote:Čekat da se pripremi i pojest..bravo..dzango wrote:Znam i to.maggie13 wrote:Dobro, ti znaš jesti..i to je neštodzango wrote:
Ne znam. Niko ne zna sve. Evo ti Veber za primer. Zna da kuva.
2014-04-12
mi ostalidzango wrote:Ko je pričao o godinama?maggie13 wrote:misliš, imaš godina k'o mi zajedno..?dzango wrote:Ja sam taman za vas dve.maggie13 wrote:zar nije mlađi od džanija i vebera?Eva_ wrote:
Ma Crveni je frajer, a ne ova tetka Veber.
ajde, ne pretjeruj
2014-04-12
Jašta. Ne znaš prosto šta te je snašlo. Dok se snađeš...maggie13 wrote:sačekuša i čiribimbaš..dzango wrote:Ja uvek sačekam.maggie13 wrote:Čekat da se pripremi i pojest..bravo..dzango wrote:Znam i to.maggie13 wrote:
Dobro, ti znaš jesti..i to je nešto
2014-04-19
..ti sve pojedeš.dzango wrote:Jašta. Ne znaš prosto šta te je snašlo. Dok se snađeš...maggie13 wrote:sačekuša i čiribimbaš..dzango wrote:Ja uvek sačekam.maggie13 wrote:Čekat da se pripremi i pojest..bravo..dzango wrote:
Znam i to.
Dobro ti dođeš za održavanje linije
2014-04-12
Tako nekako. Možda i nije loše poređenje.maggie13 wrote:..ti sve pojedeš.dzango wrote:Jašta. Ne znaš prosto šta te je snašlo. Dok se snađeš...maggie13 wrote:sačekuša i čiribimbaš..dzango wrote:Ja uvek sačekam.maggie13 wrote:
Čekat da se pripremi i pojest..bravo..
2014-04-19
sve ja znam..dzango wrote:Tako nekako. Možda i nije loše poređenje.maggie13 wrote:..ti sve pojedeš.dzango wrote:Jašta. Ne znaš prosto šta te je snašlo. Dok se snađeš...maggie13 wrote:sačekuša i čiribimbaš..dzango wrote:
Ja uvek sačekam.
samo se bojim da bi u borbi za slatko ipak bila ja brža
2014-04-12
Stvar i jeste u tome da ti prva dođeš do slatkog.maggie13 wrote:sve ja znam..dzango wrote:Tako nekako. Možda i nije loše poređenje.maggie13 wrote:..ti sve pojedeš.dzango wrote:Jašta. Ne znaš prosto šta te je snašlo. Dok se snađeš...maggie13 wrote:
sačekuša i čiribimbaš..
2014-04-19
vidim ja, urotio si se s jastrebom u lovu na guzlaredzango wrote:Stvar i jeste u tome da ti prva dođeš do slatkog.maggie13 wrote:sve ja znam..dzango wrote:Tako nekako. Možda i nije loše poređenje.maggie13 wrote:..ti sve pojedeš.dzango wrote:
Jašta. Ne znaš prosto šta te je snašlo. Dok se snađeš...
2014-04-12
Page 18 of 24 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24
Similar topics
» '' SKUP UŽIVO: PROSVJED 'SPLIT GORI' Unatoč snažnom vjetru okupilo se više od tisuću ljudi, među njima i neki oporbeni političari''
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Za Hrvate, srpski jezik je "veseo" i "rustikalan": A kako nama zvuči hrvatski?
» Čardak bistro
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Za Hrvate, srpski jezik je "veseo" i "rustikalan": A kako nama zvuči hrvatski?
» Čardak bistro
Page 18 of 24