Čardak veseo: Split gori
Page 17 of 24
Page 17 of 24 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 20 ... 24
Re: Čardak veseo: Split gori
Samo ne volim prženog..dzango wrote:Spuštanje.maggie13 wrote:ne bih, hvalaveber wrote:oš prženog?maggie13 wrote:šampi su ok..jastoga jedem drukčije pripremljenogveber wrote:
škampi, jastog, mislim da je i hlap u igri.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
kakvog onda?maggie13 wrote:ne bih, hvalaveber wrote:oš prženog?maggie13 wrote:šampi su ok..jastoga jedem drukčije pripremljenogveber wrote:škampi, jastog, mislim da je i hlap u igri.maggie13 wrote:Uvijek sam za dobru buzaru..skoro uvijek
umak od češnjaka?
2014-12-30
Taj nerast Bujanec ti je kućni ljubimac HDZ-a
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
A on seka persa već obukao kecelju da kuva.maggie13 wrote:Samo ne volim prženog..dzango wrote:Spuštanje.maggie13 wrote:ne bih, hvalaveber wrote:oš prženog?maggie13 wrote:
šampi su ok..jastoga jedem drukčije pripremljenog
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Od Crvenog može i inćun. Ni u hrani kvaka, stupido.veber wrote:kakvog onda?maggie13 wrote:ne bih, hvalaveber wrote:oš prženog?maggie13 wrote:šampi su ok..jastoga jedem drukčije pripremljenogveber wrote:
umak od češnjaka?
2017-03-21
O jebote. Tolike si godine nabio u dupe i još ne znaš kakvog vole.veber wrote:kakvog onda?maggie13 wrote:ne bih, hvalaveber wrote:oš prženog?maggie13 wrote:šampi su ok..jastoga jedem drukčije pripremljenogveber wrote:
umak od češnjaka?
Kurve skupljaju poene na patetiku dok zemlja gori.Eva_ wrote:Taj nerast Bujanec ti je kućni ljubimac HDZ-a
Last edited by dzango on 18/7/2017, 12:41; edited 1 time in total
2014-04-19
Ima osjećaj za feeling:)) bistar momakdzango wrote:A on seka persa već obukao kecelju da kuva.maggie13 wrote:Samo ne volim prženog..dzango wrote:Spuštanje.maggie13 wrote:ne bih, hvalaveber wrote:
oš prženog?
2017-03-21
Kad dođe Kolinda i nabaci osmijeh od uha do uha, to bu fotka. A u daljini vatra bukti.dzango wrote:Kurve skupljaju poene dok zemlja gori.Eva_ wrote:Taj nerast Bujanec ti je kućni ljubimac HDZ-a
2017-03-21
I ljubitelj svega ustaškoga.Eva_ wrote:Taj nerast Bujanec ti je kućni ljubimac HDZ-a
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Što ti nudiš?dzango wrote:A on seka persa već obukao kecelju da kuva.maggie13 wrote:Samo ne volim prženog..dzango wrote:Spuštanje.maggie13 wrote:ne bih, hvalaveber wrote:
oš prženog?
2014-04-12
dzango wrote:Baš ste naivni. A naši se infitltrirali i samo rovare i pale:slidingdoorsoperator wrote:dzango wrote:Zapalili ćetnici, kažem ti ja.prckov wrote:sumnjam da vatra moze pocet od same izlozenosti suncu
Ma niste vi, to su naši bolesnici, nakaze i beskorisne ništarije, a ne bih dao ruku u vatru da nema i aktivnih djelatnika domaće pete kolone koji vole gledati Hrvatsku u plamenu.
dobro vam ide u kaliforniji
SAO holivud
Nije za forum.maggie13 wrote:Što ti nudiš?dzango wrote:A on seka persa već obukao kecelju da kuva.maggie13 wrote:Samo ne volim prženog..dzango wrote:Spuštanje.maggie13 wrote:
ne bih, hvala
2014-04-19
Crveni je nudio kućicu kraj rijeke, paradajz i mrkvicu u vrtu...neumoljiva sam..Eva_ wrote:Od Crvenog može i inćun. Ni u hrani kvaka, stupido.veber wrote:kakvog onda?maggie13 wrote:ne bih, hvalaveber wrote:oš prženog?maggie13 wrote:
šampi su ok..jastoga jedem drukčije pripremljenog
umak od češnjaka?
2014-04-12
Odlično:marcellus wrote:dzango wrote:Baš ste naivni. A naši se infitltrirali i samo rovare i pale:slidingdoorsoperator wrote:dzango wrote:Zapalili ćetnici, kažem ti ja.prckov wrote:sumnjam da vatra moze pocet od same izlozenosti suncu
Ma niste vi, to su naši bolesnici, nakaze i beskorisne ništarije, a ne bih dao ruku u vatru da nema i aktivnih djelatnika domaće pete kolone koji vole gledati Hrvatsku u plamenu.
dobro vam ide u kaliforniji
SAO holivud
Malo pališ, malo se kupaš, malo se slikaš.
Ne srami se što ne znaš kuhat..dzango wrote:Nije za forum.maggie13 wrote:Što ti nudiš?dzango wrote:A on seka persa već obukao kecelju da kuva.maggie13 wrote:Samo ne volim prženog..dzango wrote:
Spuštanje.
2014-04-12
I pevao: Jednu malu, njene oči plave, voleo sam u Šapcu kraj Save...maggie13 wrote:Crveni je nudio kućicu kraj rijeke, paradajz i mrkvicu u vrtu...neumoljiva sam..Eva_ wrote:Od Crvenog može i inćun. Ni u hrani kvaka, stupido.veber wrote:kakvog onda?maggie13 wrote:ne bih, hvalaveber wrote:
oš prženog?
umak od češnjaka?
2014-04-19
Ne znam. Niko ne zna sve. Evo ti Veber za primer. Zna da kuva.maggie13 wrote:Ne srami se što ne znaš kuhat..dzango wrote:Nije za forum.maggie13 wrote:Što ti nudiš?dzango wrote:A on seka persa već obukao kecelju da kuva.maggie13 wrote:
Samo ne volim prženog..
2014-04-19
Ma Crveni je frajer, a ne ova tetka Veber.maggie13 wrote:Crveni je nudio kućicu kraj rijeke, paradajz i mrkvicu u vrtu...neumoljiva sam..Eva_ wrote:Od Crvenog može i inćun. Ni u hrani kvaka, stupido.veber wrote:kakvog onda?maggie13 wrote:ne bih, hvalaveber wrote:
oš prženog?
umak od češnjaka?
Crveni ima sam jednu manu, meni je prestar.
2017-03-21
Pisao mi je pjesme, to da...tu nisam čula, ni pročitala..dzango wrote:I pevao: Jednu malu, njene oči plave, voleo sam u Šapcu kraj Save...maggie13 wrote:Crveni je nudio kućicu kraj rijeke, paradajz i mrkvicu u vrtu...neumoljiva sam..Eva_ wrote:Od Crvenog može i inćun. Ni u hrani kvaka, stupido.veber wrote:kakvog onda?maggie13 wrote:
ne bih, hvala
umak od češnjaka?
2014-04-12
Page 17 of 24 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 20 ... 24
Similar topics
» '' SKUP UŽIVO: PROSVJED 'SPLIT GORI' Unatoč snažnom vjetru okupilo se više od tisuću ljudi, među njima i neki oporbeni političari''
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Za Hrvate, srpski jezik je "veseo" i "rustikalan": A kako nama zvuči hrvatski?
» Čardak bistro
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Za Hrvate, srpski jezik je "veseo" i "rustikalan": A kako nama zvuči hrvatski?
» Čardak bistro
Page 17 of 24