BUGATI JAVI SE HITNO TE TREBAM
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: BUGATI JAVI SE HITNO TE TREBAM
Eh, sve za sexmortal-joint wrote:mortal-joint wrote:poslala sam ti poruku Bugati
I MAIL JE POSLAN!!!!
Guest- Guest
Kaj je Micek? Jel još zalaziš u Čempres?veber_1 wrote:hahahahahahah. kada ga upznaš javi, makar skrivečki na pp. :D
Guest- Guest
Jointica i ja smo se brzo našli na g-mailu, tek toliko za informaciju
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
Je l' uradi nešto?bugati_2 wrote:Jointica i ja smo se brzo našli na g-mailu, tek toliko za informaciju
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a morska ptičurino, osta ti bez sardelice.albatros wrote:Preklani sam upoznao jednu prelijepu jevrejsku ženu,i kad sam o tome pisao Ewi,sve se savršeno poklopilo.veber_1 wrote:hahahahahahah. kada ga upznaš javi, makar skrivečki na pp. :D
Ewa je prelijepa žena,a ne nikakav maškerat.
mada me više podsjeća na sabljarku..... ...
2014-11-16
rekli bi Dalmoši: " A je , je....asti gospe, a ništa san i napravija "dzango wrote:Je l' uradi nešto?bugati_2 wrote:Jointica i ja smo se brzo našli na g-mailu, tek toliko za informaciju
2014-11-16
Ma svi me se boje, a ja pitoma i dragabugati_2 wrote:a morska ptičurino, osta ti bez sardelice.albatros wrote:Preklani sam upoznao jednu prelijepu jevrejsku ženu,i kad sam o tome pisao Ewi,sve se savršeno poklopilo.veber_1 wrote:hahahahahahah. kada ga upznaš javi, makar skrivečki na pp. :D
Guest- Guest
Više ti pristaje pridjev PITON(a) nego PITOM (a)Eva wrote:Ma svi me se boje, a ja pitoma i dragabugati_2 wrote:a morska ptičurino, osta ti bez sardelice.albatros wrote:Preklani sam upoznao jednu prelijepu jevrejsku ženu,i kad sam o tome pisao Ewi,sve se savršeno poklopilo.veber_1 wrote:hahahahahahah. kada ga upznaš javi, makar skrivečki na pp. :D
2014-11-16
Blago onom, ki te šesnO gleda, piva je pok. CoceEva wrote:Ljepota je u oku promatrača
2014-11-16
A Kemal Malovčić je pjevao još bolje "Blago onom s kim si sada"bugati_2 wrote:Blago onom, ki te šesnO gleda, piva je pok. CoceEva wrote:Ljepota je u oku promatrača
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ptičurino!
kaj veli slavko?
ili mirko.
još se nisi našao s ewcem?
kaj veli slavko?
ili mirko.
2014-12-30
ma i ja mislija da je rič o liupoti objekta a onda a isti i iz srpskih izvora shvatih da je lipota u oku gledatelja... jer srpski pisac Jovan Dučić je davno napisao... (Pesma ženi......)albatros wrote:A Kemal Malovčić je pjevao još bolje "Blago onom s kim si sada"bugati_2 wrote:Blago onom, ki te šesnO gleda, piva je pok. CoceEva wrote:Ljepota je u oku promatrača
jer sve što volimo STVORILI SMO SMI------
bingo !!!!
2014-11-16
aLBATROSE PROČITAJ TU PESMU BESMRTNU REČ SRPSKE POEZIJE !!!!!
2014-11-16
mOGU NAPAMET I DA TI JE IZRECITUJEM
CELU.....
CELU.....
2014-11-16
Mislim da sam je upoznao prije par godina.veber_1 wrote:ptičurino!
kaj veli slavko?
ili mirko.
2014-04-22
Ma ženu (ili žene) je najbolje opisao Njegoš;bugati_2 wrote:ma i ja mislija da je rič o liupoti objekta a onda a isti i iz srpskih izvora shvatih da je lipota u oku gledatelja... jer srpski pisac Jovan Dučić je davno napisao... (Pesma ženi......)albatros wrote:A Kemal Malovčić je pjevao još bolje "Blago onom s kim si sada"bugati_2 wrote:Blago onom, ki te šesnO gleda, piva je pok. CoceEva wrote:Ljepota je u oku promatrača
jer sve što volimo STVORILI SMO SMI------
bingo !!!!
“Ćud je ženska smiješna rabota! Ne zna žena ko je kakve vjere, stotinu će promijenit vjera da učini što joj srce žudi.”
2014-04-22
ti "galeb" on "žensko"albatros wrote:Mislim da sam je upoznao prije par godina.veber_1 wrote:ptičurino!
kaj veli slavko?
ili mirko.
2014-12-30
Ne,ne,upoznali smo se onako....Ako je to bila ona.....Ona kaže da nije,ali po slici na avataru mislim da je to bila baš naša Evita.veber_1 wrote:ti "galeb" on "žensko"albatros wrote:Mislim da sam je upoznao prije par godina.veber_1 wrote:ptičurino!
kaj veli slavko?
ili mirko.
2014-04-22
Jbga.... Sad ce te pivat u duetu, ti i on. :(bugati_2 wrote:Blago onom, ki te šesnO gleda, piva je pok. CoceEva wrote:Ljepota je u oku promatrača
chagalj9- Posts : 8
2014-11-13
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tetrijebe hitno se javi...BMK trazi baustelca
» RODŽDA FELAT, zapovjednica operacije "Raqqa"...Longi, javi se. :D
» Francuz traži izgubljenu ljubav sa Zlarina: "Vera, javi mi se!"
» Bugati-In memoriam-2015-2017
» Sabina, javi se!
» RODŽDA FELAT, zapovjednica operacije "Raqqa"...Longi, javi se. :D
» Francuz traži izgubljenu ljubav sa Zlarina: "Vera, javi mi se!"
» Bugati-In memoriam-2015-2017