Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Hajduk Split
Vratili su Pipi
Di su ta vrimena kad bi moja malenkost ispraznila, počistila dućan Dalmacijavina od kartona Pipi limunade 0,25 prije utakmice pa prodavač mora balati u drugi da donese još.
Pipi na guc
Di su ta vrimena kad bi moja malenkost ispraznila, počistila dućan Dalmacijavina od kartona Pipi limunade 0,25 prije utakmice pa prodavač mora balati u drugi da donese još.
Pipi na guc
Guest- Guest
Nikad u životu to nisam pio, ali pamtim reklamu s Anom Sasso. Mislim da je bila ona.
Guest- Guest
http://www.index.hr/sport/clanak/novi-igrac-u-hajduku-mladi-golgeter-iz-afrike-vec-je-zabio-prvi-gol-za-bile/988433.aspx
sat2-
2015-09-28
SVE JE PLANULO
Rasprodali su stadion 9 dana prije utakmice (bez obzira na rezultat u prvoj), nikad veća zarada od ulaznica u službenoj utakmici(preplate ne vrijede).
Zaradit će se još i na dan utakmice kad Pipi, Karlovačko i jogurti krenu, a ja se jebiga moran zadovoljiti tamo s tim kurčevim Goodison parkom
NEZAPAMĆENA EUFORIJU U SPLITU, HAJDUK SRUŠIO REKORD Nikad u povijesti slavni hrvatski klub nije toliko zaradio u tako kratkom roku!
Rasprodali su stadion 9 dana prije utakmice (bez obzira na rezultat u prvoj), nikad veća zarada od ulaznica u službenoj utakmici(preplate ne vrijede).
Zaradit će se još i na dan utakmice kad Pipi, Karlovačko i jogurti krenu, a ja se jebiga moran zadovoljiti tamo s tim kurčevim Goodison parkom
Guest- Guest
hajduk šampion!sat2 wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/novi-igrac-u-hajduku-mladi-golgeter-iz-afrike-vec-je-zabio-prvi-gol-za-bile/988433.aspx
sitting_bull-
2015-09-28
dam se kladit da ce obitelj baturina i moro svim srcem danas navijat za - everton
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Ko je sad ovoj teroristickoj orjuni okidac za nasilje, sad kad ih emglezi sve povataju i strpaju 20 godina u zatvor
nowitzki-
2014-04-27
Teroristi znaju da je prosla vela gospa tako i da zadnje gostovanje u europi ove godine, pa moraju ostat zapamceni
nowitzki-
2014-04-27
Sad lijepo sve sto su zaradili od prodaje karata, fino skupit i kaznu platit, ulica rules
nowitzki-
2014-04-27
jebome irud ako stvarno nije doslo vrijeme da uprava kluba jednom stvarno kaze 'dosta'...bar onom dijelu torcide kojima doista utakmice i rezultat nisu vazni...nego sranja ..onaj tko opet progleda na ovo ili je bolesnik ili ga je jednostavno prpa da ga ovi ne uzmu na okidac..
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Srecom uspjeli su rasprodat stadion prije prve utakmice
nowitzki-
2014-04-27
Ko ce rec dosta? Huligani koji klub vode?
nowitzki-
2014-04-27
Grk zvan prevara. Vlašić nema s kim igrat. Odskače tri klase od ostalih. Jedino ovaj Hamza nešto pokušava. Zujo prevara ko i Grk.
Guest- Guest
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50