San iskopan iz kamena planine
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: San iskopan iz kamena planine
kao sto rekoh, klasicni izgovori, ako ikad dojdes u moje godine onda ces shvatiti da je to samo robijanjepismejker wrote:nis od toga..volim puno love,volim kada puno trosim,kada puno imam i trosim osjecam se zivim.....dobro je meni..preko kruffa trazit pogace,ne bi bilo mudro..
nemam vremena za ovo,jednostavno..
ja uvijek trazim kruha preko pogace, uvijek za novim izazovima i novim horizontima
Čuo i čitao reportažu...a ono fora mjesto...osobenjaci, neka egzotika i slično.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
usred ljeta ja kupio vunenu vestu, bila vesta u radnjivi onak usamljena i zaboravljena od svih a meni se dopala, lijeeeepa,My Brother Billo wrote:jupi za rucne radove
a kak sam slab na pletene veste, reko davaj ovamo,
40 eura i nije puno, sad kad dojde zima ima kolegu da ja zajebavam jos gore nego on mene danas
ma eo svuda smo imamo teleporter ko u Star Treku samo kažemo Scotty, beam me to Damanhur...zzzap! evo vidjeh i vratih se sada.
odmor samo takav,
ja jutros krenuo u 4 s frendom i vratio se u pola6 navece, prosetali, rucali malo lajali s ljudima, i bjez nazad, sledeci put idem na par dana,
pa imam takvo slično tu u Istri ne moram ić u Piemonte.
Welcome to Eco- Art Centar EIA
http://eia.hr/
Guest- Guest
yahh..!!!Leviathan2 wrote:kao sto rekoh, klasicni izgovori, ako ikad dojdes u moje godine onda ces shvatiti da je to samo robijanjepismejker wrote:nis od toga..volim puno love,volim kada puno trosim,kada puno imam i trosim osjecam se zivim.....dobro je meni..preko kruffa trazit pogace,ne bi bilo mudro..
ja uvijek trazim kruha preko pogace, uvijek za novim izazovima i novim horizontima
Guest- Guest
poznam neke iz tog centra,Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:gnjec, pa jebote kru, ako ides na taj kraj, svrnes, isplati seGnječ wrote:Leviathan2 wrote:jeste li bili ili bar culi :D
eo ja danas bio u posjetu :D
ma eo svuda smo imamo teleporter ko u Star Treku samo kažemo Scotty, beam me to Damanhur...zzzap! evo vidjeh i vratih se sada.
odmor samo takav,
ja jutros krenuo u 4 s frendom i vratio se u pola6 navece, prosetali, rucali malo lajali s ljudima, i bjez nazad, sledeci put idem na par dana,
pa imam takvo slično tu u Istri ne moram ić u Piemonte.
Welcome to Eco- Art Centar EIA
http://eia.hr/
Leviathan2 wrote:naah, damanhur nije klasicno budisticko ili slicno okupljaliste za ucenje ,editacija , to je zajednica koja raste ali i prakticira tecajeve i skole za vanjskeorion wrote:ni čula ni vidjela ..... pogledala sada web - vjerujem da je doživljaj ...., treba ljudima relax , danas pogotovo kad se radi od ve do ve, kad se život svodi na to kako dovoljno zaraditi da bi imali što trošiti
Kod nas je dostupna -bilo u Sloveniji prije oko mjesec dana - vipassana desetodnevni tečaj meditacije - također na tragu kako se opustiti i odmaknuti od svakodnevnice.
mislim da ih ima i u zg al ne znam kak su organizirani
ok ..... dobro rješenje za ljude kad im dopizdi sve i sva...... .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
pismejker wrote:yahh..!!!Leviathan2 wrote:kao sto rekoh, klasicni izgovori, ako ikad dojdes u moje godine onda ces shvatiti da je to samo robijanjepismejker wrote:nis od toga..volim puno love,volim kada puno trosim,kada puno imam i trosim osjecam se zivim.....dobro je meni..preko kruffa trazit pogace,ne bi bilo mudro..
obilato bi se počastijo .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
da, dosta su egzoticni, danas mi se svidjelo jedno 2-3 stvari kod njih koje bi mogle bit primjenjive u plemenuepikur37 wrote:Čuo i čitao reportažu...a ono fora mjesto...osobenjaci, neka egzotika i slično.
al past ce jos koja posjeta, mozda pozovem neke od njih u pleme kao goste na upoznavanje
shangri laorion wrote:Leviathan2 wrote:naah, damanhur nije klasicno budisticko ili slicno okupljaliste za ucenje ,editacija , to je zajednica koja raste ali i prakticira tecajeve i skole za vanjskeorion wrote:ni čula ni vidjela ..... pogledala sada web - vjerujem da je doživljaj ...., treba ljudima relax , danas pogotovo kad se radi od ve do ve, kad se život svodi na to kako dovoljno zaraditi da bi imali što trošiti
Kod nas je dostupna -bilo u Sloveniji prije oko mjesec dana - vipassana desetodnevni tečaj meditacije - također na tragu kako se opustiti i odmaknuti od svakodnevnice.
iliti utociste, medjutim nice sve vise takovih mjesta po svijetu, no nisu bas poznata jer se drze ispod radara,
u austriji sam naletio na jednu komunu koja se full drzi van sistema, naselili su jednu dolinu koja je bila poludivljina polupustinja i ucinili krasno mjesto od nje
Leviathan2 wrote:shangri laorion wrote:Leviathan2 wrote:naah, damanhur nije klasicno budisticko ili slicno okupljaliste za ucenje ,editacija , to je zajednica koja raste ali i prakticira tecajeve i skole za vanjskeorion wrote:ni čula ni vidjela ..... pogledala sada web - vjerujem da je doživljaj ...., treba ljudima relax , danas pogotovo kad se radi od ve do ve, kad se život svodi na to kako dovoljno zaraditi da bi imali što trošiti
iliti utociste, medjutim nice sve vise takovih mjesta po svijetu, no nisu bas poznata jer se drze ispod radara,
u austriji sam naletio na jednu komunu koja se full drzi van sistema, naselili su jednu dolinu koja je bila poludivljina polupustinja i ucinili krasno mjesto od nje
imaju i svoj novac zove se credito.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:http://www.damanhur.org/hr
U podnožju pijemontskih Alpa u Italiji, između Torina i Aoste, nalazi se istinski magično mjesto na zemlji - Damanhur. U radijusu od 15 kilometara, u čijem središtu se nalazi Valchiusella - još uvijek zelena i čista dolina - u višejezičnom društvu otvorenom za razmjenu sa svijetom i kulturama različitih naroda živi oko šesto građana Damanhura.
Kao ručnici na plaži.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
orion wrote:pismejker wrote:yahh..!!!Leviathan2 wrote:kao sto rekoh, klasicni izgovori, ako ikad dojdes u moje godine onda ces shvatiti da je to samo robijanjepismejker wrote:nis od toga..volim puno love,volim kada puno trosim,kada puno imam i trosim osjecam se zivim.....dobro je meni..preko kruffa trazit pogace,ne bi bilo mudro..
obilato bi se počastijo .....
tak oje..Zadovoljstvo treba biti obilato....
Guest- Guest
A čuj ,ko i u Hrvatskoj. Imaš masu zanimljivijih mjesta od Baške,Baške Vode,Makarske, Novalje,Malinske,ili Opatije,ali džabe. Glupim turistima važni su samo more i plaže.Leviathan2 wrote:niko ne trza, tctc, prekrasno mjesto i prekrasni ljudi, isplativije to vidjet nego veneziu
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Znao sam da se radi o štovateljima nekakvih istočnjačkih gnoza.Leviathan2 wrote:aha, osnovao neki lik uz pun kuratz peripetija, danas su ojacali i cak se laganini shire po svijetupismejker wrote:oooooo...zanimljivo..vrlo zanimljivo.... ufffff..ufffff...onako,nas dvojica smo pravi muzjaci,tako da prolazimo po tom pitanju..zene vole nas tip muskaraca..Leviathan2 wrote:lolpismejker wrote:cuh nekegodine o tome i pomisljah na posjet..no vjerujem da bi me brzo napirili,posto svoje motive ne bih mogao poduze kriti..
ma nijesu to jehovini svjedoci, ja iz zajebancije maloj koja me vodala okolo nabacim d bi se zbog nje uclanio a veli ona, pa nemoras se uclanit al mozes ostat kod mene do kad hoces il dok te ne istjeram ;D
curka nekih 30god, bombona
to je u biti kao neka komuna,jel?..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
gnoze neGnoze,cini mi se da oni fino laganini zive tamo bez stresa i lomljenja kičmi..a pičića ima na izvoz...tamo na proljece bi se moglo malo pohoditi i izviditi...Ruknem im dobru donaciju i postivat ce me kao Optimus Prajma...
Guest- Guest
pismejker wrote:yahh..!!!Leviathan2 wrote:kao sto rekoh, klasicni izgovori, ako ikad dojdes u moje godine onda ces shvatiti da je to samo robijanjepismejker wrote:nis od toga..volim puno love,volim kada puno trosim,kada puno imam i trosim osjecam se zivim.....dobro je meni..preko kruffa trazit pogace,ne bi bilo mudro..
koji si ti pizdopatnik
a vidi ovu nakon sto je pojela bosanku za dorucak
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
OOOOOOOOEEEEEEEE..to Majstore...to ja zovem ZENOM...bed je to sam oza "muskarce2 koji nisu sigurni u sebea....
Guest- Guest
;Dpismejker wrote:debot..jesil ikad imao zenu ukrevetu...?
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ološ Njonjo isplazio ispod kamena
» Hajmo u planine
» Erdogan dolazi u Sisak na polaganje kamena temeljca džamiji u centru grada
» Aroniju sa obronaka Suve planine neće ni za 100 dinara
» švercer u ameriku, heroj u vojvodinu a hotelijer u planine
» Hajmo u planine
» Erdogan dolazi u Sisak na polaganje kamena temeljca džamiji u centru grada
» Aroniju sa obronaka Suve planine neće ni za 100 dinara
» švercer u ameriku, heroj u vojvodinu a hotelijer u planine