San iskopan iz kamena planine
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
San iskopan iz kamena planine
http://www.damanhur.org/hr
U podnožju pijemontskih Alpa u Italiji, između Torina i Aoste, nalazi se istinski magično mjesto na zemlji - Damanhur. U radijusu od 15 kilometara, u čijem središtu se nalazi Valchiusella - još uvijek zelena i čista dolina - u višejezičnom društvu otvorenom za razmjenu sa svijetom i kulturama različitih naroda živi oko šesto građana Damanhura.
U podnožju pijemontskih Alpa u Italiji, između Torina i Aoste, nalazi se istinski magično mjesto na zemlji - Damanhur. U radijusu od 15 kilometara, u čijem središtu se nalazi Valchiusella - još uvijek zelena i čista dolina - u višejezičnom društvu otvorenom za razmjenu sa svijetom i kulturama različitih naroda živi oko šesto građana Damanhura.
eo ja danas bio u posjetu :D
Re: San iskopan iz kamena planine
cuh nekegodine o tome i pomisljah na posjet..no vjerujem da bi me brzo napirili,posto svoje motive ne bih mogao poduze kriti..
Guest- Guest
lolpismejker wrote:cuh nekegodine o tome i pomisljah na posjet..no vjerujem da bi me brzo napirili,posto svoje motive ne bih mogao poduze kriti..
ma nijesu to jehovini svjedoci, ja iz zajebancije maloj koja me vodala okolo nabacim d bi se zbog nje uclanio a veli ona, pa nemoras se uclanit al mozes ostat kod mene do kad hoces il dok te ne istjeram ;D
curka nekih 30god, bombona
ma eo svuda smo imamo teleporter ko u Star Treku samo kažemo Scotty, beam me to Damanhur...zzzap! evo vidjeh i vratih se sada.
Guest- Guest
oooooo...zanimljivo..vrlo zanimljivo.... ufffff..ufffff...onako,nas dvojica smo pravi muzjaci,tako da prolazimo po tom pitanju..zene vole nas tip muskaraca..Leviathan2 wrote:lolpismejker wrote:cuh nekegodine o tome i pomisljah na posjet..no vjerujem da bi me brzo napirili,posto svoje motive ne bih mogao poduze kriti..
ma nijesu to jehovini svjedoci, ja iz zajebancije maloj koja me vodala okolo nabacim d bi se zbog nje uclanio a veli ona, pa nemoras se uclanit al mozes ostat kod mene do kad hoces il dok te ne istjeram ;D
to je u biti kao neka komuna,jel?..
Guest- Guest
aha, osnovao neki lik uz pun kuratz peripetija, danas su ojacali i cak se laganini shire po svijetupismejker wrote:oooooo...zanimljivo..vrlo zanimljivo.... ufffff..ufffff...onako,nas dvojica smo pravi muzjaci,tako da prolazimo po tom pitanju..zene vole nas tip muskaraca..Leviathan2 wrote:lolpismejker wrote:cuh nekegodine o tome i pomisljah na posjet..no vjerujem da bi me brzo napirili,posto svoje motive ne bih mogao poduze kriti..
cuo sam puno pohvala za ove...kojim jezicima pricaju..ingliš,dojč?Leviathan2 wrote:aha, osnovao neki lik uz pun kuratz peripetija, danas su ojacali i cak se laganini shire po svijetupismejker wrote:oooooo...zanimljivo..vrlo zanimljivo.... ufffff..ufffff...onako,nas dvojica smo pravi muzjaci,tako da prolazimo po tom pitanju..zene vole nas tip muskaraca..Leviathan2 wrote:lolpismejker wrote:cuh nekegodine o tome i pomisljah na posjet..no vjerujem da bi me brzo napirili,posto svoje motive ne bih mogao poduze kriti..
Guest- Guest
gnjec, pa jebote kru, ako ides na taj kraj, svrnes, isplati seGnječ wrote:Leviathan2 wrote:jeste li bili ili bar culi :D
eo ja danas bio u posjetu :D
ma eo svuda smo imamo teleporter ko u Star Treku samo kažemo Scotty, beam me to Damanhur...zzzap! evo vidjeh i vratih se sada.
odmor samo takav,
ja jutros krenuo u 4 s frendom i vratio se u pola6 navece, prosetali, rucali malo lajali s ljudima, i bjez nazad, sledeci put idem na par dana,
imas na hrpu jezika, i na rvackom, ja naletio na neke hrvatice, ufurale se zenske u zivot tamo, jedna profesorica a druga neka ekonomistica, okanile se toga i rade rucne radove i meditiraju, ;Dpismejker wrote:cuo sam puno pohvala za ove...kojim jezicima pricaju..ingliš,dojč?Leviathan2 wrote:aha, osnovao neki lik uz pun kuratz peripetija, danas su ojacali i cak se laganini shire po svijetupismejker wrote:oooooo...zanimljivo..vrlo zanimljivo.... ufffff..ufffff...onako,nas dvojica smo pravi muzjaci,tako da prolazimo po tom pitanju..zene vole nas tip muskaraca..Leviathan2 wrote:lolpismejker wrote:cuh nekegodine o tome i pomisljah na posjet..no vjerujem da bi me brzo napirili,posto svoje motive ne bih mogao poduze kriti..
ni čula ni vidjela ..... pogledala sada web - vjerujem da je doživljaj ...., treba ljudima relax , danas pogotovo kad se radi od ve do ve, kad se život svodi na to kako dovoljno zaraditi da bi imali što trošiti
Kod nas je dostupna -bilo u Sloveniji prije oko mjesec dana - vipassana desetodnevni tečaj meditacije - također na tragu kako se opustiti i odmaknuti od svakodnevnice.
Kod nas je dostupna -bilo u Sloveniji prije oko mjesec dana - vipassana desetodnevni tečaj meditacije - također na tragu kako se opustiti i odmaknuti od svakodnevnice.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Leviathan2 wrote:imas na hrpu jezika, i na rvackom, ja naletio na neke hrvatice, ufurale se zenske u zivot tamo, jedna profesorica a druga neka ekonomistica, okanile se toga i rade rucne radove i meditiraju, ;Dpismejker wrote:cuo sam puno pohvala za ove...kojim jezicima pricaju..ingliš,dojč?Leviathan2 wrote:aha, osnovao neki lik uz pun kuratz peripetija, danas su ojacali i cak se laganini shire po svijetupismejker wrote:oooooo...zanimljivo..vrlo zanimljivo.... ufffff..ufffff...onako,nas dvojica smo pravi muzjaci,tako da prolazimo po tom pitanju..zene vole nas tip muskaraca..Leviathan2 wrote:
lol
Guest- Guest
ahahaha, klasicni izgovori jebate,pismejker wrote:sve lijepo puno picija...no Menea ceka jos godina šuleta,potom posel,i dva kredita...nemrem se iskljuciti iz "civilizacije" sve da hotju..
ja pustio firmu i sve obveze i zavrsio u vrletni, to je jedna suma kod mene gdje se meditira,
godinu dana bez kontakta s ljudima,
drugi put su mi se ucinili zabavni harekrisne pa sam proveo s njima 2 godine, ahahahah
svi mislili da sam krepucno u nekom cosku il na planini jer sam u to vrijeme vikendasio po planinama, nestao coek a aj svaki dan obrijane glave ih vidim i pjevam sa ekipom hare krisna hare rama i slicne popevke :D
nemam vremena za ovo,jednostavno..
Guest- Guest
naah, damanhur nije klasicno budisticko ili slicno okupljaliste za ucenje ,editacija , to je zajednica koja raste ali i prakticira tecajeve i skole za vanjskeorion wrote:ni čula ni vidjela ..... pogledala sada web - vjerujem da je doživljaj ...., treba ljudima relax , danas pogotovo kad se radi od ve do ve, kad se život svodi na to kako dovoljno zaraditi da bi imali što trošiti
mislim da ih ima i u zg al ne znam kak su organizirani
do nekih 3 mjeseca tops bi mozda i mogao..kazem imam aktivne kredite,imam pofanj i zalihz na racunu,ali se to mora obnavljati,jedino da opletem preko net-a sa burazom iz svicarske malo po dionicama.,,lik je jeben u tome,pa malo da braci pomogne..Leviathan2 wrote:ahahaha, klasicni izgovori jebate,pismejker wrote:sve lijepo puno picija...no Menea ceka jos godina šuleta,potom posel,i dva kredita...nemrem se iskljuciti iz "civilizacije" sve da hotju..
ja pustio firmu i sve obveze i zavrsio u vrletni, to je jedna suma kod mene gdje se meditira,
godinu dana bez kontakta s ljudima,
drugi put su mi se ucinili zabavni harekrisne pa sam proveo s njima 2 godine, ahahahah
svi mislili da sam krepucno u nekom cosku il na planini jer sam u to vrijeme vikendasio po planinama, nestao coek a aj svaki dan obrijane glave ih vidim i pjevam sa ekipom hare krisna hare rama i slicne popevke :D
ne znam vidjet cu..no tek iduce godine..
Guest- Guest
kao sto rekoh, klasicni izgovori, ako ikad dojdes u moje godine onda ces shvatiti da je to samo robijanjepismejker wrote:nis od toga..volim puno love,volim kada puno trosim,kada puno imam i trosim osjecam se zivim.....dobro je meni..preko kruffa trazit pogace,ne bi bilo mudro..
nemam vremena za ovo,jednostavno..
ja uvijek trazim kruha preko pogace, uvijek za novim izazovima i novim horizontima
» Hajmo u planine
» Erdogan dolazi u Sisak na polaganje kamena temeljca džamiji u centru grada
» Aroniju sa obronaka Suve planine neće ni za 100 dinara
» švercer u ameriku, heroj u vojvodinu a hotelijer u planine
» Hajmo u planine
» Erdogan dolazi u Sisak na polaganje kamena temeljca džamiji u centru grada
» Aroniju sa obronaka Suve planine neće ni za 100 dinara
» švercer u ameriku, heroj u vojvodinu a hotelijer u planine
Page 1 of 2