Redaju se incidenti na obali: Čardak tjera Hrvate sa plaža
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Redaju se incidenti na obali: Čardak tjera Hrvate sa plaža
a je, ako je pomislio da sam direktorica :)dzango wrote:Ovo je bio kopliment.Noor wrote:daj molim te...dzango wrote:To da radiš u hotelču se moglo svakojako shvatiti.Noor wrote:e, ovo mi je jučer trebalo na plaži, ali nisam znala na koji zakon se pozvati, pa sam ovaj puta išla linijom manjeg otpora ..
naime, prišao mi je lik i pitao me jel sam gost hotela ispred kojeg sam bila na plaži...znam zašto me pita, pa kažem nisam, radim ovdje...a on kaže...onda ok i ode. očito je shvatio da radim u hotelu
Guest- Guest
postoji razlika između koncesije i ugovora o pfuzanju komunalnih usluga.Noor wrote:komunalne djelatnosti..to nema veze s ovimmaggie13 wrote:http://novi-informator.net/obavljanje-komunalnih-djelatnosti-0
koliko plaza na Jadranu zaista i ima koncesionara, a koliko su dobili pravo na iznsjmljivanje 50lezaljki i 100m2, a oni vremenom dođu na 100 i cijelu plazu te se ponasaju kao koncesionari(barem s pravima), ato zapravo nisu.
to je i Ray spomenuo iznad.
2014-04-12
Fala Bogu pa se mi Balkanci odmah razumemo i snađemo na obostrano zadovoljstvo.Eroo wrote:Ma ne grebem se ja za tako sitne stvari.dzango wrote:Jesi joj dao preko usta?Eroo wrote:Noor wrote:e, ovo mi je jučer trebalo na plaži, ali nisam znala na koji zakon se pozvati, pa sam ovaj puta išla linijom manjeg otpora ..
naime, prišao mi je lik i pitao me jel sam gost hotela ispred kojeg sam bila na plaži...znam zašto me pita, pa kažem nisam, radim ovdje...a on kaže...onda ok i ode. očito je shvatio da radim u hotelu
Za vrijeme rata sam u Hercegovinu jednim dijelom morao na trajekt.
Karte za domaće automobile su bile 2-3x niže nego za strance.
Pita me onaj šta prodaje karte jesam li domaći ili stranac?
Pogleda mi tablicu s oznakom "LJ", pa veli a-ha, Ljubuški...naš, domaći.
Veli moja gospođa "Ne,gospod, mi smo iz Ljubljane"...
Gospodin se samo , skupa sa mnom, nasmijao i naplatio nižu cijenu...Njemu sam ostavio razliku do pune cijene
A i još poneka se nađe.jastreb wrote:Od Umaga,od Umaga,pa do Dubrovnika
Sve su plaže,sve su plaže đenerala Draže...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
losa rima.dzango wrote:A i još poneka se nađe.jastreb wrote:Od Umaga,od Umaga,pa do Dubrovnika
Sve su plaže,sve su plaže đenerala Draže...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Pinochet wrote:Hahaha. Bas da vidim tko ce mene potirat sa plaze. U splitu mi to rjesavamo po kratkom postupku. Ali gustat cu jer ce tjerati i same cardakovce.. zamisli dodju i protjeraju matildu i njezinu dicu sa cvikama.. begaj.. pa ti i drugi put glasuj za hdz
eto, pati, mi imamo svoju vlastitu plažu sa koje nas nitko ne može potjerati
Guest- Guest
je onu iza kuće?metilda wrote:Pinochet wrote:Hahaha. Bas da vidim tko ce mene potirat sa plaze. U splitu mi to rjesavamo po kratkom postupku. Ali gustat cu jer ce tjerati i same cardakovce.. zamisli dodju i protjeraju matildu i njezinu dicu sa cvikama.. begaj.. pa ti i drugi put glasuj za hdz
Guest- Guest
Noor wrote:je onu iza kuće?metilda wrote:Pinochet wrote:Hahaha. Bas da vidim tko ce mene potirat sa plaze. U splitu mi to rjesavamo po kratkom postupku. Ali gustat cu jer ce tjerati i same cardakovce.. zamisli dodju i protjeraju matildu i njezinu dicu sa cvikama.. begaj.. pa ti i drugi put glasuj za hdz
ne, ozbiljno, na pelješcu...
Guest- Guest
jastreb wrote:Ma ja se nikad nisam izležavao. Skočim u vodu,malo skačem po plićaku,plivam,pa onda serija skokova,pa picigin. Onda kad izađem vanka i obrišem se,malo sjedim,pa lagana šetnja,eventualno kakva cuga i onda sve Jovo nanovo.Eroo wrote:Bogte, 'ko se još izležava na plažama...Da su barem klimatizirane, ajde...
kupaš se na jezeru?
maggie13 wrote:postoji razlika između koncesije i ugovora o pfuzanju komunalnih usluga.Noor wrote:komunalne djelatnosti..to nema veze s ovimmaggie13 wrote:http://novi-informator.net/obavljanje-komunalnih-djelatnosti-0
koliko plaza na Jadranu zaista i ima koncesionara, a koliko su dobili pravo na iznsjmljivanje 50lezaljki i 100m2, a oni vremenom dođu na 100 i cijelu plazu te se ponasaju kao koncesionari(barem s pravima), ato zapravo nisu.
to je i Ray spomenuo iznad.
koncesije ima par hotela s 5* oko dubrovnika...svi ostali imaju ugovore o pružanju komunalnih usluga...
ma kakva plaza
ne mos ostat od zena
scipaju za guzcu
ne mos ostat od zena
scipaju za guzcu
2014-04-19
Djeca genijalci, završili 4 fakulteta, najbolji u klasi i na poslu, svaki dan u crkvi, vlastita plaža, uvijek sve najbolje a upropastili državumetilda wrote:Pinochet wrote:Hahaha. Bas da vidim tko ce mene potirat sa plaze. U splitu mi to rjesavamo po kratkom postupku. Ali gustat cu jer ce tjerati i same cardakovce.. zamisli dodju i protjeraju matildu i njezinu dicu sa cvikama.. begaj.. pa ti i drugi put glasuj za hdz
Kermit-
2014-04-17
Pa gdje se ti kupaš kada "ja si sam napravim mjesta, tj. maknem ležaljku koja mi smeta" ???Roy_Bean wrote:asilovski wrote:Baš gledam portugal pa armeniju rumunjska malo vidjeti kako ljudi žive a ne boriti se da ležiš na molu ono suludo
pa šta se kupaš po muletima?...ima mjesta koliko hoćeš ako baš ne gađaš 'gradska kupališta'...
osim toga od 8-10 ujutro i nije neka navala...a bome ni poslije 18...
Kermit-
2014-04-17
a privatne plaže u Hrvatskoj ne postoje i ne mogu postojati po zakonu. postoje javne i plaže pod koncesijom na kojima ne možeš zabraniti ulaz jer sve spadaju pod pomorsko dobro, koje imaju pravo koristiti svi građani.metilda wrote:Noor wrote:je onu iza kuće?metilda wrote:Pinochet wrote:Hahaha. Bas da vidim tko ce mene potirat sa plaze. U splitu mi to rjesavamo po kratkom postupku. Ali gustat cu jer ce tjerati i same cardakovce.. zamisli dodju i protjeraju matildu i njezinu dicu sa cvikama.. begaj.. pa ti i drugi put glasuj za hdz
a kako je tvoja vlastita?
Guest- Guest
Kad smo kod plaža. Može li netko u anagramu BEACH pronaći jedno žensko ime?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
asilovski wrote:Pa gdje se ti kupaš kada "ja si sam napravim mjesta, tj. maknem ležaljku koja mi smeta" ???Roy_Bean wrote:asilovski wrote:Baš gledam portugal pa armeniju rumunjska malo vidjeti kako ljudi žive a ne boriti se da ležiš na molu ono suludo
pa šta se kupaš po muletima?...ima mjesta koliko hoćeš ako baš ne gađaš 'gradska kupališta'...
osim toga od 8-10 ujutro i nije neka navala...a bome ni poslije 18...
napisao sam ti...8-10 na plaži gdje ako nema mjesta si ga sam napravim...i iza 18 isto tako...nije navala s ljudima, ali ležaljke ostaju spavati na plaži
Noor wrote:a privatne plaže u Hrvatskoj ne postoje i ne mogu postojati po zakonu. postoje javne i plaže pod koncesijom na kojima ne možeš zabraniti ulaz jer sve spadaju pod pomorsko dobro, koje imaju pravo koristiti svi građani.metilda wrote:Noor wrote:je onu iza kuće?metilda wrote:Pinochet wrote:Hahaha. Bas da vidim tko ce mene potirat sa plaze. U splitu mi to rjesavamo po kratkom postupku. Ali gustat cu jer ce tjerati i same cardakovce.. zamisli dodju i protjeraju matildu i njezinu dicu sa cvikama.. begaj.. pa ti i drugi put glasuj za hdz
valjda hoće reći da je plaža toliko zabačena da je samo njihova, tj. nitko drugi ni ne dolazi...
Bolje ne pitajRoy_Bean wrote:Noor wrote:a privatne plaže u Hrvatskoj ne postoje i ne mogu postojati po zakonu. postoje javne i plaže pod koncesijom na kojima ne možeš zabraniti ulaz jer sve spadaju pod pomorsko dobro, koje imaju pravo koristiti svi građani.metilda wrote:Noor wrote:je onu iza kuće?metilda wrote:
valjda hoće reći da je plaža toliko zabačena da je samo njihova, tj. nitko drugi ni ne dolazi...
Kermit-
2014-04-17
Roy_Bean wrote:Noor wrote:a privatne plaže u Hrvatskoj ne postoje i ne mogu postojati po zakonu. postoje javne i plaže pod koncesijom na kojima ne možeš zabraniti ulaz jer sve spadaju pod pomorsko dobro, koje imaju pravo koristiti svi građani.metilda wrote:Noor wrote:je onu iza kuće?metilda wrote:
ne, baš je uknjižena na nas, doduše to spada u javno dobro, ali uknjižena je na naše ime...
Guest- Guest
asilovski wrote:Bolje ne pitajRoy_Bean wrote:Noor wrote:a privatne plaže u Hrvatskoj ne postoje i ne mogu postojati po zakonu. postoje javne i plaže pod koncesijom na kojima ne možeš zabraniti ulaz jer sve spadaju pod pomorsko dobro, koje imaju pravo koristiti svi građani.metilda wrote:Noor wrote:
je onu iza kuće?
ne brini, nisu mi to dali tvoji čardak komunisti to je djedovina od prije ww2
Guest- Guest
more bit, ili da je pristupna samo s morske strane, pa nitko ni ne dolazi :DRoy_Bean wrote:Noor wrote:a privatne plaže u Hrvatskoj ne postoje i ne mogu postojati po zakonu. postoje javne i plaže pod koncesijom na kojima ne možeš zabraniti ulaz jer sve spadaju pod pomorsko dobro, koje imaju pravo koristiti svi građani.metilda wrote:Noor wrote:je onu iza kuće?metilda wrote:
Guest- Guest
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Goran Vojković . Kako su Rumunju prestigli Hrvatsku(iza nas u EU je jedino još Bugarska)
» Josipa Rimac - još jedan primjer kako Čardak uništava Hrvatsku i Hrvate
» Uhićenja ruskih šijuna po Europi se redaju kao po tekućem traku
» b92: Hrvatska plaža otvorena samo za vakcinisane
» Soba s pogledom na rušenje Trump Plaza Hotela
» Josipa Rimac - još jedan primjer kako Čardak uništava Hrvatsku i Hrvate
» Uhićenja ruskih šijuna po Europi se redaju kao po tekućem traku
» b92: Hrvatska plaža otvorena samo za vakcinisane
» Soba s pogledom na rušenje Trump Plaza Hotela
Page 4 of 9