Redaju se incidenti na obali: Čardak tjera Hrvate sa plaža
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Redaju se incidenti na obali: Čardak tjera Hrvate sa plaža
maggie13 wrote:http://novi-informator.net/obavljanje-komunalnih-djelatnosti-0
" đe " se ti kupaš ??
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
Ma ja se nikad nisam izležavao. Skočim u vodu,malo skačem po plićaku,plivam,pa onda serija skokova,pa picigin. Onda kad izađem vanka i obrišem se,malo sjedim,pa lagana šetnja,eventualno kakva cuga i onda sve Jovo nanovo.Eroo wrote:Bogte, 'ko se još izležava na plažama...Da su barem klimatizirane, ajde...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne po gradskim plazama..samo kic, pokazivanje (pre)skupih badica i sposobnosti unajmljivanja lezaljke te placanja precijenjenih, razvodnjenih cocktaila.pizzon wrote:maggie13 wrote:http://novi-informator.net/obavljanje-komunalnih-djelatnosti-0
" đe " se ti kupaš ??
nisam tako povrsna ;D
2014-04-12
je, dovela sam ga u zabludupizzon wrote:Noor wrote:e, ovo mi je jučer trebalo na plaži, ali nisam znala na koji zakon se pozvati, pa sam ovaj puta išla linijom manjeg otpora ..
naime, prišao mi je lik i pitao me jel sam gost hotela ispred kojeg sam bila na plaži...znam zašto me pita, pa kažem nisam, radim ovdje...a on kaže...onda ok i ode. očito je shvatio da radim u hotelu
ja msm da nije shvatio !
jer imam utisak da je pogresio !?
Guest- Guest
Inače ne preferiram osamljene plaže gdje nema raje. Imam ajkulofobiju,pa se u masi osjećam sigurnije.
Koncepcija jata press!
Koncepcija jata press!
2014-04-22
komunalne djelatnosti..to nema veze s ovimmaggie13 wrote:http://novi-informator.net/obavljanje-komunalnih-djelatnosti-0
Guest- Guest
ma imas onaj qrc dozu koju svezes za glezanj,a mirisom tjera pese morske,ono,u sustini im smrdiš...ali glavu cuva..jastreb wrote:Inače ne preferiram osamljene plaže gdje nema raje. Imam ajkulofobiju,pa se u masi osjećam sigurnije.
Koncepcija jata press!
Guest- Guest
ma, samo nikad nemoj otplivati najdalje, pusti druge neka budu hrabrijastreb wrote:Inače ne preferiram osamljene plaže gdje nema raje. Imam ajkulofobiju,pa se u masi osjećam sigurnije.
Koncepcija jata press!
Guest- Guest
Inače na plažama mi na živce idu Goranci koji u košarama nose krafne i bureke.
2014-04-22
a tek agenti za prodaju jednodnevnih izleta...aaajjastreb wrote:Inače na plažama mi na živce idu Goranci koji u košarama nose krafne i bureke.
Guest- Guest
Nekada sam znao plivati po kilometar-dva,ali to je iza mene.Noor wrote:ma, samo nikad nemoj otplivati najdalje, pusti druge neka budu hrabrijastreb wrote:Inače ne preferiram osamljene plaže gdje nema raje. Imam ajkulofobiju,pa se u masi osjećam sigurnije.
Koncepcija jata press!
Sada sam u masi i nikada se previše ne udaljujem od obale.
I grč ne treba podcjenjivati.
2014-04-22
Da,tzv bukeri.Noor wrote:a tek agenti za prodaju jednodnevnih izleta...aaajjastreb wrote:Inače na plažama mi na živce idu Goranci koji u košarama nose krafne i bureke.
Nego znaš šta mi se jučer dogodilo u RI?
Prišao mi je Rom i rekao da sam u velikoj opasnosti i da su na mene bačene čini. I da mi nudi amajliju koja će mi spasiti život.
Reko,more,marš u PM:
2014-04-22
...Ide Jastreb Rijekom,kadli naleti Gnječo deruc se i vicuc,jebajuc majku ustasama i ekipi,i slucajno zvizne Jastreba laktom,Jastreb padne u more i pojede ga morski pas...
Guest- Guest
sigurno neko mrvljinje zgužvano u nekom papiriću...i ja sam to doživjela pred 2-3 godinejastreb wrote:Da,tzv bukeri.Noor wrote:a tek agenti za prodaju jednodnevnih izleta...aaajjastreb wrote:Inače na plažama mi na živce idu Goranci koji u košarama nose krafne i bureke.
Nego znaš šta mi se jučer dogodilo u RI?
Prišao mi je Rom i rekao da sam u velikoj opasnosti i da su na mene bačene čini. I da mi nudi amajliju koja će mi spasiti život.
Reko,more,marš u PM:
Guest- Guest
Dobra psihološka tehnika...Noor wrote:je, dovela sam ga u zabludupizzon wrote:Noor wrote:e, ovo mi je jučer trebalo na plaži, ali nisam znala na koji zakon se pozvati, pa sam ovaj puta išla linijom manjeg otpora ..
naime, prišao mi je lik i pitao me jel sam gost hotela ispred kojeg sam bila na plaži...znam zašto me pita, pa kažem nisam, radim ovdje...a on kaže...onda ok i ode. očito je shvatio da radim u hotelu
ja msm da nije shvatio !
Nekad sam to koristio i u nekim mojim tekstovima, kad sam želio da ga "stranka" pročita
onako kako želi vidjeti, a značilo je nešto sasvim drugo. Nije fer, ali kad se ono baš mora , štaš...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
hex-bag se to zove,moze biti i sama cin prokletstva,pa to kupis,navces zlo na sebe,a kasnije te on "spasava",naravno sve platis..
Guest- Guest
Lik mi je pružio ruku i rukovao se sa mnom. Misliš li da je i u tome mogla biti neka čestica mađije?pismejker wrote:hex-bag se to zove,moze biti i sama cin prokletstva,pa to kupis,navces zlo na sebe,a kasnije te on "spasava",naravno sve platis..
2014-04-22
ja nisam lagala, ali on je krivo shvatio..pa njegov problemEroo wrote:Dobra psihološka tehnika...Noor wrote:je, dovela sam ga u zabludupizzon wrote:Noor wrote:e, ovo mi je jučer trebalo na plaži, ali nisam znala na koji zakon se pozvati, pa sam ovaj puta išla linijom manjeg otpora ..
ja msm da nije shvatio !
Nekad sam to koristio i u nekim mojim tekstovima, kad sam želio da ga "stranka" pročita
onako kako želi vidjeti, a značilo je nešto sasvim drugo. Nije fer, ali kad se ono baš mora , štaš...
Guest- Guest
Ovo je bio kopliment.Noor wrote:daj molim te...dzango wrote:To da radiš u hotelču se moglo svakojako shvatiti.Noor wrote:e, ovo mi je jučer trebalo na plaži, ali nisam znala na koji zakon se pozvati, pa sam ovaj puta išla linijom manjeg otpora ..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a je, ako je pomislio da sam direktorica :)dzango wrote:Ovo je bio kopliment.Noor wrote:daj molim te...dzango wrote:To da radiš u hotelču se moglo svakojako shvatiti.Noor wrote:e, ovo mi je jučer trebalo na plaži, ali nisam znala na koji zakon se pozvati, pa sam ovaj puta išla linijom manjeg otpora ..
Guest- Guest
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Goran Vojković . Kako su Rumunju prestigli Hrvatsku(iza nas u EU je jedino još Bugarska)
» Josipa Rimac - još jedan primjer kako Čardak uništava Hrvatsku i Hrvate
» Uhićenja ruskih šijuna po Europi se redaju kao po tekućem traku
» b92: Hrvatska plaža otvorena samo za vakcinisane
» Soba s pogledom na rušenje Trump Plaza Hotela
» Josipa Rimac - još jedan primjer kako Čardak uništava Hrvatsku i Hrvate
» Uhićenja ruskih šijuna po Europi se redaju kao po tekućem traku
» b92: Hrvatska plaža otvorena samo za vakcinisane
» Soba s pogledom na rušenje Trump Plaza Hotela
Page 3 of 9