Kutak za Janezofile
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kutak za Janezofile
O Ero,Ero...Pa Slovenci su sve počeli uzimati od Čefurjev. Tako da današnja slovenska mladež ide na narodnu muziku,opija se uz nju i sl. Stoljetni život sa balkanskim narodima u istim državama,miješanje sa istima,migracije stanovništva,učinili su svoje.Eroo wrote:
Ni B od Balkana. Nije ni mentalitet Austrijanaca, Bogu hvala...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ovdje ništa nije zabranjeno, pa tako ni ništa što dolazi s juga...ako je vrijedno.jastreb wrote:O Ero,Ero...Pa Slovenci su sve počeli uzimati od Čefurjev. Tako da današnja slovenska mladež ide na narodnu muziku,opija se uz nju i sl. Stoljetni život sa balkanskim narodima u istim državama,miješanje sa istima,migracije stanovništva,učinili su svoje.Eroo wrote:
A to oko slovenske mladeži koja ide na takve koncerte...sve je to relativno.
Na takve koncerte idu uglavno ovi "bilingvisti", a manje, ili skoro uopće ne
"čisto" slovenska djeca.
Ma pustime k vragu s tim generaliziranjima.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Uređena pravna država sa odličnim školstvom, upravom, sudstvom, niskom korupcijom ali i vrlo razvijenim stavom i svijescu sto želiepikur37 wrote:Slovenija je sposobna mala zemlja, umješne politike i stabilnog gospodarstva.
Kermit-
2014-04-17
Bokte oni imaju školski predmet planinarenje hehe k9d nas vlada rasprodaje obalu i tjera na masovni zbjeg ali ne slovenci su u kurcu hehe
Kermit-
2014-04-17
Ma Slovenci su za nas Ajnštajni. Slovenci su primjer rodoljublja.
Dok su desnohrvati to veći Hrvati kada odlaze iz Hrvatske i BIH. Znaš ono "mi više nismo mogli trpjeti komunistički zulum pa smo otišli za Njemačku".
Toga u Slovenaca nema. Slovenci su i u AU i u SHS i u SFRJ ostali u svojoj zemlji,poštujući svaku vlast,ali istovremeno neumorno podizali svoje.
Shvatili su to i fašisti 1941.pa su ih nasilno tjerali i iseljavali u Srbiju.
Ovi pičkasti Hrvati su naprotiv za svaku sitnicu brisali vanka. Slovenci ne.
Dok su desnohrvati to veći Hrvati kada odlaze iz Hrvatske i BIH. Znaš ono "mi više nismo mogli trpjeti komunistički zulum pa smo otišli za Njemačku".
Toga u Slovenaca nema. Slovenci su i u AU i u SHS i u SFRJ ostali u svojoj zemlji,poštujući svaku vlast,ali istovremeno neumorno podizali svoje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hrvati su depresivan narod. Bez smisla za humor, bez duha.jastreb wrote:Ma Slovenci su za nas Ajnštajni. Slovenci su primjer rodoljublja.
Hrvati nemaju pobjedničkog mentaliteta. Oni i ako pobijede oni to pretvore u poraz ili se emotivno vežu za gubitničke ideologije. Jedino su imali nešto od pobjedničkog mentaliteta nakon Oluje ali već od 2000te to je sve otišlo u materinu.
Takozvane Hrvatske političke elite karakterizira potpuni kukavičluk i oportunizam. Najljepše se osjećaju kad neko drugi njima zapovijeda pa ne moraju da misle ni o čemu. Ne znaju da se bore za svoje interese pa ih svaka šuša zajebava.
JAd i ništa drugo. Sa lažnim i bijednim osjećajem nekakve tobožnje kulturne superiornosti prema narodima bivše Juge jugoistočno od njih.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sve što je dobro lako prihvaćamo. Volimo učit od boljih od nas, ali to u svakom slučaju nije Balkan.jastreb wrote:O Ero,Ero...Pa Slovenci su sve počeli uzimati od Čefurjev. Tako da današnja slovenska mladež ide na narodnu muziku,opija se uz nju i sl. Stoljetni život sa balkanskim narodima u istim državama,miješanje sa istima,migracije stanovništva,učinili su svoje.Eroo wrote:
Vaša percepcija i viđenje Slovenije i Slovenaca je daleko od stvarnosti. Slovenci itekako vole tulumariti,
trošiti i dobre prijatelje počastiti. Nisu ljubitelji razbijanja čaša i flaša kad su pod gasom i u tome se razlikuju od vas.
2016-07-22
Ringo10 wrote:Hrvati su depresivan narod. Bez smisla za humor, bez duha.jastreb wrote:Ma Slovenci su za nas Ajnštajni. Slovenci su primjer rodoljublja.
Hrvati nemaju pobjedničkog mentaliteta. Oni i ako pobijede oni to pretvore u poraz ili se emotivno vežu za gubitničke ideologije. Jedino su imali nešto od pobjedničkog mentaliteta nakon Oluje ali već od 2000te to je sve otišlo u materinu.
Takozvane Hrvatske političke elite karakterizira potpuni kukavičluk i oportunizam. Najljepše se osjećaju kad neko drugi njima zapovijeda pa ne moraju da misle ni o čemu. Ne znaju da se bore za svoje interese pa ih svaka šuša zajebava.
JAd i ništa drugo. Sa lažnim i bijednim osjećajem nekakve tobožnje kulturne superiornosti prema narodima bivše Juge jugoistočno od njih.
Ta postoji, to je evidentno. Izuzetak je jedino ovaj sjeverni dio Srbije.
Sve što je bilo pod Turskom je jad i bijeda i danas. U kulturnom, civilizacijskom i u svakom drugom pogledu.
2016-07-22
Pa sad, nikad nije toliko dobro da ne bi moglo biti bolje.Kermit wrote:Uređena pravna država sa odličnim školstvom, upravom, sudstvom, niskom korupcijom ali i vrlo razvijenim stavom i svijescu sto želiepikur37 wrote:Slovenija je sposobna mala zemlja, umješne politike i stabilnog gospodarstva.
Ne mjerimo se mi po Balkanu, već po Austriancima, a tu ipak zaostajemo u mnogo čemu.
Trudimo se da bi bili bolji.
2016-07-22
Pa normalno kad su tamo bili belogardejci...bjež u školu ponovoGuest wrote:u Sloveniji nema ustaša...mislim ustvari ima ih jako puno ali...možda je to ključ uspješnosti Slovenije ništa ih ne vuče u 1941. i 1945.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
To nije legenda nego istina.Leviathan2 wrote:http://hr.neciklopedija.org/wiki/Slovenija
Legenda o postanku Zlovenije
Postoji legenda koja kaže da je davno, davno, između Hrvatske i Austrije trebao početi rat, zato jer se Hrvatska i Austrija (tadašnji susjedi) nisu podnosili. Da bi pridonijeli svjetskom miru, svaka od njih odrekla se malog djelića svoje države i od nje su stvorili Zloveniju.
2015-08-15
Da, to je to.Leviathan2 wrote:Klasicni zenski primjerak slovenske dekle
Ines je rada seksi!
Ines Dolžan, ki se je v življenju spopadla s številnimi očitki glede svoje teže, je dokazala, da so tudi obilnejše ženske lahko seksi. S trdno voljo in odločno borbenostjo je upravičila sloves debelih ljudi, kot zabavnih, vedrih in ljubečih.
2015-08-15
Vidjeli su u austriji da tako pjevaju.Leviathan2 wrote:tipicni primjerci slovencov u prirodnom okruzenju
izadju u prirodu i onda ojkaju,
za sada ni najboli povjesnicari nisu otkrili motiv takovog ponasanja
2015-08-15
Nego. Hrvatska do Tokija.kaya wrote:To nije legenda nego istina.Leviathan2 wrote:http://hr.neciklopedija.org/wiki/Slovenija
Postoji legenda koja kaže da je davno, davno, između Hrvatske i Austrije trebao početi rat, zato jer se Hrvatska i Austrija (tadašnji susjedi) nisu podnosili. Da bi pridonijeli svjetskom miru, svaka od njih odrekla se malog djelića svoje države i od nje su stvorili Zloveniju.
2016-07-22
Inače ja sloveniju uopće ne doživljam kao državu. To je jedna postaja prije italije i austrije, gdje stoje kao neki ljudi...Eroo wrote:Nego. Hrvatska do Tokija.kaya wrote:To nije legenda nego istina.Leviathan2 wrote:http://hr.neciklopedija.org/wiki/Slovenija
2015-08-15
Imam neki blagi osjećaj da se previše družiš sa Srbima.kaya wrote:Inače ja sloveniju uopće ne doživljam kao državu. To je jedna postaja prije italije i austrije, gdje stoje kao neki ljudi...Eroo wrote:Nego. Hrvatska do Tokija.kaya wrote:To nije legenda nego istina.Leviathan2 wrote:http://hr.neciklopedija.org/wiki/Slovenija
2016-07-22
. Pa dobro jest. Al ovo mislim oduvijek. Srbi vole zloveniju, u biti ne znam, mislim.Eroo wrote:Imam neki blagi osjećaj da se previše družiš sa Srbima.kaya wrote:Inače ja sloveniju uopće ne doživljam kao državu. To je jedna postaja prije italije i austrije, gdje stoje kao neki ljudi...Eroo wrote:Nego. Hrvatska do Tokija.kaya wrote:To nije legenda nego istina.Leviathan2 wrote:http://hr.neciklopedija.org/wiki/Slovenija
Inače u tom ugibalištu gdje se prelazi u it i austriju bi izdvojila jedno mjesto, zove se ljubljana, slatka je fakat. Volim tamo otići.
2015-08-15
jebes janeze..evo lovocuvar im razoruzao štajersku 'stražu'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3