Yoda
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Yoda
lalvo more, ni ludaben wrote:Leviathan2 wrote:sunce ti ebem, dao si mi ideju, imam na njivi dva hrasta koji su srasli jedan s drugim, chudoaben wrote:cuddle bitch wrote:aben wrote:ovi novinari su munjeni više nego ča pizaju,
tržište apartmanov na crno sasvin lipo funkcijoniro.
AirBnB je na crno?
a gost dobije fiskaliziran račun
ćo, ka iznojmljivaš na belo, unda se moroš prijoviti, moraju ti dojti pregljedati, i odrizan ti je fiksni porez.
i usput, i hrvackoj se ni ne moru legalno iznojmljivati kućice na stablu. provo sun. ne more.
ooogromna krosnja, grane debele a mjesta medju granama ko u prici, malo drva malo strika i mogla bi se lijepa kuca sklepat, rentat preko interneta,
ko zna, mozda bi islo :D
ako si blizu mora, išlo bi:)
cim dalje od te slane vodurine ;D
ma poceo sam radit hobit kucu nedaleko od tog hrasta, cirka 500 m, i vec imam 5 rezervacija po 10 dana, jbte, ljudi vidjeli samo slike divljine i nemos ih odbit, nije gotovo, i to, ma nema veze, oce sledece godine da idu na odmor, ludo ko struja,
natjerali da uzmem po 100 eura da ne zajebem, 5 termina rezervirano
a to sve sa baustele,
jedan pokazao slike klincima i kompjutorsku 3 d prikaz, klinci odnijeli u skolu i sad ne mogu zivjet, oce i druga djeca
a istina,
600 milijuna ljudi, moro biti hrpa munjela:)
2014-04-16
munjela ima ko u prici, radio ja s jednim bosancom, on vodio lovce dole u lov po minskim poljima, jbte kandidata ko u prici,aben wrote:a istina,
pazi, minska polja
» Naš čovik se snaša. Yoda?
» Yoda bizi..krecemo..
» Yoda, de nam prevedi naslov :)
» Yoda, ne laži čovjeku! :)
» Naš čovik se snaša. Yoda?
» Yoda bizi..krecemo..
» Yoda, de nam prevedi naslov :)
» Yoda, ne laži čovjeku! :)
Page 2 of 2