Čardak bradavica Marić diže trošarine u nebesa
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Čardak bradavica Marić diže trošarine u nebesa
Sumnjam, Marc koliko znam ima Mazdu benzinca, kao prvo pištać od dizela nemreš nagurat u Mazgu benzinca a i da utočiš dizlo u benzinca samo treba počistit svječice i ispumpati tank. Daleko više štete radi benzin u dizelašu...cuddle bitch wrote:Brain32 wrote:Pa šta si mu napravio?marcellus wrote:
a mene će popravak motora doć 2k eura po svemu sudeći
natočio krivo gorivo?
Brain32- Posts : 1394
2014-04-15
Brain32 wrote:Sumnjam, Marc koliko znam ima Mazdu benzinca, kao prvo pištać od dizela nemreš nagurat u Mazgu benzinca a i da utočiš dizlo u benzinca samo treba počistit svječice i ispumpati tank. Daleko više štete radi benzin u dizelašu...cuddle bitch wrote:Brain32 wrote:Pa šta si mu napravio?marcellus wrote:
a mene će popravak motora doć 2k eura po svemu sudeći
natočio krivo gorivo?
osim Mazde mislim da ima i ženu
Guest- Guest
Normalno a poanta marcel9vih upisa je obrana čistog lopovluka i ministra izdajiceBrain32 wrote:EU je jedinstveno tržište kao prvo to je i bila poanta ulaska, inače koji će nam kurac EU?marcellus wrote:
budimo iskreni državi nije u interesu da ljudi kupuju aute u njemačkoj. To je čisti uvoz.
Kao drugo da pa normalno i logično, trebali bi kupovati hrvatske aute, recimo svjetski poznati OMW ili Obrovac Motoren Werke sa sloganom zu glinica oben pičken materinen.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Normalno a poanta marcel9vih upisa je obrana čistog lopovluka i ministra izdajiceBrain32 wrote:EU je jedinstveno tržište kao prvo to je i bila poanta ulaska, inače koji će nam kurac EU?marcellus wrote:
budimo iskreni državi nije u interesu da ljudi kupuju aute u njemačkoj. To je čisti uvoz.
Kao drugo da pa normalno i logično, trebali bi kupovati hrvatske aute, recimo svjetski poznati OMW ili Obrovac Motoren Werke sa sloganom zu glinica oben pičken materinen.
tvoji osobni interesi nisu isti kao i interesi cjelokupnog društva na razini države
marcelus je djelomično u pravu jer ove mjere idu u smjeru balansiranja trgovinske bilance, smanjenju uvoza
dok recimo smanjenjem cijene rada se nastoji povećati izvoz
uz to tu su i EU regulacije te energetska strategija koju smo prihvatili, tj. cilj smanjenja potrošnje fosilnih goriva u narednih par desetljeća
brodice su zanemarive kao prijevozno i transportno sredstvo, nisu toliko zastupljene
Guest- Guest
Interes je da se zamjeni vozni park koji je sve stariji i tako smanji broj nesreca međutim oni povecavaju broj uhljeba te poreze, dažbine, cestarine i cijenu autocestacuddle bitch wrote:asilovski wrote:Normalno a poanta marcel9vih upisa je obrana čistog lopovluka i ministra izdajiceBrain32 wrote:EU je jedinstveno tržište kao prvo to je i bila poanta ulaska, inače koji će nam kurac EU?marcellus wrote:
tvoji osobni interesi nisu isti kao i interesi cjelokupnog društva na razini države
marcelus je djelomično u pravu jer ove mjere idu u smjeru balansiranja trgovinske bilance, smanjenju uvoza
dok recimo smanjenjem cijene rada se nastoji povećati izvoz
uz to tu su i EU regulacije te energetska strategija koju smo prihvatili, tj. cilj smanjenja potrošnje fosilnih goriva u narednih par desetljeća
brodice su zanemarive kao prijevozno i transportno sredstvo, nisu toliko zastupljene
Kermit-
2014-04-17
marc jahala agen.
u cela eropa plin se potice, samo u rvatska se zmice.
jebote menii somaipo veca rega jer se eko vozim.
i marc, tko se bunio? kradezej? ili narod?
narod se buni na visoke trosarine, lose mirovinsko, zdravstvo i sl.
pa tvoj kradezej nista ne poduzima osim haraca.
bas me zanima od cega ces primat mirovinu kada mi udbas, kmeri, orjunasi odemo u vaterland?
bas me zanima od cega ces primat mirovinu kada mi udbas, kmeri, orjunasi odemo u vaterland?
2014-12-30
To tek sa plinom hehe pa uzmi samo da su nabili trošarine na proizvodnju rakije i sada komplet sve preselilo u srbiju i mađarsku ili zatvorili pogone, znači to je sustavno birokratsko uništavanje države i građanaveber wrote:marc jahala agen.
Kermit-
2014-04-17
zato se srbi, orjunasi, udbasi i jugoslaveni iselavaju.
cardak rvati ostaju.
cardak rvati ostaju.
2014-12-30
ček malo,znači mi na sjeveru(varaždinska,međimurska,krapinsko-zagorska županija)smo sami srbi,udbaši,orjunaši i jugosloveni kad nas je već trećinu otišlo a ostali čekaju da Austrija otvori vrata?veber wrote:zato se srbi, orjunasi, udbasi i jugoslaveni iselavaju.
cardak rvati ostaju.
vili40-
2015-08-02
Oprostite što smo razjebali vašu JNA i pripadajuću veliku srbiju, pa sad trolate i cmizdrite protiv nas.veber wrote:zato se srbi, orjunasi, udbasi i jugoslaveni iselavaju.
cardak rvati ostaju.
Kermit-
2014-04-17
tako marcel tvrdivili40 wrote:ček malo,znači mi na sjeveru(varaždinska,međimurska,krapinsko-zagorska županija)smo sami srbi,udbaši,orjunaši i jugosloveni kad nas je već trećinu otišlo a ostali čekaju da Austrija otvori vrata?veber wrote:zato se srbi, orjunasi, udbasi i jugoslaveni iselavaju.
cardak rvati ostaju.
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vlada diže trošarine na duhan da bi pomogla posrnuloj tvrtki za proizvodnju duhana
» Mali ministar Marić prati kako raste cijena goriva u nebesa
» Čardak Marić ide u zulum
» "BIĆE HAOS OVE ZIME" Vucić: Cene nafte su otišle u nebesa
» Zagreb diže porez na apartmane
» Mali ministar Marić prati kako raste cijena goriva u nebesa
» Čardak Marić ide u zulum
» "BIĆE HAOS OVE ZIME" Vucić: Cene nafte su otišle u nebesa
» Zagreb diže porez na apartmane
Page 2 of 2