Ljubav sve pobjeđuje
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ljubav sve pobjeđuje
Siguran. Pre 20-30 godina možda.pismejker wrote:siguran?? Obicno stariji igraci imaju vise mooda u svemu vise srca...mladjima upravljaju hormoni previse....kuzis ti poantu,ali nes priznati...dzango wrote:Ovaj deda ne bi isterao ni jednog medveda.pismejker wrote:E Džango,ako se malo dotaknemo rane povijesti ljuckog roda,i vratimo do pecina..cure su se coporativno pridruzivale onima,koji su imali mooda izjuriti medjeda iz spilje,pribaviti hrane,i krzna za njihovu golotinju po zimskim danima..vidis ti tu mozda natruhe sponzorstva ili cisto priklanjanje sto sigurnijoj i stabilnijoj situaciji..?dzango wrote:To se kod nas zove sponzoruša. Primerak ženskog roda nastao u zadnjih 20 godina.pismejker wrote:Jalnuši zavidnici jedni...
Nikako da naucite da curama treba stabilnost i sigurnost..
Cure ne traze za udaju i bitak,Apolona sa kitom 30 cenata..to se da u diskreciji sa strane naci..
Sto je cura imala od toga,ako je lik bio mlad,a nije imao mooda krenuti na medjeda,nije ga uspio istjerati iz pecine,nego je kukumavo se pravdao onim i ovim i pokusavao je zagrljajem i mladim tijelom zastititti..Sto mislis,koliko su to dugo cure trpjele..?
E brajo moj,to ide od samog pocetka,kojih 20 godina ago..
Dž. volio bi svatko drzati ovu curu u krilu umjesti Dikana,ali to ne ide tako..
Priznajmo..drobimo si joojca od zavisti i to je to...njegove godine su nam samo isprika za napad na njega...
Nema zavisti. Nije moj tip. Ovakvih imaš na kilo po splavovima. Jebu se za flašu šampanjca i malo provoda. Nije to moj fah.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jebo bi svako ko se pojavio na filmu. Nikada nije bio neka faca.pismejker wrote:I isprevrtao mladjahnih ljepotica,koliko ti i ja nismo vidjeli u zivotu skupa na gomili...dzango wrote:Ne bi znao to za Marcelusa. Nisam upoznat sa situacijom.pismejker wrote:Evo,Stari Jarac Marcelus...cisti primjer...mladjahnija zena.,hvala Bogu i dijete oštantzao,bog im zdravlja dao...Meni je to oke..ako se cura u z Marca osjeca sigurno,stabilno,sto njoj vise treba...?? ono u reali...
Svakako odobravam...
I John Wayne je bio brutalan igrac..
Džon Vejn je biomatori prdonja.
2014-04-19
zenama jeste..njewga je oponasao onaj vas Bata Živojinovic,a i taj je isprevrtao cura na balkanu...dzango wrote:Jebo bi svako ko se pojavio na filmu. Nikada nije bio neka faca.pismejker wrote:I isprevrtao mladjahnih ljepotica,koliko ti i ja nismo vidjeli u zivotu skupa na gomili...dzango wrote:Ne bi znao to za Marcelusa. Nisam upoznat sa situacijom.pismejker wrote:Evo,Stari Jarac Marcelus...cisti primjer...mladjahnija zena.,hvala Bogu i dijete oštantzao,bog im zdravlja dao...Meni je to oke..ako se cura u z Marca osjeca sigurno,stabilno,sto njoj vise treba...?? ono u reali...
Svakako odobravam...
I John Wayne je bio brutalan igrac..
Džon Vejn je biomatori prdonja.
Guest- Guest
Bit će da si ga zamijenio sa ovim John Wayneom...pismejker wrote:I John Wayne je bio brutalan igrac..
Onaj filmski lažni kajboj i lažni veteran 2. sv. rata (za razliku od Lee Marvina) je, kao što mu i žensko ime Marion govori, bio pičkica ;P Kad je po skrivečki išao na facelifting kod doktora Franklina Ashleya, toliko se usro da mu je puls skočio kroz plafon pa su mu pod hitno morali ubrizgati duplu dozu valija :P A i što se tiče prevrtanja mladog ženskog mesa, ni tu nije bio dorastao jednom Charlie Chaplinu koji je, nota bene, imao 53 godine kad se za njega udala 18 godišnja Oona O'Niel.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
ludo joj je zabavno vidim...ko na dedinom rođendanumelkior wrote:
http://net.hr/hot/zvijezde/cuvaj-srce-dikane-josip-radeljak-predstavio-novu-djevojku-mlada-je-i-nevjerojatno-seksi/
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
mda, a ti najjači koji su jurili medvjeda su sigurno imali 70, 80 godinapismejker wrote:E Džango,ako se malo dotaknemo rane povijesti ljuckog roda,i vratimo do pecina..cure su se coporativno pridruzivale onima,koji su imali mooda izjuriti medjeda iz spilje,pribaviti hrane,i krzna za njihovu golotinju po zimskim danima..vidis ti tu mozda natruhe sponzorstva ili cisto priklanjanje sto sigurnijoj i stabilnijoj situaciji..?dzango wrote:To se kod nas zove sponzoruša. Primerak ženskog roda nastao u zadnjih 20 godina.pismejker wrote:Jalnuši zavidnici jedni...
Nikako da naucite da curama treba stabilnost i sigurnost..
Cure ne traze za udaju i bitak,Apolona sa kitom 30 cenata..to se da u diskreciji sa strane naci..
Sto je cura imala od toga,ako je lik bio mlad,a nije imao mooda krenuti na medjeda,nije ga uspio istjerati iz pecine,nego je kukumavo se pravdao onim i ovim i pokusavao je zagrljajem i mladim tijelom zastititti..Sto mislis,koliko su to dugo cure trpjele..?
E brajo moj,to ide od samog pocetka,kojih 20 godina ago..
ovakvi su rano povijesti bili mrtvi a ako nisu sjedili su u čošku i čekali da im donesu jesti, pečinski komadi im sigurno nisu sjedili u krilu...
2015-08-15
ti kajo ne razumijes ljubav, opasna je to fafaronka
2014-04-19
da, da, ljubav, đikan juri medvjede i to, u vrhuncu je snage, komadi to vole i takoprckov wrote:ti kajo ne razumijes ljubav, opasna je to fafaronka
a dobro, lijepo je što se neki tješe tako..
2015-08-15
ah ta ljubav
odma mi sore padne na pamet
2014-04-19
znamprckov wrote:ah ta ljubav
2015-08-15
a sta cu kad sam zaljubljivkaja wrote:znamprckov wrote:ah ta ljubav
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Praunuka.marcellus wrote:dzango wrote:Možda mu je unuka a ne devojka. Pre će biti.
možda mu je oboje.
Trinity-
2014-04-17
Sama starčad oko nje.kaja wrote:ludo joj je zabavno vidim...ko na dedinom rođendanumelkior wrote:
http://net.hr/hot/zvijezde/cuvaj-srce-dikane-josip-radeljak-predstavio-novu-djevojku-mlada-je-i-nevjerojatno-seksi/
Trinity-
2014-04-17
sta vas briga...kad ode od njega imat ce para za tri zivota. njemu dobro, a i njoj. samo mi je zao njenih roditelja, ako su iole normalni ljudi
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
je, ko i pokosica što je imala...ni prnje nije smjela pokupiti iz ormaraflumen wrote:sta vas briga...kad ode od njega imat ce para za tri zivota. njemu dobro, a i njoj. samo mi je zao njenih roditelja, ako su iole normalni ljudi
Guest- Guest
a jalnuša...Iruda ti... ..drago mi je da cure forumske i same otkrivaju motiv,koji ih pokrece u zivotu...
Guest- Guest
ajde, ima ona stara "nema udarca do starca" :D
2014-04-12
Ti bi se samo tukla.maggie13 wrote:ajde, ima ona stara "nema udarca do starca" :D
2014-04-19
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ljubav caruje i pobjeđuje sve nedaće
» kapitalizam na kraju sve pobjeđuje
» Orešković se otrgnuo HDZ-u i pobjeđuje odgađanjem
» Škoro nakon Kolinde u drugom krugu pobjeđuje i Milanovića
» Vučić: Srbija pobjeđuje u Briselu i drugdje
» kapitalizam na kraju sve pobjeđuje
» Orešković se otrgnuo HDZ-u i pobjeđuje odgađanjem
» Škoro nakon Kolinde u drugom krugu pobjeđuje i Milanovića