Gdje Čardak nađe ovakve bilmeze???
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Gdje Čardak nađe ovakve bilmeze???
Dobro ovo je očito i tu u biti nema muljanja samo je ovaj diklić ćoravi bezobrazanvili40 wrote:sad sam se sjetio,jedan bivši policajac sad u "prijevremenoj" mirovini mi priča kako su radili statistiku.
I veli da su statistički svake godine imali manje počinjenja prekršajnih i kaznenih djela i veći postotak otkrivanja počinitelja.I ok.
A ja ga pitam,pa zar niste po tome već jednom morali doći na nulu?
Smijao se ko lud,veli sa brojkama možeš što hoćeš i da ti je bog brat ne možeš otkriti gdje je fora a i da si na pravom putu bi te ismijali i napravili ludim.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Ja bija na birou, nema baš industrije samo turizam i medicina
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja sam radio deset godina i to stvarno dobro zaraditi sa strane a sad pada nezaposlenosti, posla ima, trenutno mi se ne radi, svake godine sve manje nezaposlenih, imam nekretnine, nema žene djece dugovi u biti puca mi kuraz jer svake godine sve manje nezaposlenih
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
muljaju svugdje pa tako i tu.Jel znaš koliko ih je izbrisano u zadnje vrijeme na razne načine?Nezaposlenost je ista samo je kozmetika napravila svoje a i ljudi otišli van.I sad je to za hvaliti.asilovski wrote:Dobro ovo je očito i tu u biti nema muljanja samo je ovaj diklić ćoravi bezobrazanvili40 wrote:sad sam se sjetio,jedan bivši policajac sad u "prijevremenoj" mirovini mi priča kako su radili statistiku.
I veli da su statistički svake godine imali manje počinjenja prekršajnih i kaznenih djela i veći postotak otkrivanja počinitelja.I ok.
A ja ga pitam,pa zar niste po tome već jednom morali doći na nulu?
Smijao se ko lud,veli sa brojkama možeš što hoćeš i da ti je bog brat ne možeš otkriti gdje je fora a i da si na pravom putu bi te ismijali i napravili ludim.
vili40-
2015-08-02
kakve ovce takav i coban,vuksadinare wrote:pa pogle na sto slici..tko ce njega ozbiljno shvatiti..sa ovakvim facama kako sam rekao u skoli su bili predmet zajebancije i sege....ovaj plenkovic nije normalan majke ti...mislim koji su ti likovi njegov odabir...ili moras biti morbidan ili corav da ovakve biras da ti budu ljudi u vladi i na celnim pozicijama u drzavi..rekao bi da je on ovo prvo..vili40 wrote:ovaj valjda i dan danas ne zna vezati cipele,što očekivati od takvih?
il tak nekako ide,
kakva drzava takva i vlast
il jos neka, narod ima vlast bas onakovu kakovu zasluzuje :D
naslo bi se tih mudrosti na temu jos
brojčano je zastvarno nešto manje nezaposenih nego prije par godina, ali to je posljedica prvenstveno načina vođenja tj.brisanja ljudi sa Zavoda za zapošljavanje, tj. ako je netko nezaposlen a nije prijavljen na Zavodu, ili se nije prijavio roku ( mislim da trebaju ići svaki mjesec dana) tada se briše sa spiska nezaposlenih..... a i odljev stanovništva je masovan, a i penzića ima sve više....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Čardak je prnija u čabar ako se cjepivo protiv korone ne nađe u roku manjem od 12 mjeseci
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» Tko nađe, njegovo je
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» Tko nađe, njegovo je
Page 2 of 2