Piranski zaljev je hrvatski i točka.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Piranski zaljev je hrvatski i točka.
Kada bi barem 50% Hrvata bilo protiv Hrvatske na način kako je to Svetac,mi bi prosperirali u roku odmah.Regoč wrote:Svetac vazda protiv Hrvatske!
Svetac je kritičar. Nesmiljeni kritičar negativnih pojava u hrvatskom društvu,a on tom prilikom ne štedi ni crkvenjake,ni braniteljske udruge,ni političare,ni druge "autoritete".
Kad bi barem pola Hrvata tako se kritički odnosilo prema negativnostima,ovo bi društvo bilo puno naprednije.
Ti ćeš recimo ako biskup Košić kaže da je snijeg zelen,ti ćeš i sam to ponavljati,a ako Svetac kaže da Košić laže,ti ćeš Sveca napasti da ne voli Hrvatsku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kad netko laprda, laprda makar i biskupom bil. Kad njetko uviek vidi samo loše strane Hrvatske, vazda je protiv Hrvatske.jastreb wrote:Kada bi barem 50% Hrvata bilo protiv Hrvatske na način kako je to Svetac,mi bi prosperirali u roku odmah.Regoč wrote:Svetac vazda protiv Hrvatske!
Svetac je kritičar. Nesmiljeni kritičar negativnih pojava u hrvatskom društvu,a on tom prilikom ne štedi ni crkvenjake,ni braniteljske udruge,ni političare,ni druge "autoritete".
Kad bi barem pola Hrvata tako se kritički odnosilo prema negativnostima,ovo bi društvo bilo puno naprednije.
Ti ćeš recimo ako biskup Košić kaže da je snijeg zelen,ti ćeš i sam to ponavljati,a ako Svetac kaže da Košić laže,ti ćeš Sveca napasti da ne voli Hrvatsku.
Regoč wrote:Kad netko laprda, laprda makar i biskupom bil. Kad njetko uviek vidi samo loše strane Hrvatske, vazda je protiv Hrvatske.jastreb wrote:Kada bi barem 50% Hrvata bilo protiv Hrvatske na način kako je to Svetac,mi bi prosperirali u roku odmah.Regoč wrote:Svetac vazda protiv Hrvatske!
čuj, nemožeš vidjeti ono čega nema a hrvatska nema dobrih strana. jedina dobra strana ali ju vidite samo vi paraziti uhljebi je ta da vi paraziti uhljebi imate stalno radno mjesto koje ne stvara nove vrijednosti. znači vi ste paraziti, štetočine umišljena birokracija koja živi u nekom vlastitom paralelnom svemiru crpeći energiju i novac koji im ne pripada.
Guest- Guest
Kako ne možeš vidjeti ono čega nema? Ima jedna budaletina na forumu koja vidi da se on spominje u Bibliji više od Isusa.Gnječ wrote:Regoč wrote:Kad netko laprda, laprda makar i biskupom bil. Kad njetko uviek vidi samo loše strane Hrvatske, vazda je protiv Hrvatske.jastreb wrote:Kada bi barem 50% Hrvata bilo protiv Hrvatske na način kako je to Svetac,mi bi prosperirali u roku odmah.Regoč wrote:Svetac vazda protiv Hrvatske!
čuj, nemožeš vidjeti ono čega nema a hrvatska nema dobrih strana. jedina dobra strana ali ju vidite samo vi paraziti uhljebi je ta da vi paraziti uhljebi imate stalno radno mjesto koje ne stvara nove vrijednosti. znači vi ste paraziti, štetočine umišljena birokracija koja živi u nekom vlastitom paralelnom svemiru crpeći energiju i novac koji im ne pripada.
a e..tipicni Tetrakopf limitiranih umnih mogucnosti...iako je on nosio titinu uniformu,a RH nije...jastreb wrote:Kada bi barem 50% Hrvata bilo protiv Hrvatske na način kako je to Svetac,mi bi prosperirali u roku odmah.Regoč wrote:Svetac vazda protiv Hrvatske!
Guest- Guest
Regoč wrote:Kad netko laprda, laprda makar i biskupom bil. Kad njetko uviek vidi samo loše strane Hrvatske, vazda je protiv Hrvatske.jastreb wrote:Kada bi barem 50% Hrvata bilo protiv Hrvatske na način kako je to Svetac,mi bi prosperirali u roku odmah.Regoč wrote:Svetac vazda protiv Hrvatske!
vidim ja i pozitivne..one su uglavnom..lijepa priroda,lijepo more,dobra hrana,etoc..!!! jel ima jos sto pozitvno..?rekao bih da nema..
Ja sam nosio RH uniformu,HV-a i Specijalne policije..bio spreman dati zivot za tvoju drzavu.Ti nisi bio niti u jednoj vojnoj formaciji koja je branila hrvatski i ti meni kazes da sam protiv hrvatske...??
Jebote tvoj umni sklop.jos se batrga u mulju zajedno sa jednostavnim oblicima zivota..
Guest- Guest
najsumi ti uhljebi koji su dusu prodali i vragu,mole se bogu,a bojazljivo i grcevito stiscu svoju fotelju u koju su uhljebljeni i vicu,kako je sve dobreo,sjajno,a vlast upravo fantasticno cini narodu...
Guest- Guest
Ako ovo ide meni, krivo. Ne molim se, ne smatram da je sve sjajno, niti da nam je vlast fantastična. Za razliku od tebe kojem ništa ne valja, imam uravnotežen pogled.pismejker wrote:najsumi ti uhljebi koji su dusu prodali i vragu,mole se bogu,a bojazljivo i grcevito stiscu svoju fotelju u koju su uhljebljeni i vicu,kako je sve dobreo,sjajno,a vlast upravo fantasticno cini narodu...
Cuj usporedjujem sa uspjesnima,mozda zato tak okatastroficno..ipak ,prevec ljudi odlazi da bi to bio dobar znak,u stanju drzave...jel
Guest- Guest
Regoč wrote:Ako ovo ide meni, krivo. Ne molim se, ne smatram da je sve sjajno, niti da nam je vlast fantastična. Za razliku od tebe kojem ništa ne valja, imam uravnotežen pogled.pismejker wrote:najsumi ti uhljebi koji su dusu prodali i vragu,mole se bogu,a bojazljivo i grcevito stiscu svoju fotelju u koju su uhljebljeni i vicu,kako je sve dobreo,sjajno,a vlast upravo fantasticno cini narodu...
naravno nakon dobivenog regresa pogled ti je ful uravnotežen...
Guest- Guest
E da, baš njeki dan nakupoval njeku odjeću, gledam izvadak, a kao da nisam ništa platil. I onda mi sjevne: regres!Gnječ wrote:Regoč wrote:Ako ovo ide meni, krivo. Ne molim se, ne smatram da je sve sjajno, niti da nam je vlast fantastična. Za razliku od tebe kojem ništa ne valja, imam uravnotežen pogled.pismejker wrote:najsumi ti uhljebi koji su dusu prodali i vragu,mole se bogu,a bojazljivo i grcevito stiscu svoju fotelju u koju su uhljebljeni i vicu,kako je sve dobreo,sjajno,a vlast upravo fantasticno cini narodu...
naravno nakon dobivenog regresa pogled ti je ful uravnotežen...
Odlazi se oduviek, samo se u posljednjih pola stoljeća malo ili nimalo rađa pa se osjeti.pismejker wrote:Cuj usporedjujem sa uspjesnima,mozda zato tak okatastroficno..ipak ,prevec ljudi odlazi da bi to bio dobar znak,u stanju drzave...jel
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Rupel: Slovenija bi u Piranski zaljev trebala poslati ratni brod
» Emotivnost - hrvatski brand ili najslabija točka?
» Amerikanci blokirali Perzijski zaljev
» Jedina šansa za Piranski zaliv je da Kolinda popuši Buzinu
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Emotivnost - hrvatski brand ili najslabija točka?
» Amerikanci blokirali Perzijski zaljev
» Jedina šansa za Piranski zaliv je da Kolinda popuši Buzinu
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
Page 2 of 2