Piranski zaljev je hrvatski i točka.
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Piranski zaljev je hrvatski i točka.
http://hr.n1info.com/a215151/Vijesti/Slovenci-dobili-gotovo-cijeli-Piranski-zaljev-i-to-nije-sve.html
Škudelini, Bužin, Mlini i Škrile su hrvatski! izgubili smo teritorij bez ispaljenog metka, a da ne govorimo o svetoj geri koja je na hrvatskom području sa slovenskom vojskom.
pa do kada ćemo trpjeti tu nepravdu i nedaće koje su nas snašle od države karikature zvana slovenija?
dovoljno je da pošaljemo unuke seljaka sa srpom i čekićem koji su ginuli u drugom svjetskom kako bi vratili hrvatskoj hrvatsko, a sad nas zajebavaju s tom kvazi vojskom, a škudelini, bužini, mlini itd. su mala sela sa velikim potencijalom. Zato ih i nedaju.
u blizini ima bušotina za plin koje će prije ili poslije slovenija koristiti i provadati nama, a mi svi samo šutimo i klimamo glavom, a dobro je reko tuđman da više nećemo ić po savjet ni u beograd ni u brisel nego ćemo bit svoj na svome
zato hrvatski narode ako smo bili kadri i sposobni poraziti zvijeri i izaći iz zlosretne sfrj. još lakše ćemo vratiti bužine i škudeline koji su životno važni ne samo za cijelu istru nego i hrvatsko zagorje.
Škudelini, Bužin, Mlini i Škrile su hrvatski! izgubili smo teritorij bez ispaljenog metka, a da ne govorimo o svetoj geri koja je na hrvatskom području sa slovenskom vojskom.
pa do kada ćemo trpjeti tu nepravdu i nedaće koje su nas snašle od države karikature zvana slovenija?
dovoljno je da pošaljemo unuke seljaka sa srpom i čekićem koji su ginuli u drugom svjetskom kako bi vratili hrvatskoj hrvatsko, a sad nas zajebavaju s tom kvazi vojskom, a škudelini, bužini, mlini itd. su mala sela sa velikim potencijalom. Zato ih i nedaju.
u blizini ima bušotina za plin koje će prije ili poslije slovenija koristiti i provadati nama, a mi svi samo šutimo i klimamo glavom, a dobro je reko tuđman da više nećemo ić po savjet ni u beograd ni u brisel nego ćemo bit svoj na svome
zato hrvatski narode ako smo bili kadri i sposobni poraziti zvijeri i izaći iz zlosretne sfrj. još lakše ćemo vratiti bužine i škudeline koji su životno važni ne samo za cijelu istru nego i hrvatsko zagorje.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Re: Piranski zaljev je hrvatski i točka.
Terra nullius
Croatia–Slovenia border
Brezovica pri Metliki is a village located in the southeastern part of Slovenia, about 50 kilometres (31 mi) air distance from Zagreb, Croatia. Brezovica Žumberačka is a Croatian exclave that is surrounded by the Slovenian village. It is confirmed by both Croatian and Slovenian cadaster maps, although boundary lines slightly differ. Croatia has a second exclave within 400 meters of Brezovica Žumberačka. This exclave would normally be an enclave also, except that neither Slovenia nor Croatia claims one parcel of land that adjoins the exclave.[41] If Slovenia were to claim the parcel, Croatia's exclave would become an enclave as well. As it is, the exclave is bordered by Slovenia and terra nullius.
In April 2015, a group of tourists from Poland visited Brezovica to declare unclaimed land strip as sovereign state, the Kingdom of Enclava. On 21 May 2015, the Slovenian Foreign Ministry said that the territory was Slovenian and that the determination of land borders between Slovenia and Croatia should take place in the court of arbitration. The founders of Enclava ceased their claim and moved to the second of the largest unclaimed land portions along the Danube river near the Croatian village of Batina and Liberland, although the confederation of Autia claimed it first.
Croatia–Slovenia border
Brezovica pri Metliki is a village located in the southeastern part of Slovenia, about 50 kilometres (31 mi) air distance from Zagreb, Croatia. Brezovica Žumberačka is a Croatian exclave that is surrounded by the Slovenian village. It is confirmed by both Croatian and Slovenian cadaster maps, although boundary lines slightly differ. Croatia has a second exclave within 400 meters of Brezovica Žumberačka. This exclave would normally be an enclave also, except that neither Slovenia nor Croatia claims one parcel of land that adjoins the exclave.[41] If Slovenia were to claim the parcel, Croatia's exclave would become an enclave as well. As it is, the exclave is bordered by Slovenia and terra nullius.
In April 2015, a group of tourists from Poland visited Brezovica to declare unclaimed land strip as sovereign state, the Kingdom of Enclava. On 21 May 2015, the Slovenian Foreign Ministry said that the territory was Slovenian and that the determination of land borders between Slovenia and Croatia should take place in the court of arbitration. The founders of Enclava ceased their claim and moved to the second of the largest unclaimed land portions along the Danube river near the Croatian village of Batina and Liberland, although the confederation of Autia claimed it first.
Guest- Guest
Trebali bi potpiriti i pobunu u srpskim selima koja je okupirala Slovenija,a koja su odvajkada pripadala Vojnoj Krajini,tj.Hrvatskoj. Radi se o pravoslavnim selima Bojanci, Marin Dol, Adlešići, Paunovići, Perudika, Žunići i Vinice.
Treba tim Srbima reći da će se ih spojiti sa njihovim sunarodnjacima iz Ponikvi,Gomirja,Moravica,Donjih i Gornjih Dubrava. Mislim da bi pristali na to bez puno "zašto".
Treba tim Srbima reći da će se ih spojiti sa njihovim sunarodnjacima iz Ponikvi,Gomirja,Moravica,Donjih i Gornjih Dubrava. Mislim da bi pristali na to bez puno "zašto".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
imamo mi jači vojsku nego slovenci.
riješili bi to brže nego srbe.
Guest- Guest
Kurca bi rjesili..nemate vi mooda napasti nekog...
Guest- Guest
Zlovenci bi vam polupali to malo oklopnjaka,dvije sterele i ode HRZ,a ona pjesadijo majko,a Zlovenci svoji na svome,rulaju po gudurama i brdima..bilo bi kod vas čelom unatrag..
Guest- Guest
Jugo vojska je isto mislila pokoriti zloveniju,ali je imala nes u glavi,pa kad se zbrojilo i oduzelo,ispalo bi da bi JNA vise izgubila nego dobila..ovdje izgleda nema nis u glavi..
Guest- Guest
Pa kad nemamo strateškog ni manevarskog prostora. Muslimani,Srbi,Mađari su oko nas. I sve bi se to u jednom času okrenulo protiv nas i za 24 sata Slovenci i Srbi bi pobjedonosno ušli u Zagreb i Rijeku,a Mađari u Osijek.pismejker wrote:Kurca bi rjesili..nemate vi mooda napasti nekog...
2014-04-22
jastreb wrote:Pa kad nemamo strateškog ni manevarskog prostora. Muslimani,Srbi,Mađari su oko nas. I sve bi se to u jednom času okrenulo protiv nas i za 24 sata Slovenci i Srbi bi pobjedonosno ušli u Zagreb i Rijeku,a Mađari u Osijek.pismejker wrote:Kurca bi rjesili..nemate vi mooda napasti nekog...
ne.ne,ne poznate vi Janeze bas dobro..neovisno o okolnim drzavama i njihovoj reakciji,rat u sloveniji bi bio uglavnom rat pesadije i posebnih jedinica...ratna tehnika kao takva bas i ne bi odlucivala,osim protuoklopne i protuzracne..a tu bi to islo na stetu RH..
Ako cem opo onome liku, ZLOVENIJA JE TUKAJ..!! i da je samo pola zlovenaca tak onabrijana na odbranu,bolje bi bilo,niti pokusati krenuti...100% LOSS-LOSS
Guest- Guest
Ma ja se šalim. Pa iz 2.svj.rata je poznata borbenost Slovenaca. I u gradovima i u šumi. Svugdje su tukli Švabe nemilice. Jako sposobni borci.pismejker wrote:jastreb wrote:Pa kad nemamo strateškog ni manevarskog prostora. Muslimani,Srbi,Mađari su oko nas. I sve bi se to u jednom času okrenulo protiv nas i za 24 sata Slovenci i Srbi bi pobjedonosno ušli u Zagreb i Rijeku,a Mađari u Osijek.pismejker wrote:Kurca bi rjesili..nemate vi mooda napasti nekog...
ne.ne,ne poznate vi Janeze bas dobro..neovisno o okolnim drzavama i njihovoj reakciji,rat u sloveniji bi bio uglavnom rat pesadije i posebnih jedinica...ratna tehnika kao takva bas i ne bi odlucivala,osim protuoklopne i protuzracne..a tu bi to islo na stetu RH..
Ako cem opo onome liku, ZLOVENIJA JE TUKAJ..!! i da je samo pola zlovenaca tak onabrijana na odbranu,bolje bi bilo,niti pokusati krenuti...100% LOSS-LOSS
2014-04-22
jako disciplinirani i ucinkoviti...jastreb wrote:Ma ja se šalim. Pa iz 2.svj.rata je poznata borbenost Slovenaca. I u gradovima i u šumi. Svugdje su tukli Švabe nemilice. Jako sposobni borci.pismejker wrote:jastreb wrote:Pa kad nemamo strateškog ni manevarskog prostora. Muslimani,Srbi,Mađari su oko nas. I sve bi se to u jednom času okrenulo protiv nas i za 24 sata Slovenci i Srbi bi pobjedonosno ušli u Zagreb i Rijeku,a Mađari u Osijek.pismejker wrote:Kurca bi rjesili..nemate vi mooda napasti nekog...
Guest- Guest
pa di si bio 95pismejker wrote:Kurca bi rjesili..nemate vi mooda napasti nekog...
Guest- Guest
Bijo sam tamo gdje i 91...Kreten u potpunosti,umjesto da sam gledao svoja posla,svoj interes i svoj džep...prorok wrote:pa di si bio 95pismejker wrote:Kurca bi rjesili..nemate vi mooda napasti nekog...
Napasti nekog,znaci napasti ga na njegovom,a geru i ostalo ne bi mogao selektivno "osloboditi" jer bi Zlovenci promptno reagirali..
Opet 95 je bilo 150k hrvatskih vojnika i policajaca,a s druge strane,slabo istrenirani,uglavnom domaci srbi,poljoprivrednici,kojim je JNA ostavila nes mehaniziranih sredstava...
Sada bi protiv sebea imao moderno ustrojenu,discipliniranu vojsku koja brani svoje...
Guest- Guest
1991 je cijeli svijet bio protiv hrvatskepismejker wrote:Bijo sam tamo gdje i 91...Kreten u potpunosti,umjesto da sam gledao svoja posla,svoj interes i svoj džep...prorok wrote:pa di si bio 95pismejker wrote:Kurca bi rjesili..nemate vi mooda napasti nekog...
Napasti nekog,znaci napasti ga na njegovom,a geru i ostalo ne bi mogao selektivno "osloboditi" jer bi Zlovenci promptno reagirali..
Opet 95 je bilo 150k hrvatskih vojnika i policajaca,a s druge strane,slabo istrenirani,uglavnom domaci srbi,poljoprivrednici,kojim je JNA ostavila nes mehaniziranih sredstava...
Sada bi protiv sebea imao moderno ustrojenu,discipliniranu vojsku koja brani svoje...
EU, NATO, amerika svi... i opet smo pobijedili.
Guest- Guest
Da je bio cijeli svijet protiv vas,ne bi danas bilo Hrvatske..to sto su vas politicki kocili i neki negirali,ne znaci nis drugo nego cisto bojkot,ne ometa radnje na terenu..prorok wrote:1991 je cijeli svijet bio protiv hrvatskepismejker wrote:Bijo sam tamo gdje i 91...Kreten u potpunosti,umjesto da sam gledao svoja posla,svoj interes i svoj džep...prorok wrote:pa di si bio 95pismejker wrote:Kurca bi rjesili..nemate vi mooda napasti nekog...
Da,sada gubite od vas samih.....
Guest- Guest
svi su bili protiv naspismejker wrote:Da je bio cijeli svijet protiv vas,ne bi danas bilo Hrvatske..to sto su vas politicki kocili i neki negirali,ne znaci nis drugo nego cisto bojkot,ne ometa radnje na terenu..prorok wrote:1991 je cijeli svijet bio protiv hrvatskepismejker wrote:Bijo sam tamo gdje i 91...Kreten u potpunosti,umjesto da sam gledao svoja posla,svoj interes i svoj džep...prorok wrote:pa di si bio 95pismejker wrote:Kurca bi rjesili..nemate vi mooda napasti nekog...
Guest- Guest
ajd dobro..prorok wrote:svi su bili protiv naspismejker wrote:Da je bio cijeli svijet protiv vas,ne bi danas bilo Hrvatske..to sto su vas politicki kocili i neki negirali,ne znaci nis drugo nego cisto bojkot,ne ometa radnje na terenu..prorok wrote:1991 je cijeli svijet bio protiv hrvatskepismejker wrote:Bijo sam tamo gdje i 91...Kreten u potpunosti,umjesto da sam gledao svoja posla,svoj interes i svoj džep...prorok wrote:
pa di si bio 95
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Rupel: Slovenija bi u Piranski zaljev trebala poslati ratni brod
» Emotivnost - hrvatski brand ili najslabija točka?
» Amerikanci blokirali Perzijski zaljev
» Jedina šansa za Piranski zaliv je da Kolinda popuši Buzinu
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Emotivnost - hrvatski brand ili najslabija točka?
» Amerikanci blokirali Perzijski zaljev
» Jedina šansa za Piranski zaliv je da Kolinda popuši Buzinu
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
Page 1 of 2