Grabar-Kitarović i Duda: Podići ćemo standard života ljudi u srednjoj Europi
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Grabar-Kitarović i Duda: Podići ćemo standard života ljudi u srednjoj Europi
Sora wrote:
ovo sve pobacat u cenifu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Grabar-Kitarović i Duda: Podići ćemo standard života ljudi u srednjoj Europi
kolko su glupi, pa roditelji mogu izvest djecu da vide glupost uzivoSora wrote:Stotine tisuca antikapitalidtickoh prosvjednika ce u Hamburgu pokazati
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
realno pripadamo austriji i njemckoj. s ovim slavenima nikada nismo imali posla. talijani su nam blizi od poljaka.melkior wrote:Realno, ovo je Europa kojoj pripada Hrvatska, geopolitički i kulturno, ne samo geografski. Nemamo mi veze s Francuskom, Belgijom, Nizozemskom. Njemačka? Mi smo za Njemačku onoliko koliko je i Austrija za Njemačku. S tim da je Njemačka za nas manje nego za Austriju.Eroo wrote:Grabar-Kitarović i Duda: Podići ćemo standard života ljudi u srednjoj Europi
http://vijesti.hrt.hr/395411/grabar-kitarovic-i-duda-podici-cemo-standard-zivota-ljudi-u-srednjoj-europi
2014-12-30
Ti donosiš zaključke za Talijane i Austrijance. Valjda bi njih trebalo pitati šta oni o tome misle.veber wrote:realno pripadamo austriji i njemckoj. s ovim slavenima nikada nismo imali posla. talijani su nam blizi od poljaka.melkior wrote:Realno, ovo je Europa kojoj pripada Hrvatska, geopolitički i kulturno, ne samo geografski. Nemamo mi veze s Francuskom, Belgijom, Nizozemskom. Njemačka? Mi smo za Njemačku onoliko koliko je i Austrija za Njemačku. S tim da je Njemačka za nas manje nego za Austriju.Eroo wrote:Grabar-Kitarović i Duda: Podići ćemo standard života ljudi u srednjoj Europi
http://vijesti.hrt.hr/395411/grabar-kitarovic-i-duda-podici-cemo-standard-zivota-ljudi-u-srednjoj-europi
Eto te isti kao prosjek Srba...te Rusi braća, ovo, ono, ali ne znaju je li i Rusi tako razmišljaju.
Kladio bih se da im se jebe za Srbe, jednako kao i Talijanima i Austrijancima za Hrvate.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Vučic : Ako budemo marljivo radili stići ćemo standard Hrvatske za 15 godina
» Predsjednica Grabar-Kitarović putuje u SAD
» GRABAR-KITAROVIĆ S GLAVNIM TAJNIKOM UN-a
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» Vučic : Ako budemo marljivo radili stići ćemo standard Hrvatske za 15 godina
» Predsjednica Grabar-Kitarović putuje u SAD
» GRABAR-KITAROVIĆ S GLAVNIM TAJNIKOM UN-a
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
Page 2 of 2