Grabar-Kitarović i Duda: Podići ćemo standard života ljudi u srednjoj Europi
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
http://vijesti.hrt.hr/395411/grabar-kitarovic-i-duda-podici-cemo-standard-zivota-ljudi-u-srednjoj-europi
http://vijesti.hrt.hr/395411/grabar-kitarovic-i-duda-podici-cemo-standard-zivota-ljudi-u-srednjoj-europi
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Re: Grabar-Kitarović i Duda: Podići ćemo standard života ljudi u srednjoj Europi
Realno, ovo je Europa kojoj pripada Hrvatska, geopolitički i kulturno, ne samo geografski. Nemamo mi veze s Francuskom, Belgijom, Nizozemskom. Njemačka? Mi smo za Njemačku onoliko koliko je i Austrija za Njemačku. S tim da je Njemačka za nas manje nego za Austriju.Eroo wrote:Grabar-Kitarović i Duda: Podići ćemo standard života ljudi u srednjoj Europi
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: Grabar-Kitarović i Duda: Podići ćemo standard života ljudi u srednjoj Europi
Inače, taj LNG na Krku već 10-15 godina figurira kao Potemkinova sela...melkior wrote:Realno, ovo je Europa kojoj pripada Hrvatska, geopolitički i kulturno, ne samo geografski. Nemamo mi veze s Francuskom, Belgijom, Nizozemskom. Njemačka? Mi smo za Njemačku onoliko koliko je i Austrija za Njemačku. S tim da je Njemačka za nas manje nego za Austriju.Eroo wrote:Grabar-Kitarović i Duda: Podići ćemo standard života ljudi u srednjoj Europi
2015-08-09
Sta ce sad prodati?
Pi.du svoje matere .
Ljude - topovsko meso.
Otoke ili .Slavoniju .
Treba jos poligona za američkog moloha
Pi.du svoje matere .
Ljude - topovsko meso.
Otoke ili .Slavoniju .
Kad imaš nije teško ni dat...Ima se i može se. Jebeno je kad nemaš...Sora wrote:Sta ce sad prodati?
Pi.du svoje matere .
Ljude - topovsko meso.
Otoke ili .Slavoniju .
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
.... mi smo ti koji smo perjanica srednje Evrope, odma smo iza Rumunjske
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Htio to tko priznati ili ne, ovo je realno, veliki diplomatski uspjeh Hrvatske, pogotovo u svjetlu odbijenice iz Bruxellesa i Berlina u vezi arbitraže sa Slovenijom. I za to ni na koji način nije zaslužno Ministarstvo vanjskih poslova i Banski dvori, već Kolinda Grabar Kitarović.
Plenković će sutra mrduljit u Bosni, za ništa. Ne zato što ne bi htio, već nema sugovornika s druge strane.
I drugo, veća je vjerojatnost da Amerika gospodarski uzdigne Hrvatsku, pogotovo ako se Hrvatska odluči na kupnju američkih ratnih aviona, nego što ta vjerojatnost postoji pod skutima Njemačke. Hrvatska s Njemačkom gotovo da više nema zajedničkih interesa u EU.
Ako Trump postigne djelomični dogovor s Putinom u Hamburgu, barem što se tiče Ukrajine, to će biti odlična stvar za sve i na neki način će relaksirati odnose u Srednjoj Europi i u odnosu Europe prema Rusiji.
Plenković će sutra mrduljit u Bosni, za ništa. Ne zato što ne bi htio, već nema sugovornika s druge strane.
I drugo, veća je vjerojatnost da Amerika gospodarski uzdigne Hrvatsku, pogotovo ako se Hrvatska odluči na kupnju američkih ratnih aviona, nego što ta vjerojatnost postoji pod skutima Njemačke. Hrvatska s Njemačkom gotovo da više nema zajedničkih interesa u EU.
Ako Trump postigne djelomični dogovor s Putinom u Hamburgu, barem što se tiče Ukrajine, to će biti odlična stvar za sve i na neki način će relaksirati odnose u Srednjoj Europi i u odnosu Europe prema Rusiji.
2015-08-09
ajd da su bar su konacno dijelom shvatili da gdje trebamo traziti nase interese cigli ej trebalo skoro 20 godina...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eroo wrote:Kad imaš nije teško ni dat...Ima se i može se. Jebeno je kad nemaš...Sora wrote:Sta ce sad prodati?
Pi.du svoje matere .
Ljude - topovsko meso.
Otoke ili .Slavoniju .
Ti dijeli svoje a ne tuđe
Niste ti i tvoje arambase Titu do koljena kad je rekao SVOJE NE DAMO. TUĐE NECEMO
KOD VAS HERCEGOVACA IDE OBRATNO.
TUĐE HOĆEMO, SVOJE DAMO.
'tuđe hocemo svoje damo'Sora wrote:Eroo wrote:Kad imaš nije teško ni dat...Ima se i može se. Jebeno je kad nemaš...Sora wrote:Sta ce sad prodati?
Pi.du svoje matere .
Ljude - topovsko meso.
Otoke ili .Slavoniju .
Ti dijeli svoje a ne tuđe
Niste ti i tvoje arambase Titu do koljena kad je rekao SVOJE NE DAMO. TUĐE NECEMO
KOD VAS HERCEGOVACA IDE OBRATNO.
TUĐE HOĆEMO, SVOJE DAMO.
2015-09-08
Tuđe hoćemo svoje ne damo
Bas sam htjela ispraviti
Bas sam htjela ispraviti
orion wrote:.... mi smo ti koji smo perjanica srednje Evrope, odma smo iza Rumunjske
Stotine tisuca antikapitalidtickoh prosvjednika ce u Hamburgu pokazati naličje politike velikih u kpjoj se
-preko tzv ugroze sigurnosti stalno pojačava naoružavanje i ratne prijetnje
- preko sklapanja raznih medutrfgovindkih sporazuma namecu sve nepovoljniji položaji u ekonomiji za male zrmlje i one su sve ovisnije o kreditima
- opcenito se guše demokratski pokreti i opravdani zahtjevi za vise pravednosti u svijetu
Nego. Pikzibneri s foruma koji se klanjaju VODAMA I KOKOŠIMA , LAKU NOC PAMETI
-preko tzv ugroze sigurnosti stalno pojačava naoružavanje i ratne prijetnje
- preko sklapanja raznih medutrfgovindkih sporazuma namecu sve nepovoljniji položaji u ekonomiji za male zrmlje i one su sve ovisnije o kreditima
- opcenito se guše demokratski pokreti i opravdani zahtjevi za vise pravednosti u svijetu
Nego. Pikzibneri s foruma koji se klanjaju VODAMA I KOKOŠIMA , LAKU NOC PAMETI
melkior wrote:Realno, ovo je Europa kojoj pripada Hrvatska, geopolitički i kulturno, ne samo geografski. Nemamo mi veze s Francuskom, Belgijom, Nizozemskom. Njemačka? Mi smo za Njemačku onoliko koliko je i Austrija za Njemačku. S tim da je Njemačka za nas manje nego za Austriju.Eroo wrote:Grabar-Kitarović i Duda: Podići ćemo standard života ljudi u srednjoj Europi
maaa, vi ste nemci nad nemcima !
vi ste alfa nemci, od hrvata su postali svi germani !
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
vuksadinare wrote:ajd da su bar su konacno dijelom shvatili da gdje trebamo traziti nase interese cigli ej trebalo skoro 20 godina...
paa ajde, da li ti mislis da to zavisi od hrvatske ??
2017-05-25
a sto bi ti da smo u kolu sa vama..bilo dva puta i zavrsilo kako zavrsilo..treci put bi vec bio cisti mazohizampizzon wrote:vuksadinare wrote:ajd da su bar su konacno dijelom shvatili da gdje trebamo traziti nase interese cigli ej trebalo skoro 20 godina...
2015-09-08
vuksadinare wrote:a sto bi ti da smo u kolu sa vama..bilo dva puta i zavrsilo kako zavrsilo..treci put bi vec bio cisti mazohizampizzon wrote:vuksadinare wrote:ajd da su bar su konacno dijelom shvatili da gdje trebamo traziti nase interese cigli ej trebalo skoro 20 godina...
paa, ajde, kad je vama bolje i nama je bolje.
sta cekate )
2017-05-25
ne cekamo mi nista..mi smo vec tamo..pizzon wrote:vuksadinare wrote:a sto bi ti da smo u kolu sa vama..bilo dva puta i zavrsilo kako zavrsilo..treci put bi vec bio cisti mazohizampizzon wrote:vuksadinare wrote:ajd da su bar su konacno dijelom shvatili da gdje trebamo traziti nase interese cigli ej trebalo skoro 20 godina...
sta cekate )
2015-09-08
hahahahahahahavuksadinare wrote:ne cekamo mi nista..mi smo vec tamo..pizzon wrote:vuksadinare wrote:a sto bi ti da smo u kolu sa vama..bilo dva puta i zavrsilo kako zavrsilo..treci put bi vec bio cisti mazohizampizzon wrote:vuksadinare wrote:ajd da su bar su konacno dijelom shvatili da gdje trebamo traziti nase interese cigli ej trebalo skoro 20 godina...
sta cekate )
da,
iza rumunije i bugarske
hahahahahahaha
2017-05-25
Sora wrote:
ovo sve pobacat u cenifu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Vučic : Ako budemo marljivo radili stići ćemo standard Hrvatske za 15 godina
» Predsjednica Grabar-Kitarović putuje u SAD
» GRABAR-KITAROVIĆ S GLAVNIM TAJNIKOM UN-a
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» Vučic : Ako budemo marljivo radili stići ćemo standard Hrvatske za 15 godina
» Predsjednica Grabar-Kitarović putuje u SAD
» GRABAR-KITAROVIĆ S GLAVNIM TAJNIKOM UN-a
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
Page 1 of 2