Bolje skuplji američki nego jeftiniji ruski plin dok ima budala koje će to plaćati
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Bolje skuplji američki nego jeftiniji ruski plin dok ima budala koje će to plaćati
MA priej godinu ili dvije su nešto Litvanci palamudili oko nekakvog terminala ali kad su izračunali, tema im je naglo nestala iz medija.asilovski wrote:imaš već 46 LNG-a koji svi rade sa gubitkom, imaš LNG kodVenecije koji je ogroman i koji isto oradi sa gubitkom, e sada ćeš ti napraviti još jedan i to na svoj trošak kakao bi SAD-e prodavao svoj plin, čak i za kelnera ovo je poražavajućeEroo wrote:I? LNG ostane kao jedino realno rješenje, mangupe petokolonaški.asilovski wrote:U biti sve se vrti oko ovoga:
"Warsaw and three Baltic states have spoken against the construction of an offshore Russian gas pipeline to Germany, known as Nord Stream 2."
Iako su švabe isto đubre teško, prvo grade sa rusima, ali nisu dali J. tok Bugarima, Mađarima i Rumunjima
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Bolje skuplji američki nego jeftiniji ruski plin dok ima budala koje će to plaćati
MA nije ovdje rijč o Švabama nego o neisplativosti tih terminala i ukapljenog plina u usporedbi sa cjevovodima iz Rusije . Dobro ne mora iz Rusije, ali može iz Alžira, Azerbajdžana, katara, šta mu ga znam.vuksadinare wrote:...a interes je da se svabama i merkel uvlacimo u dupe koja bi ti tu distributirala migrante..ajd oladi jebote...za njihovu podrsku i 'saveznistvo ' da tu nam utrpa migrante...sa kojim je zasrala stvar e figa,...asilovski wrote:Gdje je tu interes RH-a, ne plenkija i tuke ili SAD-avuksadinare wrote:...zar nije receno da treba gledati svak svoj interes..pa sad ni to ne valja...Ringo10 wrote:Jes vala, u praynim pričama sve se može. Ali kad sve dođe na izračun onda krene druga priča.Eroo wrote:
I? LNG ostane kao jedino realno rješenje, mangupe petokolonaški.
Ne vjerujem da će Nijemci tek tako odustati, njima ne možeš prodavati šuplje bajke o terminalima i slične trice.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ja se nisam kleo...ali sam simpatizirao njemacku dok nije dosla frau merkel sa figom u đepu i nozem iza leđa...asilovski wrote:Pa Vi ste se kleli Švabama do prekjučer ne ja, osim toga Hrvatska bez Švaba ne postojivuksadinare wrote:...a interes je da se svabama i merkel uvlacimo u dupe koja bi ti tu distributirala migrante..ajd oladi jebote...za njihovu podrsku i 'saveznistvo ' da tu nam utrpa migrante...sa kojim je zasrala stvar e figa,...asilovski wrote:Gdje je tu interes RH-a, ne plenkija i tuke ili SAD-avuksadinare wrote:...zar nije receno da treba gledati svak svoj interes..pa sad ni to ne valja...Ringo10 wrote:
Jes vala, u praynim pričama sve se može. Ali kad sve dođe na izračun onda krene druga priča.
Ne vjerujem da će Nijemci tek tako odustati, njima ne možeš prodavati šuplje bajke o terminalima i slične trice.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
To su politički projekti, SAD-e očito ima računicu, a tu je i pritisak, mi nemamo, ali ima Kolinda i PlenkiRingo10 wrote:MA priej godinu ili dvije su nešto Litvanci palamudili oko nekakvog terminala ali kad su izračunali, tema im je naglo nestala iz medija.asilovski wrote:imaš već 46 LNG-a koji svi rade sa gubitkom, imaš LNG kodVenecije koji je ogroman i koji isto oradi sa gubitkom, e sada ćeš ti napraviti još jedan i to na svoj trošak kakao bi SAD-e prodavao svoj plin, čak i za kelnera ovo je poražavajućeEroo wrote:I? LNG ostane kao jedino realno rješenje, mangupe petokolonaški.asilovski wrote:U biti sve se vrti oko ovoga:
"Warsaw and three Baltic states have spoken against the construction of an offshore Russian gas pipeline to Germany, known as Nord Stream 2."
Iako su švabe isto đubre teško, prvo grade sa rusima, ali nisu dali J. tok Bugarima, Mađarima i Rumunjima
Kermit-
2014-04-17
jbg-a perkovića ste morali izručitivuksadinare wrote:ja se nisam kleo...ali sam simpatizirao njemacku dok nije dosla frau merkel sa figom u đepu i nozem iza leđa...asilovski wrote:Pa Vi ste se kleli Švabama do prekjučer ne ja, osim toga Hrvatska bez Švaba ne postojivuksadinare wrote:...a interes je da se svabama i merkel uvlacimo u dupe koja bi ti tu distributirala migrante..ajd oladi jebote...za njihovu podrsku i 'saveznistvo ' da tu nam utrpa migrante...sa kojim je zasrala stvar e figa,...asilovski wrote:Gdje je tu interes RH-a, ne plenkija i tuke ili SAD-avuksadinare wrote:
...zar nije receno da treba gledati svak svoj interes..pa sad ni to ne valja...
Kermit-
2014-04-17
glec...nista neobicno...zlocin je zlocin na bilo kojom teritoriju se napravio...perkovic je ubijen na njemackom tlu i u njemackoj ubojica ili pocinitelji odnosno odgovorni za to moraju odgovarati..ista stvar bi bila da je zlocin napravljen u hravtskoj..asilovski wrote:jbg-a perkovića ste morali izručitivuksadinare wrote:ja se nisam kleo...ali sam simpatizirao njemacku dok nije dosla frau merkel sa figom u đepu i nozem iza leđa...asilovski wrote:Pa Vi ste se kleli Švabama do prekjučer ne ja, osim toga Hrvatska bez Švaba ne postojivuksadinare wrote:...a interes je da se svabama i merkel uvlacimo u dupe koja bi ti tu distributirala migrante..ajd oladi jebote...za njihovu podrsku i 'saveznistvo ' da tu nam utrpa migrante...sa kojim je zasrala stvar e figa,...asilovski wrote:
Gdje je tu interes RH-a, ne plenkija i tuke ili SAD-a
2015-09-08
Fuk..brat bratu..Vi jos od 1941. virite samo stopalima van Shupka svabija..Cemu odjedared takav zaokret?Pukla ljubav??vuksadinare wrote:...a interes je da se svabama i merkel uvlacimo u dupe koja bi ti tu distributirala migrante..ajd oladi jebote...za njihovu podrsku i 'saveznistvo ' da tu nam utrpa migrante...sa kojim je zasrala stvar e figa,...asilovski wrote:Gdje je tu interes RH-a, ne plenkija i tuke ili SAD-avuksadinare wrote:...zar nije receno da treba gledati svak svoj interes..pa sad ni to ne valja...Ringo10 wrote:Jes vala, u praynim pričama sve se može. Ali kad sve dođe na izračun onda krene druga priča.Eroo wrote:
I? LNG ostane kao jedino realno rješenje, mangupe petokolonaški.
Guest- Guest
pismejker wrote:Fuk..brat bratu..Vi jos od 1941. virite samo stopalima van Shupka svabija..Cemu odjedared takav zaokret?Pukla ljubav??vuksadinare wrote:...a interes je da se svabama i merkel uvlacimo u dupe koja bi ti tu distributirala migrante..ajd oladi jebote...za njihovu podrsku i 'saveznistvo ' da tu nam utrpa migrante...sa kojim je zasrala stvar e figa,...asilovski wrote:Gdje je tu interes RH-a, ne plenkija i tuke ili SAD-avuksadinare wrote:...zar nije receno da treba gledati svak svoj interes..pa sad ni to ne valja...Ringo10 wrote:
Jes vala, u praynim pričama sve se može. Ali kad sve dođe na izračun onda krene druga priča.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Eroo wrote:pismejker wrote:Fuk..brat bratu..Vi jos od 1941. virite samo stopalima van Shupka svabija..Cemu odjedared takav zaokret?Pukla ljubav??vuksadinare wrote:...a interes je da se svabama i merkel uvlacimo u dupe koja bi ti tu distributirala migrante..ajd oladi jebote...za njihovu podrsku i 'saveznistvo ' da tu nam utrpa migrante...sa kojim je zasrala stvar e figa,...asilovski wrote:Gdje je tu interes RH-a, ne plenkija i tuke ili SAD-avuksadinare wrote:
Pa o tome pricam...ljubav,ljubav,i sad odjedared,Svabi nisu vise dobri...dafuq???
Guest- Guest
Eroo wrote:pismejker wrote:Fuk..brat bratu..Vi jos od 1941. virite samo stopalima van Shupka svabija..Cemu odjedared takav zaokret?Pukla ljubav??vuksadinare wrote:...a interes je da se svabama i merkel uvlacimo u dupe koja bi ti tu distributirala migrante..ajd oladi jebote...za njihovu podrsku i 'saveznistvo ' da tu nam utrpa migrante...sa kojim je zasrala stvar e figa,...asilovski wrote:Gdje je tu interes RH-a, ne plenkija i tuke ili SAD-avuksadinare wrote:
vidi se da je kulturno i civilizacijsko herceGovansko nasljeđe švabe ercegovca Hajd'na i Era bosanČera isto. Hajden de je inspiraciju za uberalles pohvatao po ercegovanskim goletima i vrtačama uz koju ljutu...
melem za uši. obavezno poslušati. tko izdrži do kraja plaćam pivu.
Guest- Guest
ero svršio nakon 35g
2014-12-30
bas je dobra pjesma..daj pivu vamo
2015-09-08
vuksadinare wrote:bas je dobra pjesma..daj pivu vamo
jel ti ono lobiraš da me se na duži rok banira sa ovog foruma?
Guest- Guest
jok...za stalno...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:bas je dobra pjesma..daj pivu vamo
2015-09-08
veber wrote:ero svršio nakon 35g
i metilda bivša skojevka komunistička knjigovođa isto orgazmirala trideset pet puta za redom.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:jok...za stalno...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:bas je dobra pjesma..daj pivu vamo
dobro.
Guest- Guest
ali nikaj od toga. ne ide im svršavanje.Gnječ wrote:veber wrote:ero svršio nakon 35g
i metilda bivša skojevka komunistička knjigovođa isto orgazmirala trideset pet puta za redom.
2014-12-30
sto ces iz zajebancije tako mi doslo .Gnječ wrote:vuksadinare wrote:jok...za stalno...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:bas je dobra pjesma..daj pivu vamo
dobro.
2015-09-08
Ringo10 wrote:MA priej godinu ili dvije su nešto Litvanci palamudili oko nekakvog terminala ali kad su izračunali, tema im je naglo nestala iz medija.
Litva je u ponedjeljak svečano dočekala Neovisnost, plutajući terminal za ukapljeni plin (LNG) usidren u baltičkoj luci Klaipedi, što joj omogućuje neovisnost o ruskome plinu.
Terminal, unajmljen od norveške tvrtke Hoegh LNG, znači da Moskva više neće moći manipuliranjem cijenom plina vršiti politički pritisak na tu članicu Europske unije i NATO-a, rekla je novinarima litavska predsjednica Dalia Grybauskaite.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/litva-vise-ne-ovisi-o-putinu-sada-ima-plutajuci-lng-terminal/572437/
Ne znam što su oni izračunali, ali znam da im je Gazprom snizio cijenu plina za 20% čim se pojavio plutajući terminal.
Monopoli znaju biti vrlo neugodna stvar, a konkurencija na tržištu zna čuda raditi.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Eroo wrote:pismejker wrote:Fuk..brat bratu..Vi jos od 1941. virite samo stopalima van Shupka svabija..Cemu odjedared takav zaokret?Pukla ljubav??vuksadinare wrote:...a interes je da se svabama i merkel uvlacimo u dupe koja bi ti tu distributirala migrante..ajd oladi jebote...za njihovu podrsku i 'saveznistvo ' da tu nam utrpa migrante...sa kojim je zasrala stvar e figa,...asilovski wrote:
Gdje je tu interes RH-a, ne plenkija i tuke ili SAD-a
vidi se da je kulturno i civilizacijsko herceGovansko nasljeđe švabe ercegovca Hajd'na i Era bosanČera isto. Hajden de je inspiraciju za uberalles pohvatao po ercegovanskim goletima i vrtačama uz koju ljutu...
melem za uši. obavezno poslušati. tko izdrži do kraja plaćam pivu.
Zamisli kad ti v'aki podoknicu zapivaju, a? Pelene ti ne bi izdržale težine...
Ovi gore su mlađi i visokoobrazovani ...moja generacija.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Austrija: Nema nikakvog smisla kupovati 3 puta skuplji američki plin kad je ruski plin sasvim dobar
» Ruski smradovi nam ne daju praviti LNG za američki plin
» Bolje ruski sluga nego kapitalistički rob
» Poljska od SAD-a dobila plin 20% jeftiniji od ruskog
» Od 1. travnja plin skuplji najmanje 42 posto
» Ruski smradovi nam ne daju praviti LNG za američki plin
» Bolje ruski sluga nego kapitalistički rob
» Poljska od SAD-a dobila plin 20% jeftiniji od ruskog
» Od 1. travnja plin skuplji najmanje 42 posto
Page 2 of 3