Pederi su ko kanta crvi
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Pederi su ko kanta crvi
Triny, hoćeš me guzit?Triny wrote:ma svi su muškarci prikriveno homoseksualni, samo ne žele izaći iz ormara i otkriti svoju žensku stranu
Definitivno jesu. Otkrivaju pomalo. I žele biti izdominirani.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
pa ugl,horrori SF,jer ne bvolim one sheme tinejdžeri i preseru se sto kuca sama par puta zvizne vratima...pa njena su vrata...Leviathan2 wrote:jebga m ti fiksiran na sf, ja ga gledam al isto tako se najde dobre robe i drugdjepismejker wrote:WWZ 2..zaboravih...Leviathan2 wrote:nis nije mikasto, film je brutala ziva, jedan od rjetkih filmova koji sam pogledao bez da radim chik pauzu,pismejker wrote:nisam..no nekako mi je milkasto... cekam World War Z i onqaj zadnji Elijen...eee to.....Leviathan2 wrote:
jesi gledao ovaj film, nije grozan al je brutala, prejebeno dobar
http://www.imdb.com/title/tt1183252/?ref_=nv_sr_1
izasli su ti power rangeri
word war z je prastar i smece
pogledaj Battleship, nije los
Battleship pogledao...2017 do sad jako razocarajuca po pitanju filmova..
Guest- Guest
ČUH da je JAWS iz 197ineke prebacen u HD i 4K 3D ...uffffff....to bi valjalo pogledati
Guest- Guest
pismejker wrote:melkior wrote:pismejker wrote:vako nes...nije slatka,Leviathan2 wrote:njet, samo zenske i pod uslovom da moze pretrcat 10 km ful sprintom i izdrzat 15 min fajta smenom :Dmelkior wrote:
Levijatane, ti i ja smo jedno za drugo. Moja slatkoća koincidira s tvojom krezubošću
nista slatko i dijabetesi , to stetno za zube :D
A Irud te... ...Ovo je pak,dedin tip cure..voli misicave...
Evo nešto za tebe...
2015-08-09
Melki se outao.melkior wrote:Triny, hoćeš me guzit?Triny wrote:ma svi su muškarci prikriveno homoseksualni, samo ne žele izaći iz ormara i otkriti svoju žensku stranu
Ima li još hrabrih?
Trinity-
2014-04-17
tja..ćunu bih ja njoj,a ne balune...sto time zeli poruciti..???
Guest- Guest
ma ne treba, zainteresiranih je dovoljno :Dpismejker wrote:ti to pravis promociju,za privlacenje Ženika novih,da malo pojacaju prirast plemenu?Leviathan2 wrote:jebiga, zenke iz plemena sve do jedne mogu opicit 10 km sprinta i pofajtat se sa bilo kojiem moskijem ravnopravno,pismejker wrote:vako nes...nije slatka,Leviathan2 wrote:njet, samo zenske i pod uslovom da moze pretrcat 10 km ful sprintom i izdrzat 15 min fajta smenom :Dmelkior wrote:
Levijatane, ti i ja smo jedno za drugo. Moja slatkoća koincidira s tvojom krezubošću
nista slatko i dijabetesi , to stetno za zube :D
to je zenka a ne cmoljavke, kad koja ode n plazu to je becenje ociju za njima,
u zadnjih 40 godina samo jedan pridosli je izasao iz plemena,
neki se i rastanu od plemenskih supruznika al ostanu u plemenu i zadrtiji su nego originalni plemenci
a imamo i tri porodice sa muski i dvi zene
Pa Čime bi te Triny mogla guziti???
Guest- Guest
jes gledao resident evilpismejker wrote:tja..ćunu bih ja njoj,a ne balune...sto time zeli poruciti..???
Izašo sam iz ormara, osjećam oslobođenje, moj je čitav svijet :ovca:Triny wrote:Melki se outao.melkior wrote:Triny, hoćeš me guzit?Triny wrote:ma svi su muškarci prikriveno homoseksualni, samo ne žele izaći iz ormara i otkriti svoju žensku stranu
Ima li još hrabrih?
2015-08-09
joj, pricala mi jedna moja bivsa koja je radil na hitnoj, jednu vecer su dosli dedek i babica na hitnu, 70 i kusur godina, njoj su izadili ribu iz pizde, uginulu jadnicu a njemu tenisku lopticu i guzice,pismejker wrote:melkior wrote:Triny, hoćeš me guzit?Triny wrote:ma svi su muškarci prikriveno homoseksualni, samo ne žele izaći iz ormara i otkriti svoju žensku stranu
dosla im djeca na hitnu jer su se uplasili za strce, kad su im rekli sto je, ovi se pokupili ni bok starcima, odricanje totalno :D
Guest- Guest
Pa, da joj je rođendan?pismejker wrote:tja..ćunu bih ja njoj,a ne balune...sto time zeli poruciti..???
2015-08-09
Leviathan2 wrote:joj, pricala mi jedna moja bivsa koja je radil na hitnoj, jednu vecer su dosli dedek i babica na hitnu, 70 i kusur godina, njoj su izadili ribu iz pizde, uginulu jadnicu a njemu tenisku lopticu i guzice,pismejker wrote:melkior wrote:Triny, hoćeš me guzit?Triny wrote:ma svi su muškarci prikriveno homoseksualni, samo ne žele izaći iz ormara i otkriti svoju žensku stranu
dosla im djeca na hitnu jer su se uplasili za strce, kad su im rekli sto je, ovi se pokupili ni bok starcima, odricanje totalno :D
Iruda ti..!!!
Guest- Guest
Jesu barem poslije pojeli ribu?Leviathan2 wrote:joj, pricala mi jedna moja bivsa koja je radil na hitnoj, jednu vecer su dosli dedek i babica na hitnu, 70 i kusur godina, njoj su izadili ribu iz pizde, uginulu jadnicu a njemu tenisku lopticu i guzice,pismejker wrote:melkior wrote:Triny, hoćeš me guzit?Triny wrote:ma svi su muškarci prikriveno homoseksualni, samo ne žele izaći iz ormara i otkriti svoju žensku stranu
2015-08-09
melkior wrote:Pa, da joj je rođendan?pismejker wrote:tja..ćunu bih ja njoj,a ne balune...sto time zeli poruciti..???
Ahhhhh...fino...uklonim balun i gricnem je za guzlu...jesti tortu sa curine guzle...nelosa ideja..
Guest- Guest
Pa...emančipačijompismejker wrote:melkior wrote:Triny, hoćeš me guzit?Triny wrote:ma svi su muškarci prikriveno homoseksualni, samo ne žele izaći iz ormara i otkriti svoju žensku stranu
2015-08-09
napravili su Suši od nje..melkior wrote:Jesu barem poslije pojeli ribu?Leviathan2 wrote:joj, pricala mi jedna moja bivsa koja je radil na hitnoj, jednu vecer su dosli dedek i babica na hitnu, 70 i kusur godina, njoj su izadili ribu iz pizde, uginulu jadnicu a njemu tenisku lopticu i guzice,pismejker wrote:melkior wrote:Triny, hoćeš me guzit?Triny wrote:
Guest- Guest
Tako i treba.melkior wrote:Izašo sam iz ormara, osjećam oslobođenje, moj je čitav svijet :ovca:Triny wrote:Melki se outao.melkior wrote:Triny, hoćeš me guzit?Triny wrote:ma svi su muškarci prikriveno homoseksualni, samo ne žele izaći iz ormara i otkriti svoju žensku stranu
Ima li još hrabrih?
Trinity-
2014-04-17
To će te longi.melkior wrote:Pa...emančipačijompismejker wrote:melkior wrote:Triny, hoćeš me guzit?Triny wrote:ma svi su muškarci prikriveno homoseksualni, samo ne žele izaći iz ormara i otkriti svoju žensku stranu
Trinity-
2014-04-17
pismejker wrote:napravili su Suši od nje..melkior wrote:Jesu barem poslije pojeli ribu?Leviathan2 wrote:joj, pricala mi jedna moja bivsa koja je radil na hitnoj, jednu vecer su dosli dedek i babica na hitnu, 70 i kusur godina, njoj su izadili ribu iz pizde, uginulu jadnicu a njemu tenisku lopticu i guzice,pismejker wrote:melkior wrote:
Triny, hoćeš me guzit?
Kako ono ide, mlada treba miriši na ribu, stara treba smrdi na ribu
2015-08-09
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» kanta govana
» ante kanta se dodatno usmrdio kod kuće ...
» Užas: U Nišu, u jednu od retkih kanta za smeže s probušenim dnom bacaju smeće
» HNS PEDERI
» On(papa) pederima:'Non passaran pederi a u sjemeništa'
» ante kanta se dodatno usmrdio kod kuće ...
» Užas: U Nišu, u jednu od retkih kanta za smeže s probušenim dnom bacaju smeće
» HNS PEDERI
» On(papa) pederima:'Non passaran pederi a u sjemeništa'
Page 4 of 5