Stari Egipćani su srodnici Europljana, a ne modernih Egipćana
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Stari Egipćani su srodnici Europljana, a ne modernih Egipćana
http://www.independent.co.uk/news/science/archaeology/ancient-egyptians-europeans-related-claims-a7763866.html
Kermit-
2014-04-17
Re: Stari Egipćani su srodnici Europljana, a ne modernih Egipćana
ništa čudno, obzirom da su danas ispremiješani s arapima i afričkim narodima.
na temi sam, dobro?
na temi sam, dobro?
Guest- Guest
Takvu te volimNoor wrote:ništa čudno, obzirom da su danas ispremiješani s arapima i afričkim narodima.
na temi sam, dobro?
Kermit-
2014-04-17
aha, znam..ko trna u petiasilovski wrote:Takvu te volimNoor wrote:ništa čudno, obzirom da su danas ispremiješani s arapima i afričkim narodima.
na temi sam, dobro?
Guest- Guest
Samo ovo je veliki problem za tkz. egiptologe inače sektu koja u biti 50 godina spriječava daljnja istraživanja i dolaženje do zaključaka o porijeklu egipatske kulture, a bez kojih se ne smije niti prismrditi u Egipar, a koji su prosvjedovali i protiv ovoga istraživanja, pogotovo rezultata
Kermit-
2014-04-17
pa povezuju ih i sa vanzemaljcima, zato i sprečavaju istraživanja
Guest- Guest
sada će longi.
inače najljepšu ženu koju sam ikada vidio bila je jedna somalka.
kompletno bjelačke crte lica, crna kao mahagonij, a zelene oči.
bivša mi je donju vilicu vratila u gubec i složila se sa mnom da je žena prekrasna.
inače najljepšu ženu koju sam ikada vidio bila je jedna somalka.
kompletno bjelačke crte lica, crna kao mahagonij, a zelene oči.
bivša mi je donju vilicu vratila u gubec i složila se sa mnom da je žena prekrasna.
2014-12-30
Prvi dio opisa somalke pobija drugi dio opisa. Što se tiće Egipćana na njihovim papirisima su vladajući uvijek bili bjelci a robovi nešto tamniji.
osim toga, rimske legije su dugo i strastveno uživale u ljepoti i čarima egipćanki, ne samo ovo dvoje
Guest- Guest
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
očito nisi upoznao somalku.catabbath wrote:Prvi dio opisa somalke pobija drugi dio opisa. Što se tiće Egipćana na njihovim papirisima su vladajući uvijek bili bjelci a robovi nešto tamniji.
2014-12-30
ova je makedonkaNoor wrote:osim toga, rimske legije su dugo i strastveno uživale u ljepoti i čarima egipćanki, ne samo ovo dvoje
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
rimske legije su imale zabranu, osim silovanja pokorenih naroda. karakala je stacionirao legije i dozvolio ženidbu što je početak kraja carstva.Noor wrote:osim toga, rimske legije su dugo i strastveno uživale u ljepoti i čarima egipćanki, ne samo ovo dvoje
2014-12-30
dok sam bio mlad i liberalan ideal mi je bio opaliti crnkinju, a sada kada sam uplovio u konzervativne vode, sad nije baš pod mora, nego ako boga da da opalim, dobro opalim...veber wrote:očito nisi upoznao somalku.catabbath wrote:Prvi dio opisa somalke pobija drugi dio opisa. Što se tiće Egipćana na njihovim papirisima su vladajući uvijek bili bjelci a robovi nešto tamniji.
početak kraja rimskog carstva je bio kada su i iliri (l1b) postajali careviveber wrote:rimske legije su imale zabranu, osim silovanja pokorenih naroda. karakala je stacionirao legije i dozvolio ženidbu što je početak kraja carstva.Noor wrote:osim toga, rimske legije su dugo i strastveno uživale u ljepoti i čarima egipćanki, ne samo ovo dvoje
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
veber-
2014-12-30
sestrična iiz drugog koljena je mulatkinja iz zambije. osim malo prevelikih čuba, žena je prekrasna. visoka 180 i kusur, plavih očiju, tijela kao avion. da mi nije rod kresnuo bi ju.mutava baštarda wrote:dok sam bio mlad i liberalan ideal mi je bio opaliti crnkinju, a sada kada sam uplovio u konzervativne vode, sad nije baš pod mora, nego ako boga da da opalim, dobro opalim...veber wrote:očito nisi upoznao somalku.catabbath wrote:Prvi dio opisa somalke pobija drugi dio opisa. Što se tiće Egipćana na njihovim papirisima su vladajući uvijek bili bjelci a robovi nešto tamniji.
2014-12-30
Nije to rod samo krešiveber wrote:sestrična iiz drugog koljena je mulatkinja iz zambije. osim malo prevelikih čuba, žena je prekrasna. visoka 180 i kusur, plavih očiju, tijela kao avion. da mi nije rod kresnuo bi ju.mutava baštarda wrote:dok sam bio mlad i liberalan ideal mi je bio opaliti crnkinju, a sada kada sam uplovio u konzervativne vode, sad nije baš pod mora, nego ako boga da da opalim, dobro opalim...veber wrote:očito nisi upoznao somalku.catabbath wrote:Prvi dio opisa somalke pobija drugi dio opisa. Što se tiće Egipćana na njihovim papirisima su vladajući uvijek bili bjelci a robovi nešto tamniji.
Kermit-
2014-04-17
rod mi je, kaj ti je?
prije par godina bila je na reklami za karlovačko.
prije par godina bila je na reklami za karlovačko.
2014-12-30
nije baš samih europljana, točnije stanovnika koji su živjeli na području balkana, mediterana, turske, libanona,sirije.. dakle potomci europljana i arapa - većinsko bijelačko stanovništvo.
današnji egipćani iako sebe zovu "arapi", vidi se po facama da nemaju veze sa arapima,
današnji egipćani iako sebe zovu "arapi", vidi se po facama da nemaju veze sa arapima,
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kako su Egipćani prije 70 godina pomagali hrvatskim izbjeglicama
» MORH osnovao povjerenstvo o nabavi novih modernih borbenih zrakoplova
» Europa je u opasnosti (od europljana)
» Sve manje Europljana želi brak
» Trećina Europljana sada podržava populističke stranke
» MORH osnovao povjerenstvo o nabavi novih modernih borbenih zrakoplova
» Europa je u opasnosti (od europljana)
» Sve manje Europljana želi brak
» Trećina Europljana sada podržava populističke stranke