HDZ zatajio nedavni Šeksov govor:Ljuta desnica izdajnik je hrvatskih interesa
Page 1 of 1
HDZ zatajio nedavni Šeksov govor:Ljuta desnica izdajnik je hrvatskih interesa
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Seksov-nedavni-govor-kojeg-je-HDZ-zatajio-Ljuta-desnica-je-izdajnik-hrvatskih-interesa
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: HDZ zatajio nedavni Šeksov govor:Ljuta desnica izdajnik je hrvatskih interesa
HDZ je izdao temeljne interese ne samo Hrvatske,već i temeljnih načela HDZ-a.
2014-04-22
Re: HDZ zatajio nedavni Šeksov govor:Ljuta desnica izdajnik je hrvatskih interesa
drug vlado zna sto govori
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ovajh put dobro "i zbori i tvori" ,što bi reko Njegoš.debotoijusto wrote:drug vlado zna sto govori
Ovakav HDZ 1990-te nikada ne bi dobio izbore,već bi prošao kao i Štedulov Hrvatski državotvorni pokret,ili HSP.
2014-04-22
jbte, seks je besmrtan, meni je jos devedesete izgledalo ce ce krepat za 6 mjeseci od ciroze jetre a on nadzivi sve
Guest- Guest
red wolf-
2016-02-10
Similar topics
» Rados,Jakovcic i Skrlec glasovali u EU protiv interesa hrvatskih ribara
» Poludjeli Plenki i dalje sipa 'bisere':'Dalicka na braniku hrvatskih interesa'
» Bruna Esih glasno,jasno i kratko na HR2:'Tko god odustane od hrvatskih nacionalnih interesa i stavlja nešto drugo ispred neće imati moju podršku'
» MISS(?) SUKOBA INTERESA Anka Mrak Satarsh mora opet platit novcanu kaznu zbog sukoba interesa
» Pomalo zaboravljen a jos jedan velik datum.5.kolovoza.1990 postrojeni prvi pripadnici hrvatskih redarstvenih postrojbi zacetka hrvatskih oruzanih snaga
» Poludjeli Plenki i dalje sipa 'bisere':'Dalicka na braniku hrvatskih interesa'
» Bruna Esih glasno,jasno i kratko na HR2:'Tko god odustane od hrvatskih nacionalnih interesa i stavlja nešto drugo ispred neće imati moju podršku'
» MISS(?) SUKOBA INTERESA Anka Mrak Satarsh mora opet platit novcanu kaznu zbog sukoba interesa
» Pomalo zaboravljen a jos jedan velik datum.5.kolovoza.1990 postrojeni prvi pripadnici hrvatskih redarstvenih postrojbi zacetka hrvatskih oruzanih snaga
Page 1 of 1