Plenković se hvali: "Nezaposlenost je najmanja od 1990. godine"
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Plenković se hvali: "Nezaposlenost je najmanja od 1990. godine"
Jezik se nauci na terenu , svaki dan uciš bar tri riči i osnove , za tri miseca šprehenzi dojč.
Ich libe dih.
Ja ja , jo jo
Ich libe dih.
Ja ja , jo jo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Austrija kad se otvori to ti je odma u startu 50 tisuca ovih manje ovdje a više tamo , treba radit al tu je riječ o ljudima koji bi i onako radili ovdje tako da im to nepada teško.
2014-04-11
Ja san radija dvi godine ( sve skupa bija tamo tri ) u sjevernoj Italiji i to u pilani , e to ti je rađa al brate mili u te dvi godine možda smo pet subota radili i to kroz jutro do podne jer je nešto tribalo zavšit , dođe lito , najmanje tri tjedna kupanja , dođeš ovde odmoriš se , zimi pada snig dobijem 4 tjedna znaci misec dana da se odmorim zimski praznici ...jbte ono kažu vanka si , jesi al brajo moj kako se pogodiš i to ako je gazda ok ono ti si ovdje skoro misec i po dana godišnje kad sve zbrojiš.
U biti ti dopizdi stat ovdje više od dva i pol tjedna , vec se cekaš vratit nazad.
U biti ti dopizdi stat ovdje više od dva i pol tjedna , vec se cekaš vratit nazad.
Last edited by RayMabus on 3/7/2017, 13:26; edited 1 time in total
2014-04-11
ok,ali lakše je odmah u početku.Ja nemam tih problema,ne govorim ga tečno ali sporazumjeti se mogu,za početak i previše.RayMabus wrote:Jezik se nauci na terenu , svaki dan uciš bar tri riči i osnove , za tri miseca šprehenzi dojč.
Ich libe dih.
Ja ja , jo jo
vili40-
2015-08-02
Jel ?vili40 wrote:Ja nemam tih problema,ne govorim ga tečno ali sporazumjeti se mogu,za početak i previše.
Šta znaci Kraus raus ?
2014-04-11
Kraut - kupus
raus - mrš u pizdu strininu
Nijemci su kupusari.
Kraut is a German word recorded in English from 1918 onwards as a derogatory term for a German, particularly a German soldier during World War I and World War II.[1] Its earlier meaning in English was as a synonym for sauerkraut, a traditional Central and Eastern European food.
raus - mrš u pizdu strininu
Nijemci su kupusari.
Kraut is a German word recorded in English from 1918 onwards as a derogatory term for a German, particularly a German soldier during World War I and World War II.[1] Its earlier meaning in English was as a synonym for sauerkraut, a traditional Central and Eastern European food.
2014-04-11
pa ti pitaš šta znači KRAUS, a ne KRAUT
Guest- Guest
Pa kraus je da me švabo neskuži šta san reka a i lipo se rimuje : kraus raus.
2014-04-11
Nemora Švabo svaki kurac kužit. Šta cu ja njemu objašnjavat šta znaci rijec PICAJZLA.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa kraus je da me švabo neskuži šta san reka a i lipo se rimuje : kraus raus.
Guest- Guest
da vidiš kako je kad naletiš na austrijanca koji ima neki svoj lokalni austrijski i još ga plus toga melje ko munjeni a ja odmah bite langsamRayMabus wrote:Nemora Švabo svaki kurac kužit. Šta cu ja njemu objašnjavat šta znaci rijec PICAJZLA.
vili40-
2015-08-02
jednom sam u školi profesorici njemačkog koja je inzistirala da se sve govori na njemačkom rekao:ich popravljam fenster a razred se valjao po podu od smijeha.
vili40-
2015-08-02
Jebena ova bjela kuga, krah nataliteta
2014-04-11
Partibrejker.asilovski wrote:To ti je Čardak otjerali ljude pa se hvale da najmanji broj nezaposlenih, dobro i zaposlenih, te novorođenih, ali to nema veze
Trinity-
2014-04-17
Odvratan jezik.RayMabus wrote:Jezik se nauci na terenu , svaki dan uciš bar tri riči i osnove , za tri miseca šprehenzi dojč.
Ich libe dih.
Ja ja , jo jo
Za razliku od francuskog.
Trinity-
2014-04-17
tamo gdje živim 1990 bila samo općina sinj, a danas to područje obuhvaća, grad sinj, grad trilj, grad vrlika, općina otok, općina hrvace, općina dicmo,...
hehe
e da, nije bilo ni informatizacije
hehe
e da, nije bilo ni informatizacije
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
....jbg...sad nitko ne zeli da ostane bez opcine...mada realno neki su profitirali od toga.npr hrvace,triljmutava baštarda wrote:tamo gdje živim 1990 bila samo općina sinj, a danas to područje obuhvaća, grad sinj, grad trilj, grad vrlika, općina otok, općina hrvace, općina dicmo,...
hehe
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
uhljeb čardakvuksadinare wrote:....jbg...sad nitko ne zeli da ostane bez opcine...mada realno neki su profitirali od toga.npr hrvace,triljmutava baštarda wrote:tamo gdje živim 1990 bila samo općina sinj, a danas to područje obuhvaća, grad sinj, grad trilj, grad vrlika, općina otok, općina hrvace, općina dicmo,...
hehe
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
..problema ne bi bilo sa tim da su svi iskoristili prednost dobivanja statusa opcine ili grada..sumnjam recimo da bi s ehrvace i trilj tako razvijali da su ostali pod sinjom...
2015-09-08
nema veze ako je opcina/grad povoljno iskoristila to sto su dobili...za razvoj...ima dobrih primjera ali ima i dosta losih..to je sve do tamosnjih ljudimutava baštarda wrote:uhljeb čardakvuksadinare wrote:....jbg...sad nitko ne zeli da ostane bez opcine...mada realno neki su profitirali od toga.npr hrvace,triljmutava baštarda wrote:tamo gdje živim 1990 bila samo općina sinj, a danas to područje obuhvaća, grad sinj, grad trilj, grad vrlika, općina otok, općina hrvace, općina dicmo,...
hehe
2015-09-08
o kakvom razvoju pričamo, dicmo dobilo semafore, za deset godina bit će prazno, a ako čudom ostane koje dite u selu moći će na semafor objesiti koš pa igati košarku...vuksadinare wrote:..problema ne bi bilo sa tim da su svi iskoristili prednost dobivanja statusa opcine ili grada..sumnjam recimo da bi s ehrvace i trilj tako razvijali da su ostali pod sinjom...
nema tu razvoja, to služi samo za uhljebljavanje.
dobro je komentirao čovjek izgradnju plinske elektrane na području općine hrvace koja bi bila jače snage nego što je naš udio u krškom i kao takva morala bi općini davati ogromne rente, usput općine i gradovi koji su niz cetinu žive od renti. veli lik, qurac ćemo mi kao zajednica viditi te pare, uvesti će dinja nk hrvace u prvu ligu...
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» U Hrvatskoj je danas najmanje nezaposlenih od 1990. godine
» Petrov pokreće lustraciju: Otvaramo arhive - sve do 1990. godine
» RAĐA O DIVCU I INCIDENTU IZ 1990. GODINE: Isto bih uradio da mi je neko došao sa srpskom zastavom!
» U spomen na Simu Djodana i njegov legendarni govor u Splitu 1990 godine na predizbornom skupu
» Suljo se i ove godine prisjetio 13.5.1990 i kako je tukao BBB-ovce u Zagrebu:'Tad se pidizao srpski nacionalizam'
» Petrov pokreće lustraciju: Otvaramo arhive - sve do 1990. godine
» RAĐA O DIVCU I INCIDENTU IZ 1990. GODINE: Isto bih uradio da mi je neko došao sa srpskom zastavom!
» U spomen na Simu Djodana i njegov legendarni govor u Splitu 1990 godine na predizbornom skupu
» Suljo se i ove godine prisjetio 13.5.1990 i kako je tukao BBB-ovce u Zagrebu:'Tad se pidizao srpski nacionalizam'
Page 2 of 3