jos jedna....
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: jos jedna....
veber wrote:kada odemo vanka, komadi se lijepe za njega. tako da ti taj dio ne stoji.marcellus wrote:
pa i to ti je isto taj efekt, prije je bio samo zabavni splitski mandrilo s talentom za fotografiju i otjerat komade, sad ga peru svakakve paranoje
jebe ga cjepivo i avioni.
kad sam ja s njim izlazio i doktorom on je bio odličan za rastjerat komade
dobar je s njima za ulete i prvih pol minute cca jer je nevjerojatno samouvjeren al onda ih brutalno izvrijeđa ili kaže nešto glupo jer misli da se cure smiju njegovim dosjetkama a ne njemu kao takvom
taktika je bila pustit ga među komade i kad počnu vrištat spašavat ih od njega, zato smo ga uvijek rado vodili
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
asilovski wrote:skupa je i ako se navučeš može biti jako gadna kako za zdravlje a tako i za novčanik, moj poznanik je nakon par godina ostao dužan cirka 20.000 eura a potrošio je tko zna koliko, da ne govorim da je sada pun tikova, ne ide apsolutno nigdje i priča nebulozemarcellus wrote:a glede koksa ljudi navučeni na to znaju baš bit ono totalno sjebani pogotovo kad nemaju a često im se desi ak nisu u klasi love maminjo
ženina sestrična u SAD sjebala starom bogatstvo na to, oko dvije milje baksi ukupno štete od njezine ovisnosti
2014-12-30
asilovski wrote:O da...a ako imaš pšara lahko se navučeš, posebice ako imaš dobru vezu...marcellus wrote:kod koksa kriza gadno puca kad se nema, vidio puno puta
inače među klincima danas postoji dosta glupa fama da se na koks ne možeš navuć... znam i lika koji je skoro zaglavio na dnu jaruna radi koksa jer je konobario u jednom klubu na jarunu, bio je inače odličan barmen ali jebiga radi ovisnosti je potkradao gazdu mafijaša kad ga je ovaj skužio dao mu je rok od jedno tri dana da mu vrati lovu cca 20 k eura
u protivnom betonske cipele i plivanje
zadnje je negdje radio u nekoj usranoj ćevapari
2014-12-30
Nema bolje nego pijan izvijeđati butremarcellus wrote:veber wrote:kada odemo vanka, komadi se lijepe za njega. tako da ti taj dio ne stoji.marcellus wrote:
pa i to ti je isto taj efekt, prije je bio samo zabavni splitski mandrilo s talentom za fotografiju i otjerat komade, sad ga peru svakakve paranoje
dobar je s njima za ulete i prvih pol minute cca jer je nevjerojatno samouvjeren al onda ih brutalno izvrijeđa ili kaže nešto glupo jer misli da se cure smiju njegovim dosjetkama a ne njemu kao takvom
taktika je bila pustit ga među komade i kad počnu vrištat spašavat ih od njega, zato smo ga uvijek rado vodili
Kermit-
2014-04-17
Moj bratić nije godinu dana izlazio van jer je ostao dužan maltene jedan dobar stan, a moj pok. teta je govorila kako mu se ne da više izlaziti jer se uozbiljio hehehe a on pao na 68 kilamarcellus wrote:asilovski wrote:skupa je i ako se navučeš može biti jako gadna kako za zdravlje a tako i za novčanik, moj poznanik je nakon par godina ostao dužan cirka 20.000 eura a potrošio je tko zna koliko, da ne govorim da je sada pun tikova, ne ide apsolutno nigdje i priča nebulozemarcellus wrote:a glede koksa ljudi navučeni na to znaju baš bit ono totalno sjebani pogotovo kad nemaju a često im se desi ak nisu u klasi love maminjo
ženina sestrična u SAD sjebala starom bogatstvo na to, oko dvije milje baksi ukupno štete od njezine ovisnosti
Kermit-
2014-04-17
Milijun žrtava komunizma u 700,000 jama od Teznog do Tokija. Ljuta trava...debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:a osim toga s vremenom svakog kog znam počnu pucat paranojice
ne treba s tim pretjerivat
od trave svugdje vidim katotalibansku urotu i usrase
lastane , jesam li paranoican ?
ma kurac si ti uopće pušio travu ikad
ti si prirodno glup
svugdje vidis komunjare i karamarko ti najveca faca , prestani pusit ako boga znades
Guest- Guest
asilovski wrote:Nema bolje nego pijan izvijeđati butremarcellus wrote:veber wrote:kada odemo vanka, komadi se lijepe za njega. tako da ti taj dio ne stoji.marcellus wrote:
on je to bio u stanju i posve trijezan
ni poanta jel trava štetna, nego imamo li pravo biti glupi.
neostik je tuta forca opasna droga pa je legalna.i sanitar isto. nemo opravdanja za progon droga.
neostik je tuta forca opasna droga pa je legalna.i sanitar isto. nemo opravdanja za progon droga.
2014-04-16
Doppelgänger wrote:Milijun žrtava komunizma u 700,000 jama od Teznog do Tokija. Ljuta trava...debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:a osim toga s vremenom svakog kog znam počnu pucat paranojice
ti si prirodno glup
svugdje vidis komunjare i karamarko ti najveca faca , prestani pusit ako boga znades
nije on kriv stavilo mu drogu u travu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
aben wrote:ni poanta jel trava štetna, nego imamo li pravo biti glupi.
sjor @aben svaka ti dala
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
2014-04-16
2014-04-16
debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:a osim toga s vremenom svakog kog znam počnu pucat paranojice
ti si prirodno glup
prije će bit da se tebi priviđaju ustaše i srbožderi na svakom uglu
Da, gadno je u pizdu materinu...veber wrote:btw jel znate da je pušenje ovisnost u rangu horsa?
Brain32-
2014-04-15
Dat će mi ju Tito i antifašizam, svakako.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Kad se pametni snebiva, Debo se raduje.
ustaska ploca ti bude dala placu 1. u mjesecu
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jedna boja, jedna vera, jedna krv
» Jedna dobra i jedna loša vijest...
» Još jedna pljuska
» jos jedna pobjeda HDZ
» Još jedna godina ležarine
» Jedna dobra i jedna loša vijest...
» Još jedna pljuska
» jos jedna pobjeda HDZ
» Još jedna godina ležarine