Još jedna godina ležarine
Page 1 of 1
Još jedna godina ležarine
Otiša do zavoda za zapošljavanje pa do banke , nisan godinama bija , nisan siguran ni sam jesan prije koju godinu diga štednju ili ne , iden provjerit
10 tisuća kuna
Super taman mi je registracija kroz dva miseca još mi ostane za internet pa iznajmit drugi stan i opet malo ležarine
A neće se od mene hdz i ortački kapitalizam naranit
A za godinu dana past će još za tridesetak tisuća ljudi broj nezaposlenih
Samo trpaj moj dragi Nostradamus
10 tisuća kuna
Super taman mi je registracija kroz dva miseca još mi ostane za internet pa iznajmit drugi stan i opet malo ležarine
A neće se od mene hdz i ortački kapitalizam naranit
A za godinu dana past će još za tridesetak tisuća ljudi broj nezaposlenih
Samo trpaj moj dragi Nostradamus
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Još jedna godina ležarine
klasicni dalmatinac..'ne mogu me platiti onoliko koliko mogu malo raditi'...tri stvari dalmos moze samo raditi..biti doktor,uhljeb i sportas...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Staroga zabolija stomak kad san mu reka , kaže on meni : Ljude zaboli stomak od loše vijesti a mene je zabolija od dobre.
Kažem ja to je dobro , a on meni govori da je to lutrija.
To smo mi u scientologiji ućili , tri stupa ekonomije i taj treći stup nediraš tako da san ja to 2012 stavija na štednju i u umu napravija naredbu da to nepostoji.
Života mi nisan uopće bija siguran jesan to diga ovih godina il nisan.
A kad mi je reka deset tisuća kuna na štednji .....a super , eto moje registracije i ostane mi za internet još ću iznajmit drugi stan u međuvremenu.
[left]
Kažem ja to je dobro , a on meni govori da je to lutrija.
To smo mi u scientologiji ućili , tri stupa ekonomije i taj treći stup nediraš tako da san ja to 2012 stavija na štednju i u umu napravija naredbu da to nepostoji.
Života mi nisan uopće bija siguran jesan to diga ovih godina il nisan.
A kad mi je reka deset tisuća kuna na štednji .....a super , eto moje registracije i ostane mi za internet još ću iznajmit drugi stan u međuvremenu.
[left]
Last edited by RayMabus on Mon 25 Feb - 12:19; edited 1 time in total
2014-04-11
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Je al meni je dovoljno za još jednu godinu ležarine.AssadNaPodmornici wrote:10 000kn je malo
Gledaj šta se dešava , nema tko radit , Arapi navalili , Merkel pada , još jedan stan dajem u iznamljivanje u međuvremenu.
Samo polako , take it easy.
2014-04-11
Čekam izvješće sa Sardinije a to je otok veličine Hrvatske na Mediteranu nasuprot Arapima i crncima.
Ajmo Mateo , poludi Italija.
Ajmo Mateo , poludi Italija.
2014-04-11
Stižu rezultati izbora od jučer
Mateo 45%
To asu
http://www.italianinsider.it/?q=node/7763
Mateo 45%
To asu
http://www.italianinsider.it/?q=node/7763
2014-04-11
Similar topics
» ANKA IZVANPANSIONSKA POTROŠNJATuristički djelatnici: 'Ovo je jedna od najgorih godina, nitko ništa ne troši'
» Predsjednica u Varaždinu: ‘Prije 5 godina Hrvatska je bila na koljenima, a danas je jedna od najprepoznatljivijih zemalja u svijetu’
» Jedna boja, jedna vera, jedna krv
» Jedna dobra i jedna loša vijest...
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Predsjednica u Varaždinu: ‘Prije 5 godina Hrvatska je bila na koljenima, a danas je jedna od najprepoznatljivijih zemalja u svijetu’
» Jedna boja, jedna vera, jedna krv
» Jedna dobra i jedna loša vijest...
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
Page 1 of 1