Mađari isprebijali Srbe
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Mađari isprebijali Srbe
Hoće kurac. Mi ćemo da kažemo da su Sirijci.Eva wrote:I Šipci se vrate na Kosovodzango wrote:Kad Aki meša a legendarni Pikac testira robu.Eva wrote:Vratit će se rodedzango wrote:Jebiga. Ne ide da vam damo čistak. Ne valja za posao. Lapo, lapo što reče Dule Pacov. Uz milion izbeglica ima da ode i milion Šiptara.Eva wrote:Srpski trojanski konj. Očistili vi Kosovo, ha?dzango wrote:Sada ćete još da se žalite da vam šaljemo bofl.Eva wrote:A psuje na hrvatskom Šipac bi u Njemačku
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
treba to nogu podapet:Ddzango wrote:A i on navalio kao mutav na telefon.maggie13 wrote:jos drzim cackalice između kapaka,k'o macak Tom..B-)dzango wrote:Svaka čast za onog junaka koji ti je otvorio oči.maggie13 wrote:Da,dobar glas u ulici..ionako sam u to doba mislila da sam musko:Ddzango wrote:Bar si sačuvala poštenje, ako ništa drugo.maggie13 wrote:prije ce bit kamencicima,i to davno..nista od hotela :Ddzango wrote:Jesi li ti nekada nekoga gađala kamenom?maggie13 wrote:mislis " ko tebe kamenom,ti njega u hotel"..;)albatros wrote:Pa znaš onu "ko tebe kamenom ti njega kruhom".kic wrote:baciš kamen na ljude, i smjeste te u hotel :^^
Nego,gleda li 'ko alive streaming s granice?
2014-04-12
Koja je logika? Vi ih nećete, oni neće kod vas, a ne puštate ih dalje? Šalji dalje, vidiš da svako izvlači svoje dupe.Eva wrote:Kaj je najbolje hotel udaljen o kuća 500 metara.dzango wrote:Ovi vam demolirali hotel. Jebaste čvorka. Šalji dalje to.
Ja hoću ako zaigraju basket.maggie13 wrote:treba to nogu podapet:Ddzango wrote:A i on navalio kao mutav na telefon.maggie13 wrote:jos drzim cackalice između kapaka,k'o macak Tom..B-)dzango wrote:Svaka čast za onog junaka koji ti je otvorio oči.maggie13 wrote:Da,dobar glas u ulici..ionako sam u to doba mislila da sam musko:Ddzango wrote:Bar si sačuvala poštenje, ako ništa drugo.maggie13 wrote:prije ce bit kamencicima,i to davno..nista od hotela :Ddzango wrote:Jesi li ti nekada nekoga gađala kamenom?maggie13 wrote:mislis " ko tebe kamenom,ti njega u hotel"..;)albatros wrote:Pa znaš onu "ko tebe kamenom ti njega kruhom".kic wrote:baciš kamen na ljude, i smjeste te u hotel :^^
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
jesi,i to s tragovima samokritike..;Oveber_1 wrote:ne razgovaram sam sa sobom :Pmaggie13 wrote:poceo si razgovarat sam sa sobom:D
U svezi "rjesenja",predrasticno mi je.
nije drastično. preventivno je. nadam se da griješim. uskoro će krenut silovanja, krađe, enklave...
ne samo da bi ih potapao već bi bojnim brodovima skršio sve luke i infrastrukturu od kuda kreću.
Nadajmo se,da...:s
2014-04-12
Direktiva europske komisije.dzango wrote:Koja je logika? Vi ih nećete, oni neće kod vas, a ne puštate ih dalje? Šalji dalje, vidiš da svako izvlači svoje dupe.Eva wrote:Kaj je najbolje hotel udaljen o kuća 500 metara.dzango wrote:Ovi vam demolirali hotel. Jebaste čvorka. Šalji dalje to.
Guest- Guest
dragovoljno se javi za izbornika..bit ces u zizi zbivanja,a ujedno i pokazat humanost..:Ddzango wrote:Ja hoću ako zaigraju basket.maggie13 wrote:treba to nogu podapet:Ddzango wrote:A i on navalio kao mutav na telefon.maggie13 wrote:jos drzim cackalice između kapaka,k'o macak Tom..B-)dzango wrote:Svaka čast za onog junaka koji ti je otvorio oči.maggie13 wrote:Da,dobar glas u ulici..ionako sam u to doba mislila da sam musko:Ddzango wrote:Bar si sačuvala poštenje, ako ništa drugo.maggie13 wrote:prije ce bit kamencicima,i to davno..nista od hotela :Ddzango wrote:Jesi li ti nekada nekoga gađala kamenom?maggie13 wrote:mislis " ko tebe kamenom,ti njega u hotel"..;)albatros wrote:Pa znaš onu "ko tebe kamenom ti njega kruhom".kic wrote:baciš kamen na ljude, i smjeste te u hotel :^^
2014-04-12
E da. A šta bi sa Mađarima? Je li i to direktiva komisije? Šalji dalje i ne beri brigu. Jebala vas EU i njihove komisije.Eva wrote:Direktiva europske komisije.dzango wrote:Koja je logika? Vi ih nećete, oni neće kod vas, a ne puštate ih dalje? Šalji dalje, vidiš da svako izvlači svoje dupe.Eva wrote:Kaj je najbolje hotel udaljen o kuća 500 metara.dzango wrote:Ovi vam demolirali hotel. Jebaste čvorka. Šalji dalje to.
danas muz pise s njenog profila, ne cjepidlaci..:Dkic wrote:e jebt eva jes to ti? :^^
2014-04-12
čemu se nadaš?maggie13 wrote:Nadajmo se,da...:s
silovanjima, ubojstvima, krađama, enklavama?
ženo božja daj si mira. svi to gledaju dešava se u grčkoj, makedoniji, srbiji, sada u tovarniku. sutra kod tebe ili mene.
ne trebaju mi, ne želim ih.
potapat na sredozemlju i uništiti kompletno sve luke.
2014-12-30
Pa Orban je pametniji od Zokija, i znao je kaj će se dogodit. Nije DE bez dna, pa sam trpaj. Kaj nisi vidjel di ga je Juncker lupkao po glavi i tepao mu diktatore. E pa u diplomatskom svijetu je to šoranje. Ali, Orbana je te "šamare" podnio stoički. Naš Zoki bi cmizdrio još i danasdzango wrote:E da. A šta bi sa Mađarima? Je li i to direktiva komisije? Šalji dalje i ne beri brigu. Jebala vas EU i njihove komisije.Eva wrote:Direktiva europske komisije.dzango wrote:Koja je logika? Vi ih nećete, oni neće kod vas, a ne puštate ih dalje? Šalji dalje, vidiš da svako izvlači svoje dupe.Eva wrote:Kaj je najbolje hotel udaljen o kuća 500 metara.dzango wrote:Ovi vam demolirali hotel. Jebaste čvorka. Šalji dalje to.
Guest- Guest
Da iznađemo ipak elegantnije rjesenje?!
Ah,da,malo je prekasno.
Ah,da,malo je prekasno.
2014-04-12
Ma on je pacifistmaggie13 wrote:danas muz pise s njenog profila, ne cjepidlaci..:Dkic wrote:e jebt eva jes to ti? :^^
Guest- Guest
svi su oni,a onda pokrenu ratove..pusti ih..8-)Eva wrote:Ma on je pacifistmaggie13 wrote:danas muz pise s njenog profila, ne cjepidlaci..:Dkic wrote:e jebt eva jes to ti? :^^
2014-04-12
Uf, lijepo je bilo zezati se, ali sad moramo ići delat. Sajonara
Guest- Guest
hititi par hidrogenskih na SA, Libiju. U biti na cijeli sjever Afrike. Nakon pet godina radijacija padne na nulu. Uređaji i zgrade ostanu netaknute ako je detonacija na cca 2500m. mali problem što nastrada sve živo. no to ionako u ovom slučaju nije bitno.maggie13 wrote:Da iznađemo ipak elegantnije rjesenje?!
Ah,da,malo je prekasno.
2014-12-30
Ajme,veberu..sve je to tako tuzno..mrzim ratove..:/
Gibam i ja..pozdravljam vas..:)
2014-04-12
ajd bok.maggie13 wrote:Ajme,veberu..sve je to tako tuzno..mrzim ratove..:/
veber-
2014-12-30
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Isprebijali Beogradjanina na Korculi
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» Mađari dolaze po Vojvodinu
» Mađari,izgleda,lete iz EU
» Mađari su super...inače...
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» Mađari dolaze po Vojvodinu
» Mađari,izgleda,lete iz EU
» Mađari su super...inače...
Page 4 of 4