Isprebijali Beogradjanina na Korculi
Page 1 of 1
Isprebijali Beogradjanina na Korculi
https://www.alo.rs/hronika/crna-hronika/661092/srbin-brutalno-pretucen-u-hrvatskoj-policija-nezainteresovana-a-u-bolnici-mu-rekli-nije-ti-nista/vest
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Isprebijali Beogradjanina na Korculi
Dok su me krvnički tukli, govorio sam im da biju pogrešnog čoveka. Kažem im ‘momci, nema razloga da me tučete, em ste jači, em ja ne znam da se bijem‘,
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pijana posla.
Ne vidin ja da to ima veze odakle je ovi.
Ne vidin ja da to ima veze odakle je ovi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kako kaže, usledila je rasprava između njega i vozača kombija, ali se sve završilo samo na rečima.
- U jednom trenutku pritrčava neko iz grupe stranaca koji su u trenutku nailaska kombija takođe bili na pešačkom prelazu i počinje da udara vozača kroz prozor. Vozač daje gas i odlazi, a ja se okrećem da potražim drugarice koje su bile sa mnom. Odjednom se pojavljuju četvorica nabildovanih muškaraca koji počinju da me tuku gde stignu. Tridesetak stranaca, među kojima i onaj koji je udario vozača, posmatraju i ne reaguju, a jedna moja drugarica pokušava da me odbrani, dok druga sve snima telefonom“, prepričava nam N. T, koji je inače brodski skiper, a u korčulanskoj luci ukotvio se u sredu.
- U jednom trenutku pritrčava neko iz grupe stranaca koji su u trenutku nailaska kombija takođe bili na pešačkom prelazu i počinje da udara vozača kroz prozor. Vozač daje gas i odlazi, a ja se okrećem da potražim drugarice koje su bile sa mnom. Odjednom se pojavljuju četvorica nabildovanih muškaraca koji počinju da me tuku gde stignu. Tridesetak stranaca, među kojima i onaj koji je udario vozača, posmatraju i ne reaguju, a jedna moja drugarica pokušava da me odbrani, dok druga sve snima telefonom“, prepričava nam N. T, koji je inače brodski skiper, a u korčulanskoj luci ukotvio se u sredu.
2014-04-11
junacine
4 nabildovana
na 1 prosecnog
a nemaju veze
4 nabildovana
na 1 prosecnog
a nemaju veze
2020-04-21
kako da se revansiramo
srbi odlaze hr. zbog mora ili posla
a hrvatice dolaze u beograd po qurac...
nemoguce...
srbi odlaze hr. zbog mora ili posla
a hrvatice dolaze u beograd po qurac...
nemoguce...
2020-04-21
Nikako, vi imate samo koalicijskog partnera mi premijerku kod vas... uzalud i prebijanje i mrznja i maltretiranje, uzalud sav genocid ko krpelji ste nikako vas se rijesit
2014-04-15
Vjerojatno je srao nešto...
Da je marco polo srbin ili nešto sl. ..
Opravdan dakle degenek...
Ma i da nije srao...
Da je marco polo srbin ili nešto sl. ..
Opravdan dakle degenek...
Ma i da nije srao...
Serbinho-3 wrote:
Dok su me krvnički tukli, govorio sam im da biju pogrešnog čoveka. Kažem im ‘momci, nema razloga da me tučete, em ste jači, em ja ne znam da se bijem‘,
Tako treba,mlatitii srpsko jugoslovenskuu bagru dok se ne otriijezne od lepote Jadrana::::))Fino im je rekao Vuchko kuda idete?Smirite malo hormone dok to ne podelimo sa Italijanima i Madjarima:::)))
e e ti dođi da ti dijeliš... koji mamlaz, a jedva je uteko od vrele ampule.mentalitet wrote:Serbinho-3 wrote:
Tako treba,mlatitii srpsko jugoslovenskuu bagru dok se ne otriijezne od lepote Jadrana::::))Fino im je rekao Vuchko kuda idete?Smirite malo hormone dok to ne podelimo sa Italijanima i Madjarima:::)))
2015-08-08
Malo mi čudna cijela ta priča. Mora da je nešto gadno izlanuo ...
Koliko Srbijanaca i Srba općenito ljetuje godišnje u Hrvatskoj. A koliko ih dobije batine
Ljudi moji, gdje su ljudi tu se i incidenti ponekad događaju. Glupo je sve odmah politizirati
Ovo su po meni pijanska posla
Koliko Srbijanaca i Srba općenito ljetuje godišnje u Hrvatskoj. A koliko ih dobije batine
Ljudi moji, gdje su ljudi tu se i incidenti ponekad događaju. Glupo je sve odmah politizirati
Ovo su po meni pijanska posla
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Znači Mađari će vamo di ih nema uopće a Vojvodinu će vam ostavit na izvolte.mentalitet wrote:Serbinho-3 wrote:
Koji si ti kreten pa to je čudo neviđeno.
2014-04-11
Similar topics
» Mađari isprebijali Srbe
» Sjajna uvertira za parlamentarne izbore:HDZ pomeo SDP na Korčuli
» Milanović ozbiljno zabrinut rezultatom na lokalnim izborima u Korčuli
» Sjajna uvertira za parlamentarne izbore:HDZ pomeo SDP na Korčuli
» Milanović ozbiljno zabrinut rezultatom na lokalnim izborima u Korčuli
Page 1 of 1