Zlovenci blokirali granicu
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zlovenci blokirali granicu
Ovo sa Zlovencima ce na kraju završit tako da ce od svih Evropljanja jedino oni bit ti koji nece smit na hr jadran ...jer cemo in stuc glave.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
longi, jesi kad lovio lukom i strijelomRayMabus wrote:Ovo sa Zlovencima ce na kraju završit tako da ce od svih Evropljanja jedino oni bit ti koji nece smit na hr jadran ...jer cemo in stuc glave.
Mogli bi Zlovenci naucit onu staru poslovicu mac ima dvije oštrice samo ce im to onda bit za sva vrimena.
2014-04-11
bora-corba wrote:bora-corba wrote:
NI ZRNO TURISTA DOK NE VRATITE ZALIV
Ne jebu te ni 2%. Oš da ti ja budem drug?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
"Slovenci su prekršili pravila igre i to su priznali. Ozbiljni ljudi nakon toga ne dijele karte", poručio je i dodao kako incidente ne očekuje te kako je Piranski zaljev zapravo otet Talijanima.
"Ma to je Piranski zaljev, dvije države su ga dobile 1945. godine, osvojen je, mislim, otet Italiji. Ako ćemo iskreno govoriti nisu živjeli ni Hrvati ni Slovenci, OK, smijem to reći. To je postao teritorij Hrvatske i Slovenije nakon raspada SFRJ nismo se uspjeli dogovoriti i sretni smo i jedni i drugi što ga imamo. Oko granice ćemo se već dogovoriti", poručio je Milanović.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/milanovic-piranski-zaljev-je-otet-italiji-tamo-nisu-zivjeli-ni-hrvati-ni-slovenci-/979852.aspx
Milanović im je vec bacio rukavicu u lice pa ce im se tamo u Trstu uskomešat Talijani da je to ustvari njihovo .....kokice.
"Ma to je Piranski zaljev, dvije države su ga dobile 1945. godine, osvojen je, mislim, otet Italiji. Ako ćemo iskreno govoriti nisu živjeli ni Hrvati ni Slovenci, OK, smijem to reći. To je postao teritorij Hrvatske i Slovenije nakon raspada SFRJ nismo se uspjeli dogovoriti i sretni smo i jedni i drugi što ga imamo. Oko granice ćemo se već dogovoriti", poručio je Milanović.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/milanovic-piranski-zaljev-je-otet-italiji-tamo-nisu-zivjeli-ni-hrvati-ni-slovenci-/979852.aspx
Milanović im je vec bacio rukavicu u lice pa ce im se tamo u Trstu uskomešat Talijani da je to ustvari njihovo .....kokice.
2014-04-11
A kojeg vraga smo se i odvajali?AlfaOmega wrote:Možda da ih anektiramo? Nema granice, nema gužve.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Od Austrougarske? I ja se pitan, koji van je bija đava da ste od zlata pravili željezo.jastreb wrote:A kojeg vraga smo se i odvajali?AlfaOmega wrote:Možda da ih anektiramo? Nema granice, nema gužve.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
melkior wrote:Mislim da je vrijeme za vojnu invaziju na Sloveniju. Pomorska blokada Kopra i osvajanje Svete gere, par preleta MIG-om preko Ljubljane i bombardiranje slovenske vlade.melkior wrote:Prva pametna i konstruktivna izjava u posljednja 24 sata na ovom forumuAlfaOmega wrote:Možda da ih anektiramo? Nema granice, nema gužve.
red wolf-
2016-02-10
Jedva čekam europsku državu gdje više neće biti granica među europskim regijama...
red wolf-
2016-02-10
Hahahaha,...Naivac...Pa upravo takva jedna tvorevina i postoji,a u njoj više suprotnosti nego za vrijeme tzv hladnog rata.red wolf wrote:Jedva čekam europsku državu gdje više neće biti granica među europskim regijama...
2014-04-22
Isto ko i vi Bosanci,kad ste se odvajali od SFRJ. Ja ne znam što ste naumili??? Možda da će se Zap.Hercegovina priključiti Hrvatskoj?Eroo wrote:Od Austrougarske? I ja se pitan, koji van je bija đava da ste od zlata pravili željezo.jastreb wrote:A kojeg vraga smo se i odvajali?AlfaOmega wrote:Možda da ih anektiramo? Nema granice, nema gužve.
2014-04-22
A ne. To je budućnost. To ćeš tek doživjeti...jastreb wrote:Hahahaha,...Naivac...Pa upravo takva jedna tvorevina i postoji,a u njoj više suprotnosti nego za vrijeme tzv hladnog rata.red wolf wrote:Jedva čekam europsku državu gdje više neće biti granica među europskim regijama...
red wolf-
2016-02-10
Bolje da se bavite trgovinom a ne suprotnostima.jastreb wrote:Hahahaha,...Naivac...Pa upravo takva jedna tvorevina i postoji,a u njoj više suprotnosti nego za vrijeme tzv hladnog rata.red wolf wrote:Jedva čekam europsku državu gdje više neće biti granica među europskim regijama...
Onda bi uvidio prednosti slobode protoka dobara i novca.
Trinity-
2014-04-17
Par preleta moglo bi završiti nestankom zrakoplovstvamelkior wrote:Mislim da je vrijeme za vojnu invaziju na Sloveniju. Pomorska blokada Kopra i osvajanje Svete gere, par preleta MIG-om preko Ljubljane i bombardiranje slovenske vlade.melkior wrote:Prva pametna i konstruktivna izjava u posljednja 24 sata na ovom forumuAlfaOmega wrote:Možda da ih anektiramo? Nema granice, nema gužve.
Kermit-
2014-04-17
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zoki izravno u glavu:'Cim da cuvamo granicu?Lepezama.Ako ne smijemo cuvati svoju granicu sto radimo uopce u EU'
» Hrvati blokirali institucije BiH
» Poljaci blokirali Split
» Amerikanci blokirali Perzijski zaljev
» woke sekularisti mi blokirali mobitel
» Hrvati blokirali institucije BiH
» Poljaci blokirali Split
» Amerikanci blokirali Perzijski zaljev
» woke sekularisti mi blokirali mobitel
Page 4 of 4