Dragi turisti, ne vozite se našim skupim autocestama i ne hranite naše lopove. Evo besplatnih puteva
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Dragi turisti, ne vozite se našim skupim autocestama i ne hranite naše lopove. Evo besplatnih puteva
Bit će dobra i to zbog terorista. Koji su odsjeli na drugim plažama.metilda wrote:imbecilex prolupao skroz.. nedavno putovali u zagreb pa rekosmo nismo odavno vozili starom cestom idemo se nagledati ljepota.. drndali se 7 sati, bojali se da nas ne sačeka policija i ne opali kaznu veću od cestarine i vratili se autocestom mirne duše...
imbecilex samo pati jer ćemo imati dobru sezonu.. oni bi prizvali i teroriste samo da umišljeni lopovi umru od gladi...
A lopovi su itekako stvarni.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Re: Dragi turisti, ne vozite se našim skupim autocestama i ne hranite naše lopove. Evo besplatnih puteva
Istina ceste su kod nas di beste ali mi smo presiromašni za njih pogotovo jer su poluprazne vecinu godine i ako ih ne prodamo za 5 godina ce biti najskuplje na svijetuveber wrote:pun si kontradikcija.kicioran wrote:
super su autoceste, osim sto: nemaju dovoljno izlaza, jebeno su skupr za odrzavanje, domaci drzavljani si ne mogu priustiti voznju njima, unistila je Liku..
ali ima lijep asfalt'n'shit
žališ se da mladi idu van, a ovdje su se školovali, a sam si otišao van.
što se tiče autocesta u hr, najmodernije su na svijetu, ne samo u eu.
standard za autocestu je da je izlaz svakih 50ak km, kod nas je oko 35
svaka autocesta je skupa za održavanje
što se tiče skupoće uvest vinjete i odjebati čardakovske uhljebe.
nije uopće uništila liku jer ide rubno, a samo je poboljšala povezanost s kontinentom i obalom.
i da, ima fin asfalt i možeš vozit 250 bez straha kaj se tiče držanja ceste.
btw bio sam u austriji 10ak dana i obišao sam ju sjever, zapad i dio juga. ceste su im kurac prema našim.
Kermit-
2014-04-17
Hehe sad sam tek vidio da je napisala "umišljeni lopovi" strašno baš strašnoTriny wrote:Bit će dobra i to zbog terorista. Koji su odsjeli na drugim plažama.metilda wrote:imbecilex prolupao skroz.. nedavno putovali u zagreb pa rekosmo nismo odavno vozili starom cestom idemo se nagledati ljepota.. drndali se 7 sati, bojali se da nas ne sačeka policija i ne opali kaznu veću od cestarine i vratili se autocestom mirne duše...
imbecilex samo pati jer ćemo imati dobru sezonu.. oni bi prizvali i teroriste samo da umišljeni lopovi umru od gladi...
A lopovi su itekako stvarni.
Kermit-
2014-04-17
evo, od jučer su 10% i skuplje...ZG-RI je sada 77 kn za osobno vozilo, a Učka-Pazin, 31 km (BINA) još od 1.6. poskupila 10%..sad je 33 kn
Last edited by Noor on 2/7/2017, 12:22; edited 1 time in total
Guest- Guest
Inače svuda toliko dođe vinjeta za 7 danaNoor wrote:evo, od jučer su 10% i skuplje...ZG-RI je sada 77 kn za osobno vozilo, a Učka-Pazin (BINA) još od 1.6. poskupila 10%..sad je 33 kn
Kermit-
2014-04-17
katastrofa od cijena...a da ne pričam da se dobar dio puta voziš u jednoj traci, dionicom s dvosmjernim prometom, zbog radova...ok, znam da treba održavati, ali ima takvih dionica gdje radova NEMA!..užasasilovski wrote:Inače svuda toliko dođe vinjeta za 7 danaNoor wrote:evo, od jučer su 10% i skuplje...ZG-RI je sada 77 kn za osobno vozilo, a Učka-Pazin (BINA) još od 1.6. poskupila 10%..sad je 33 kn
Guest- Guest
uvest vinjete i sve pet.
no problem je u tome da kamo će kradezejovski kadar na sisu.
čardakovci ne daju sisu ni nako 25g
2014-12-30
to onda vlada treba donijet takvu odluku, jer HAC ili ARZ to same neće nikadveber wrote:uvest vinjete i sve pet.
Guest- Guest
a, di će čardakaši?Noor wrote:to onda vlada treba donijet takvu odluku, jer HAC ili ARZ to same neće nikadveber wrote:uvest vinjete i sve pet.
plenki bu pohapsio sve s weba
2014-12-30
Održavaju tako da je non stop prekopanoNoor wrote:katastrofa od cijena...a da ne pričam da se dobar dio puta voziš u jednoj traci, dionicom s dvosmjernim prometom, zbog radova...ok, znam da treba održavati, ali ima takvih dionica gdje radova NEMA!..užasasilovski wrote:Inače svuda toliko dođe vinjeta za 7 danaNoor wrote:evo, od jučer su 10% i skuplje...ZG-RI je sada 77 kn za osobno vozilo, a Učka-Pazin (BINA) još od 1.6. poskupila 10%..sad je 33 kn
Kermit-
2014-04-17
Nema šanse jer bi to značilo koncesiju i kakav takav redveber wrote:uvest vinjete i sve pet.
Kermit-
2014-04-17
joj daj, ko da u HACu delaju samo hadezeovciveber wrote:a, di će čardakaši?Noor wrote:to onda vlada treba donijet takvu odluku, jer HAC ili ARZ to same neće nikadveber wrote:uvest vinjete i sve pet.
možda u vrhu, al ak se uvedu vinjete otpadaju i šalteraši
jbg, vrhuški smanjiti plaćice cca 300% i ok
Guest- Guest
i farbaju i kose travu uz bankine....uz to prekopanoasilovski wrote:Održavaju tako da je non stop prekopanoNoor wrote:katastrofa od cijena...a da ne pričam da se dobar dio puta voziš u jednoj traci, dionicom s dvosmjernim prometom, zbog radova...ok, znam da treba održavati, ali ima takvih dionica gdje radova NEMA!..užasasilovski wrote:Inače svuda toliko dođe vinjeta za 7 danaNoor wrote:evo, od jučer su 10% i skuplje...ZG-RI je sada 77 kn za osobno vozilo, a Učka-Pazin (BINA) još od 1.6. poskupila 10%..sad je 33 kn
Guest- Guest
Lega mi radi i kaže ne da se kraducka nego krade toliko da je to smiješnoNoor wrote:i farbaju i kose travu uz bankine....uz to prekopanoasilovski wrote:Održavaju tako da je non stop prekopanoNoor wrote:katastrofa od cijena...a da ne pričam da se dobar dio puta voziš u jednoj traci, dionicom s dvosmjernim prometom, zbog radova...ok, znam da treba održavati, ali ima takvih dionica gdje radova NEMA!..užasasilovski wrote:Inače svuda toliko dođe vinjeta za 7 danaNoor wrote:evo, od jučer su 10% i skuplje...ZG-RI je sada 77 kn za osobno vozilo, a Učka-Pazin (BINA) još od 1.6. poskupila 10%..sad je 33 kn
Kermit-
2014-04-17
glavešine samo ili i šalteraši na naplatnim?asilovski wrote:Lega mi radi i kaže ne da se kraducka nego krade toliko da je to smiješnoNoor wrote:i farbaju i kose travu uz bankine....uz to prekopanoasilovski wrote:Održavaju tako da je non stop prekopanoNoor wrote:katastrofa od cijena...a da ne pričam da se dobar dio puta voziš u jednoj traci, dionicom s dvosmjernim prometom, zbog radova...ok, znam da treba održavati, ali ima takvih dionica gdje radova NEMA!..užasasilovski wrote:
Inače svuda toliko dođe vinjeta za 7 dana
Guest- Guest
pa 90% su čardaško-kradezejovska grupacija.Noor wrote:joj daj, ko da u HACu delaju samo hadezeovciveber wrote:a, di će čardakaši?Noor wrote:to onda vlada treba donijet takvu odluku, jer HAC ili ARZ to same neće nikadveber wrote:uvest vinjete i sve pet.
ukinut naplatu i uvest vinjetu.
bio sam u austriji i uzeo za deset dana 8,90€ onda smo ostali još malo duže pa sam uzeo još jednu. znači 10 dana za 8,90€+još jedna 18ojra da zaokružimo, što će reći da sam se vozio za manje od 150kn skoro dva tjedna.
2014-12-30
svi, cijela vertikala.Noor wrote:glavešine samo ili i šalteraši na naplatnim?asilovski wrote:Lega mi radi i kaže ne da se kraducka nego krade toliko da je to smiješno
od ophodnje do uprave. ovi sitni još plaćaju reket ovima gore.
2014-12-30
pa o vinjetama kod nas se priča već par godina i još ništ...veber wrote:pa 90% su čardaško-kradezejovska grupacija.Noor wrote:joj daj, ko da u HACu delaju samo hadezeovciveber wrote:a, di će čardakaši?Noor wrote:to onda vlada treba donijet takvu odluku, jer HAC ili ARZ to same neće nikadveber wrote:uvest vinjete i sve pet.
ukinut naplatu i uvest vinjetu.
bio sam u austriji i uzeo za deset dana 8,90€ onda smo ostali još malo duže pa sam uzeo još jednu. znači 10 dana za 8,90€+još jedna 18ojra da zaokružimo, što će reći da sam se vozio za manje od 150kn skoro dva tjedna.
Guest- Guest
a USKOK žmiriveber wrote:svi, cijela vertikala.Noor wrote:glavešine samo ili i šalteraši na naplatnim?asilovski wrote:Lega mi radi i kaže ne da se kraducka nego krade toliko da je to smiješno
od ophodnje do uprave. ovi sitni još plaćaju reket ovima gore.
Guest- Guest
Svak glava ima svoj klan i ako si u talu onda kradeš ako nisi ne smiješ prdnutiNoor wrote:glavešine samo ili i šalteraši na naplatnim?asilovski wrote:Lega mi radi i kaže ne da se kraducka nego krade toliko da je to smiješnoNoor wrote:i farbaju i kose travu uz bankine....uz to prekopanoasilovski wrote:Održavaju tako da je non stop prekopanoNoor wrote:
katastrofa od cijena...a da ne pričam da se dobar dio puta voziš u jednoj traci, dionicom s dvosmjernim prometom, zbog radova...ok, znam da treba održavati, ali ima takvih dionica gdje radova NEMA!..užas
Kermit-
2014-04-17
priča se, priča. a kaj će s ukrušcima? tko će onda mažnjavat lovu?Noor wrote:pa o vinjetama kod nas se priča već par godina i još ništ...
vinjete su, em transparentno poslovanje, em ubrzanje prometa. nema stajanja na ulazima i izlazima.
no čardakolopovska mafija mora svoje zaposlit.
2014-12-30
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ZA NAŠE NAJVJERNIJE GOSTE NAPRAVIO BI SE SPECIJALNI ZRAČNI KORIDOR: Avionom iz Praga slijetali bi turisti s potvrdom da nisu zaraženi koronavirusom
» Ugostitelji uzvraćaju udarac zbog PDV-a; "Poslat ćemo vam sve radnike na burzu pa ih vi hranite"
» Plenkovic: ‘Fiksiramo cijene benzina i dizela na svim postajama koje nisu na autocestama‘
» Srbi počinju mjeriti prosječnu brzinu na autocestama
» Davor Šuker:Najviše me boli što me zovu "Lopove"
» Ugostitelji uzvraćaju udarac zbog PDV-a; "Poslat ćemo vam sve radnike na burzu pa ih vi hranite"
» Plenkovic: ‘Fiksiramo cijene benzina i dizela na svim postajama koje nisu na autocestama‘
» Srbi počinju mjeriti prosječnu brzinu na autocestama
» Davor Šuker:Najviše me boli što me zovu "Lopove"
Page 3 of 4