Dragi turisti, ne vozite se našim skupim autocestama i ne hranite naše lopove. Evo besplatnih puteva
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Dragi turisti, ne vozite se našim skupim autocestama i ne hranite naše lopove. Evo besplatnih puteva
Hrvatska je cijenama još uvijek konkurentna turistička destinacija. Za drugačiji cjenovni razred trebat će uložiti dodatne napore.
Guest- Guest
Re: Dragi turisti, ne vozite se našim skupim autocestama i ne hranite naše lopove. Evo besplatnih puteva
Doppelgänger wrote:Opa, nema se za autoceste. Ali profilna s cvajzicerom je impresivna.
pa s takvim autom se ne ide na auto ceste, to nije auto za auto ceste nego upravo za takve ceste kakva je stara do rijeke
marcellus wrote:Doppelgänger wrote:Opa, nema se za autoceste. Ali profilna s cvajzicerom je impresivna.
pa s takvim autom se ne ide na auto ceste, to nije auto za auto ceste nego upravo za takve ceste kakva je stara do rijeke
Svakom autu više odgovara autocesta od kojekakvih ciguli-miguli, cik-cak polu-brdskih zajebancija od cesta.
Guest- Guest
Šta zna svinja što je dinja...dudaljki objašnjavat, hjoojmarcellus wrote:Doppelgänger wrote:Opa, nema se za autoceste. Ali profilna s cvajzicerom je impresivna.
Guest- Guest
mah, hrvatske ceste su među najnesigurnijima u europi što statistički dokazuje smrtnost na cesti koja je 60% veća od europskog prosjeka.
preskupom cestarinom tjeraju ljude na staru cestu koji tamo ginu, al to ih boli kurac
preskupom cestarinom tjeraju ljude na staru cestu koji tamo ginu, al to ih boli kurac
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dragi turisti, mi smo malo budalasti
al boli vas curac nek nije do vas
al boli vas curac nek nije do vas
2014-04-19
Pa ja mislim da si ti građanin Srbije hrvatskog porijekla.pizzon wrote:meni hrvatska da pošalje pasoš,
kao gradjaninu hrvatske srpskog porekla )
to sam sinoć čuo da postoji, kao pojašnjenje !?
Da. Takva mogućnost postoji. Inače kako bi Aljoša Vučković,Štef Bobek,ili Bela Tonković imali hrvatske papire.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kaja wrote:mah, hrvatske ceste su među najnesigurnijima u europi što statistički dokazuje smrtnost na cesti koja je 60% veća od europskog prosjeka.
smrtnost je veća jer su hrvati uglavnom stoka, ignoriraju znakove, ne daju žmigavac, ne znaju voziti po rotorima i sličnim stvarima, na auto cesti ne drže razmak, uglavnom ceste su sasvim ok, a auto ceste su posve sigurno uz njemačke najbolje u europi, francuske auto ceste djeluju baš jadno spram naših, talijanske su kako koja ali ima i jako loših.
stara cesta je inače sigurnija od auto ceste, više ljudi ginu na auto cestama, samo što su ljudi uglavnom komotni pa više vole auto ceste.
http://gamapserver.who.int/gho/interactive_charts/road_safety/road_traffic_deaths3/atlas.html
gledaš postotak smrtnosti, ne može se uspoređivati samo broj poginulih u njemačkoj i nekoj puno većoj zemlji .marcellus wrote:http://gamapserver.who.int/gho/interactive_charts/road_safety/road_traffic_deaths3/atlas.html
veći broj smrtnih slučajeva u čitavoj EU ima samo pet zemalja: Poljska, Rumunjska, Bugarska, Latvija i Litva.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ma znam ali vozio sam se po auto cestama posvuda i tvrdim da su naše fenomenalne
čak i "back roads" većinom nisu loše, osim po slavoniji podravini i tamo
to što ljudi ginu nema veze s cestama nego s tim što su stoka za volanom, nema vozačke kulture
to što ljudi ginu nema veze s cestama nego s tim što su stoka za volanom, nema vozačke kulture
A kako bi objasnio visoku smrtnost na hrvatskim cestama u prometnim nesrećama koje uzrokuju stranci. Recimo tu kod mene najviše prometnih nesreća sa smrtnim posljedicama događa se za vrijeme turist.sezone i najveći broj takvih nesreća skrive stranci(i to ne Bosanci,Slovenci i drugi "Jugovići")nego ono baš stranci(Česi,Nijemci,Austrijanci i sl.)marcellus wrote:ma znam ali vozio sam se po auto cestama posvuda i tvrdim da su naše fenomenalne
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
super su autoceste, osim sto: nemaju dovoljno izlaza, jebeno su skupr za odrzavanje, domaci drzavljani si ne mogu priustiti voznju njima, unistila je Liku..
ali ima lijep asfalt'n'shit
imaju loše autoškolejastreb wrote:A kako bi objasnio visoku smrtnost na hrvatskim cestama u prometnim nesrećama koje uzrokuju stranci. Recimo tu kod mene najviše prometnih nesreća sa smrtnim posljedicama događa se za vrijeme turist.sezone i najveći broj takvih nesreća skrive stranci(i to ne Bosanci,Slovenci i drugi "Jugovići")nego ono baš stranci(Česi,Nijemci,Austrijanci i sl.)marcellus wrote:ma znam ali vozio sam se po auto cestama posvuda i tvrdim da su naše fenomenalne
Guest- Guest
Čardak cincarko nije stvar u kvaliteti autoputeva nego što je isti najskuplji u Europi i što je isti baza za korupciju i vreća bez dna, ali no...metilda wrote:imbecilex prolupao skroz.. nedavno putovali u zagreb pa rekosmo nismo odavno vozili starom cestom idemo se nagledati ljepota.. drndali se 7 sati, bojali se da nas ne sačeka policija i ne opali kaznu veću od cestarine i vratili se autocestom mirne duše...
imbecilex samo pati jer ćemo imati dobru sezonu.. oni bi prizvali i teroriste samo da umišljeni lopovi umru od gladi...
Kermit-
2014-04-17
Ne znam auto put zg bg je 12 mjeseci u nekim radovima a na dionici kod novske pogine 5 toro godišnje minimum, putevi po slavoniji su redom kriminal ali i istina ljudi voze katastrofa od mrtvih škarica i ne davanja žmigavacamarcellus wrote:kaja wrote:mah, hrvatske ceste su među najnesigurnijima u europi što statistički dokazuje smrtnost na cesti koja je 60% veća od europskog prosjeka.
smrtnost je veća jer su hrvati uglavnom stoka, ignoriraju znakove, ne daju žmigavac, ne znaju voziti po rotorima i sličnim stvarima, na auto cesti ne drže razmak, uglavnom ceste su sasvim ok, a auto ceste su posve sigurno uz njemačke najbolje u europi, francuske auto ceste djeluju baš jadno spram naših, talijanske su kako koja ali ima i jako loših.
stara cesta je inače sigurnija od auto ceste, više ljudi ginu na auto cestama, samo što su ljudi uglavnom komotni pa više vole auto ceste.
Kermit-
2014-04-17
Ne znam jedino je francuska skupljaDoppelgänger wrote:Hrvatska je cijenama još uvijek konkurentna turistička destinacija. Za drugačiji cjenovni razred trebat će uložiti dodatne napore.
Kermit-
2014-04-17
pun si kontradikcija.kicioran wrote:
super su autoceste, osim sto: nemaju dovoljno izlaza, jebeno su skupr za odrzavanje, domaci drzavljani si ne mogu priustiti voznju njima, unistila je Liku..
ali ima lijep asfalt'n'shit
žališ se da mladi idu van, a ovdje su se školovali, a sam si otišao van.
što se tiče autocesta u hr, najmodernije su na svijetu, ne samo u eu.
standard za autocestu je da je izlaz svakih 50ak km, kod nas je oko 35
svaka autocesta je skupa za održavanje
što se tiče skupoće uvest vinjete i odjebati čardakovske uhljebe.
nije uopće uništila liku jer ide rubno, a samo je poboljšala povezanost s kontinentom i obalom.
i da, ima fin asfalt i možeš vozit 250 bez straha kaj se tiče držanja ceste.
btw bio sam u austriji 10ak dana i obišao sam ju sjever, zapad i dio juga. ceste su im kurac prema našim.
2014-12-30
Bit će dobra i to zbog terorista. Koji su odsjeli na drugim plažama.metilda wrote:imbecilex prolupao skroz.. nedavno putovali u zagreb pa rekosmo nismo odavno vozili starom cestom idemo se nagledati ljepota.. drndali se 7 sati, bojali se da nas ne sačeka policija i ne opali kaznu veću od cestarine i vratili se autocestom mirne duše...
imbecilex samo pati jer ćemo imati dobru sezonu.. oni bi prizvali i teroriste samo da umišljeni lopovi umru od gladi...
A lopovi su itekako stvarni.
Trinity-
2014-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ZA NAŠE NAJVJERNIJE GOSTE NAPRAVIO BI SE SPECIJALNI ZRAČNI KORIDOR: Avionom iz Praga slijetali bi turisti s potvrdom da nisu zaraženi koronavirusom
» Ugostitelji uzvraćaju udarac zbog PDV-a; "Poslat ćemo vam sve radnike na burzu pa ih vi hranite"
» Plenkovic: ‘Fiksiramo cijene benzina i dizela na svim postajama koje nisu na autocestama‘
» Srbi počinju mjeriti prosječnu brzinu na autocestama
» Davor Šuker:Najviše me boli što me zovu "Lopove"
» Ugostitelji uzvraćaju udarac zbog PDV-a; "Poslat ćemo vam sve radnike na burzu pa ih vi hranite"
» Plenkovic: ‘Fiksiramo cijene benzina i dizela na svim postajama koje nisu na autocestama‘
» Srbi počinju mjeriti prosječnu brzinu na autocestama
» Davor Šuker:Najviše me boli što me zovu "Lopove"
Page 2 of 4