ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Austrija poručila Hrvatskoj: Držite se pravila, mi smo 'puni'

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Austrija poručila Hrvatskoj: Držite se pravila, mi smo 'puni' - Page 5 Empty Re: Austrija poručila Hrvatskoj: Držite se pravila, mi smo 'puni'

Post by RayMabus 16/9/2015, 19:47

Pa šta imaš tu organizirat ?!? Oni če njih wračat a owih swe wiše i wiše i samo se sami organiziraju na masoni upad pa se ti hebi ....zlowenska policija ....i wojska ...koji wic ....pojist če ih arapi za doručak.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Austrija poručila Hrvatskoj: Držite se pravila, mi smo 'puni' - Page 5 Empty Re: Austrija poručila Hrvatskoj: Držite se pravila, mi smo 'puni'

Post by RayMabus 16/9/2015, 19:48

BBB če im malo dati potisak da brže ubrzaju prema Zloweniji .......
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 16/9/2015, 19:52

U Tovarniku ozbiljna situacija. Operativci na terenu traže pomoć, a Ostojić poručuje da je stanje zadovoljavajuće. Valjda on bolje, a i jedini ima plan. A u kurac tko sve može bit ministar u HR vladi 👅 Inače, Slovenci sve vraćaju i nema koridora kroz SI, tako da tko uđe u HR tu i ostaje. A ove budale ih puštaju i registriraju. Bandić poručuje Zagrepčancima da prime Sirijce. Nek ih on primi, ima 20 stanova, 5 vikendica, 15 garaža, 9 klijeti i 12 šupa pa nek smjesti "jadnike". A bedaka u HR pa to je neviđeno. Nek krenu klanjat, treba razgibat koljena i kralježnicu savit, to se dela par put na dan.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 16/9/2015, 19:55

Jucer na telki , zena, nacelnica u Tovarniku kaze da nemaju nista i da nista nije pripremljeno. Dan poslije sve sljaka kak urica. DNRH , zemlja cudesa.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 16/9/2015, 19:58

ajmo nabrzinu kontejner da još koji granični otvorimo...genijalni plan Ostoje puca, Tovarnik premali za žene i djecu

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 16/9/2015, 19:59

Sve to na avion i via Rijad. Nek uzmu od porezni obveznika lovu za karte, ja plaćam 4 karte pa koliko košta. 👅  A oni koji se ne mogu odvojit od svojih "izbjeglica" i njih s njima pa nek uživaju u blagodatima Islama na izvoru vjere.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/9/2015, 02:54

Uuuuu...Ode sve u tri p...materine...hehehehehehehe...Shvatite, Vaš svijet je došao do kraja...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 17/9/2015, 07:56

Ekskluzivno iz Horgoša: Kaos, opća tučnjava, bacali su djecu

Reporter 24sata Robert Valdec: Netko od izbjeglica prebacio je dvoje male djece preko ograde ravno mađarskim policajcima. Ne zna se što se s djecom dogodilo.

------------------------------

Niti ga zanima , dodao bih. 

Znači kad je nestalo kamenica onda zavitlaj dite

preko žičane ograde, neka tresne od beton......vragu brige.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest 17/9/2015, 08:11

Ostojić je najavljivao 4 k u nekoliko dana. Hehe, u manje od 24 h u zemlju ih je ušlo 5 k. Jel njegov plan islamizacija HR? Ak je onda se ispričavam, sve ide po planu, bravo majstore.

Last edited by Eva on 17/9/2015, 08:12; edited 1 time in total (Reason for editing : m)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/9/2015, 12:51

Je li se Konchita Wurst oglasila po pitanju ove situacije? Ako nije, Austrija je skroz nebitna.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/9/2015, 13:50

3:16 - ŠTRAHE: BODLjIKAVA ŽICA OKO AUSTIJE

Lider Slobodarske partije Austrije (FPO) Hajnc Kristijan Štrahe smatra da bi Austrija na svojim granicama trebalo da podigne zid od bodljikave žice, kao i za uvođenje rigoroznih pasoških kontrola na državnim prelazima.

On je, u intervjuu bečkom dnevniku "Esterajh", kritikovao austrijski vladu kancelara Vernera Fajmana za haos u ophođenju sa izbeglicama, ukazujući da vojska, umesto da štiti granice, treba da podrži opskrbljivanje izbeglica, od kojih hiljade ilegalno ulaze u zemlju bez da budu registrovane.

"U ovakvoj vanrednoj situaciji, kada se nalazimo u potpunom haosu, i kada je poznato da su 80 odsto migranata koji dolaze isključivo ekonomske izbeglice, kao i da 50 odsto navodnih Sirijaca uopšte nisu iz Sirije, već koriste lažne pasoše, neophodno je uvesti rigoroznu kontrolu putnih isprava na granicama", smatra Štrahe.

Kaže i da treba, poput Švajcarske, uvesti brz postupak rešavanja molbi za dobijanja azila, najduže za 48 sati.

Takozvanu zelenu granicu moguće je, prema njegovim rečima, zaštiti samo žicom.

"Sve dok desetine hiljada ljudi uz pomoć krijumčara ilegalno prelazi zelenu granicu pomaže nam, kao mera jedino, ograda. Svaka kuća ima ogradu oko bašte i ne ostavlja vrata i prozore otvorene"; poručio je Štrahe.

A zatim sasvim decidirano izjavio da traži bodljikavu žicu oko Austrije, ali da ni to nije dovoljno.

"Potrebno je i delovanje vojske, čija sredstva treba pod hitno povećati. Potrebne su i mere protiv ilegalnih migranata poput onih u Mađarskoj", rekao je vođa stranke desne orijentacije, ocenivši da je ono što čini mađarski premijer Viktor Orban "jedino ispravno".

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:567866-IZBEGLICKA-KRIZA-Izbeglice-kroz-kukuruze-stizu-u-Hrvatsku-Migrant-poginuo-od-strujnog-udara-na-krovu-voza
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 18/9/2015, 21:06

Eva wrote:

Sebastian Kurz, ministar vanjskih poslova Austrije, razgovaro je telefonski u srijedu s hrvatskom ministricom vanjskih poslova Vesnom Pusić i sa slovenskim kolegom

http://www.24sata.hr/svijet/austrija-porucila-hrvatskoj-drzite-se-pravila-mi-smo-puni-437638

Eva, kaj veliš na ovo:

http://kurier.at/chronik/wien/ehemaliges-kurier-haus-wird-fluechtlingsunterkunft/153.050.011

Bude veselo na Hilferici ... pirat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/9/2015, 06:28

22.50 sati - Austrijska policija potvrdila je da je njihove granične prijelaze sa Mađarskom danas prešlo 9 tisuća migranata, a očekuju da se do kraja subote ta brojka popne na 10 tisuća, piše BBC. Austrijska ministrica unutarnjih poslova Johanna Mikl-Leitner optužila je susjedne države da nisu ispoštovale pravila EU te strahuju od još većeg broja izbjeglica koje će stići iz Slovenije.

http://www.vecernji.hr/hrvatska/izbjeglice-vlakom-s-11-vagona-iz-tovarnika-prevezeni-u-botovo-1025686

I prijeći će ih još pa i miljarde ako triba sve dok ne zatvorite Tursko -Grčku granicu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2015, 06:30

I prijeći će ih još pa i miljarde ako triba sve dok ne zatvorite Tursko -Grčku granicu.
ne može biti jednostavnije
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 20/9/2015, 07:29

RayMabus wrote:22.50 sati - Austrijska policija potvrdila je da je njihove granične prijelaze sa Mađarskom danas prešlo 9 tisuća migranata, a očekuju da se do kraja subote ta brojka popne na 10 tisuća, piše BBC. Austrijska ministrica unutarnjih poslova Johanna Mikl-Leitner optužila je susjedne države da nisu ispoštovale pravila EU te strahuju od još većeg broja izbjeglica koje će stići iz Slovenije.

http://www.vecernji.hr/hrvatska/izbjeglice-vlakom-s-11-vagona-iz-tovarnika-prevezeni-u-botovo-1025686

točno, trpaj kaj su mislili uzivati u kontinentalnoj ladovini a da im Grčka čuva leđa a još prethodno joj stezali remen
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/9/2015, 08:03

Austrija da ima iti malo pameti jednostano bi duž njemačke graniće kuwala wojnički fažol i tamo konćentrirala imigrante pa neka se prebaćuju u NJemačku ....oni su ih i zwali pa neka ih lijepo i swe ugoste.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 21/9/2015, 11:44

http://www.theguardian.com/world/2015/sep/20/austrian-shepherd-drives-refugees-across-border-hans-breuer

Najnoviji komentar:

Arrest this man and charge him with human trafficking.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/9/2015, 10:21

AUSTRIJA: 20 “izbjeglica” krenulo u štrajk glađu jer ne dobivaju naknadu – od 2000 eura mjesečno!

Austrija poručila Hrvatskoj: Držite se pravila, mi smo 'puni' - Page 5 3lp7ths

Tzv. “izbjeglička kriza” ima mnogo naličja, a niti jedno zapravo nije “krizno”, već se svakoga dana na bezbroj primjera pokazuje ona kriminalno-pohlepna strana cijele priče, a koju većina još uvijek ignorira.

Naime, prije nekoliko dana u mjestu St. Kanzian u Austriji, 20 “tražitelja azila”, krenulo je u štrajk glađu jer su im dane dozvole za ostanak, kako predviđa zakon, a ne putovnice, ali i zato što ne dobivaju 2000 eura (!) džeparca svakog mjeseca. Još jedna od bizarnosti vezanih za ovaj slučaj je i ta, da skupina želi održati konferenciju za novinare. Razlog za to vide u tome da bi izlazak u medije osigurao da im se ispune zahtjevi.

Cijela stvar pokazuje da pitanju izbjeglica morate pristupiti s različitih strana. Među žrtvama rata također su oni koji špekuliraju s činjenicom da mogu iskorištavati legitimno suosjećanje od domaćina, a za osobnu korist. Osim toga, mnogi imigranti se miješaju s onima koji doista traže azil,“ objasnio je Christian Ragger iz austrijske Slobodarske stranke (FPÖ).

Za nastali kaos, a poglavito za ovakve bizarnosti, zaslužni su prvenstveno etno-mazohisti iz njemačke vlade, predvođene Angelom Merkel, koji su zajedničkim snagama pozvali i obećali imigrantima iz Sirije, a vidjeli smo da danas svatko može biti “Sirijac”, bezuvjetni azil, besplatni smještaj, hranu, potrepštine…

Ilegalnim imigrantima “iz Sirije” ne može se zapravo ništa zamjeriti, niti ih zapravo itko može za išta okriviti. Oni koji doista jesu iz Sirije u Europu dolaze tek sada, iako je sukob počeo još 2011. Oni drugi pak, koriste priliku i čine mnogo veći dio “izbjeglica”.

Švedska i Njemačka stoga su na meti udara enormne invazije, a indirektno su metama udara i ostale zemlje na putu do tih zemalja. Krivci za čitav kaos su, kao i obično, oni u našim vlastitim redovima. Da li će i kada doći do promjene, teško je uopće reći.

http://www.sloboda.hr/austrija-20-izbjeglica-krenulo-u-strajk-gladu-jer-ne-dobivaju-naknadu-od-2000-eura-mjesecno/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/9/2015, 10:24

Dobit će oni izgon iz AUstrije a ne 2000 eura po glavi kako su naumili.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya 22/9/2015, 10:58

Hrvatska poručila Austriji " jebemo vam mater svapsko kmetovski ! Sada treba sve slati njima ..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/9/2015, 11:02

Pa kad smo već kod toga :

STANJE na austrijskim graničnim prijelazima u Gradišću je mirno, a tijekom jučerašnjeg dana u zemlju je tim putem iz Mađarske ušlo gotovo 10.000 izbjeglica.

Prema podacima policije preko graničnih prijelaza kod Nickelsdorfa i Heiligenkreuza ušlo je 9.900 migranata od kojih su mnogi odmah produžili dalje u druge gradove u Austriju i potom za zemlje Zapadne Europe.

U ovom trenutku na području dva pogranična grada je nešto više od 500 izbjeglica, kaže za APA-u glasnogovornik policije.

Tijekom jutra posebni će vlak odvesti oko 400 izbjeglica za Linz, a iz Mađarske se u idućim satima očekuje vlak s oko tisuću izbjeglica.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/tijekom-ponedjeljka-u-austriju-je-iz-madjarske-uslo-gotovo-10000-izbjeglica/843343.aspx

Trpaj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics