Austrija poručila Hrvatskoj: Držite se pravila, mi smo 'puni'
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Austrija poručila Hrvatskoj: Držite se pravila, mi smo 'puni'
Pa rekao sam ti kako se riješawa sitaucija kad imaš šemu otac sa dijetetom oče na silu preči iako mu je zapriječeno da če se pucati.
O.E.C.C USTAŠA.
O.E.C.C USTAŠA.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pustiš ih , odwojiš ih , dijete makneš da nema traume , ubiješ oća koji se oglušio na naredbu i swijesno doveo dijete koje nije ništa krivo u životnu opasnost .....pošalješ leš oca nazad , sat kasnije i dijete.
2014-04-11
Madjarska granica-mirni useljenici usitnjavaju betonski blok.
Tako da svatko od njih ima po babulj za ......pa onako, da imaju.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
18:45 - AUSTRIJSKA ŠALjE DODATNE VOJNIKE NA GRANICE
Austrijska vojska upućuje dodatne vojnike koji će već od sutra biti spremni za učešće u zadacima čuvanja državne granice, saopštilo je Ministarstvo odbrane. O mestu delovanja i raspoređivanju oko 300 profesionalnih vojnika i regruta odlučuje Ministarstvo unutrašnjih poslova. Dodatno će, od večeras, austrijska vojna avijacija preuzeti nadzor granice. Vojska će, takođe, helikopterima nadzirati prostor oko mesta Nikelsdorf, Kiže i Pamhagen, granični pojas ka Mađarskoj. Ukupno će tri helikoptera, kao i jedan avion biti uključeni u zadatke podrške graničnih vlasti.Trenutno je već 640 vojnika uključeno u zadatke podrške u savladavanju izbegličke krize, a prema odluci vlade moguće je raspoređivanje do 2.200 vojnika.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:567568-Madjarska-zatvara-granicni-prelaz-Horgos-izbeglice-aplauzom-docekale-srpske-policajce-pretucena-ekipa-RTS-hitna-pomoc-iz-Srbije-pomaze-onesvescenima
2014-04-11
SLOVENIJA
Miro Cerar: Izbjeglice ćemo vraćati u Hrvatsku
Premijer Miro Cerar rekao je da će u slučaju dolaska većeg broja migranata ili izbjeglica postupati u skladu sa schengenskom uredbom
http://www.vecernji.hr/svijet/miro-cerar-izbjeglice-cemo-vracati-u-hrvatsku-1025178
Natrag u Zagreb he he he he
Miro Cerar: Izbjeglice ćemo vraćati u Hrvatsku
Premijer Miro Cerar rekao je da će u slučaju dolaska većeg broja migranata ili izbjeglica postupati u skladu sa schengenskom uredbom
http://www.vecernji.hr/svijet/miro-cerar-izbjeglice-cemo-vracati-u-hrvatsku-1025178
Natrag u Zagreb he he he he
2014-04-11
Novi slogan turisticke zajednice DNRH. Hrvatska , idealna za cekanje"papira"..
2014-04-14
Cijeli Zagreb će postati jedan veliki koncetracijski logor.
Koncentracija ....grupisanje .....
Koncentracija ....grupisanje .....
2014-04-11
trpanje zagreba baš mi frendovi govore da je zagreb imao turistički boom ove godine.. mislim da im je to zadnja godina turizma :D ali OK obala će još hraniti parazite jedno vrijeme
Guest- Guest
Izgleda kako bi se država jednog dana ipak mogla konačno decentralizirati.
Guest- Guest
kada se ostatak Hrvatske odcjepit od Zagrebstana:DFénix wrote:Izgleda kako bi se država jednog dana ipak mogla konačno decentralizirati.
Guest- Guest
Triba natrpat sto tisuča owih muških u Zagreb i onda kad se to tako grupiše podilit swakome drugome pušku a swakome drugome deset metaka i onda ....juriš na Zloweniju ....ima da je prigaze dok rečeš keks .....neš ti Zlowenske policije.
2014-04-11
Ili to ili se promijeni glavni grad pa onda trka kapitala u novi centar, a Zagreb uživa u cvjetićima multi-kulti.neoliberalni_placenik wrote:kada se ostatak Hrvatske odcjepit od Zagrebstana:DFénix wrote:Izgleda kako bi se država jednog dana ipak mogla konačno decentralizirati.
Guest- Guest
Slovenija uvodi nadzor granice s Mađarskom, a Austrija će tijekom večeri uvesti nadzor slovensko-austrijske granice, objavljeno je u Sloveniji. Slovenska vlada demantirala je teze da se Slovenija i Hrvatska dogovaraju o nenadziranom koridoru kojim bi izbjeglice mogle krenuti prema Austriji i Njemačkoj.
Slovenska ministrica unutarnjih poslova Vesna Gyorkos Žnidar kaže da o tome nije bilo govora te da su obje zemlje članice EU i takve odluke bi bile u suprotnosti s pravnim sustavom Unije.
Premijer Miro Cerar rekao je da će u slučaju dolaska većeg broja migranata ili izbjeglica postupati u skladu sa schengenskom uredbom i u skladu sa slovenskim i europskim pravom. To očito znači da će Slovenija izbjeglice, kao i u dva slučaja do sada, vraćati u Hrvatsku ako pokušaju ući u Sloveniju.
Slovenska ministrica unutarnjih poslova Vesna Gyorkos Žnidar kaže da o tome nije bilo govora te da su obje zemlje članice EU i takve odluke bi bile u suprotnosti s pravnim sustavom Unije.
Premijer Miro Cerar rekao je da će u slučaju dolaska većeg broja migranata ili izbjeglica postupati u skladu sa schengenskom uredbom i u skladu sa slovenskim i europskim pravom. To očito znači da će Slovenija izbjeglice, kao i u dva slučaja do sada, vraćati u Hrvatsku ako pokušaju ući u Sloveniju.
2014-04-14
Šta će zlowenska policija ....deset tisuča ovih Arapa sa bejzbol palicama koncentiraš na jedna granični prelaz i samo udri ......inwazija ko barbari ....probiju granicu ....
2014-04-11
Fénix wrote:Ili to ili se promijeni glavni grad pa onda trka kapitala u novi centar, a Zagreb uživa u cvjetićima multi-kulti.neoliberalni_placenik wrote:kada se ostatak Hrvatske odcjepit od Zagrebstana:DFénix wrote:Izgleda kako bi se država jednog dana ipak mogla konačno decentralizirati.
Guest- Guest
As of December 31, 2009, the Slovenian police force employed 7,842 officers, at a ratio of 38.21 officers per 10,000 of the population.[1] It also employed 766 criminologists and 91 members of the Slovenian Police Special Unit. Of the force's 2,523 vehicles, there were 1726 police cars (including civilian), 168 response vehicles, 240 all-terrain vehicles and 185 motorbikes.[1] To complement these land vehicles, the Slovenian police utilize 4 boats, as well as 6 helicopters. The police officers in Slovenia were armed with the 7.65 mm Crvena Zastava M-70 handgun, which have been replaced by the Beretta M92 and Beretta 8000. Some units also use SIG Sauer and Glock pistols. Supporting weapons include Heckler & Koch MP5 submachine guns, Heckler & Koch G36 and Zastava M-70 assault rifles
2014-04-11
7,300 (professional soldiers) (ranked 123rd) |
1,500 (contract reserve soldiers) |
https://en.wikipedia.org/wiki/Slovenian_Armed_Forces
2014-04-11
ŠTa će zlowenči ....nemogu skupit 20 tisuča ljudi pod oružjem .....samo im pošalješ 10 tisuča oih muških arapa sa bejzbol paličama i ima da im čilu granicu rasture .....držawu če im okrenit naopako a ne graniu probit na jednom mistu.
2014-04-11
Tko ce platiti palice??? Imaju svoje ili trebaju nabaviti nove?? Kako ide sa nozevima , sabljama i ostalim hladnim oruzjem??? Kako pomoci???Toliko pitanja a odgovora nema.
2014-04-14
Valjda su ponijeli sa sobom, kojeg klinca su isli bez opreme u proboj.abraham wrote:Tko ce platiti palice??? Imaju svoje ili trebaju nabaviti nove?? Kako ide sa nozevima , sabljama i ostalim hladnim oruzjem??? Kako pomoci???Toliko pitanja a odgovora nema.
omni-
2014-04-12
Pa šta imaš tu organizirat ?!? Oni če njih wračat a owih swe wiše i wiše i samo se sami organiziraju na masoni upad pa se ti hebi ....zlowenska policija ....i wojska ...koji wic ....pojist če ih arapi za doručak.
2014-04-11
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Švedska poručila imigrantima Puni smo idite negdje drugdje
» Austrija sabotira turističku sezonu u Hrvatskoj. Zašto?
» Ne držite mi govor, ustat ću iz groba i je*** vam mater
» Dodina poruka ljudima: - Držite distancu, cijepite se...
» Grabar-Kitarović novinarima: Držite se hrvatske strane priče
» Austrija sabotira turističku sezonu u Hrvatskoj. Zašto?
» Ne držite mi govor, ustat ću iz groba i je*** vam mater
» Dodina poruka ljudima: - Držite distancu, cijepite se...
» Grabar-Kitarović novinarima: Držite se hrvatske strane priče
Page 4 of 6