Kako CNN izmišlja vijesti, skrivena kamera
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kako CNN izmišlja vijesti, skrivena kamera
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/video-producent-cnn-a-prica-o-trumpu-i-rusima-je-sanje-ma-kakva-novinarska-etika-izmislili-smo-to-da-zaradimo-1038575/
marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/video-producent-cnn-a-prica-o-trumpu-i-rusima-je-sanje-ma-kakva-novinarska-etika-izmislili-smo-to-da-zaradimo-1038575/
Prica prodaje novine,ne istina...kog boli krc za istinu..
Guest- Guest
Re: Kako CNN izmišlja vijesti, skrivena kamera
seru ko foke, al najbolje mi je što lik kaže, ma da trump ima pravo ovo što mu radimo je lov na vještice, al jebiga kad je to dobro za biznis a naši čitatelji su retardirani ionako
CNN je na izdisaju,ovo su mu zadnji trzaji
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Pa ima smisla s obzirom na prosjecni IQ jednog amera...marcellus wrote:seru ko foke, al najbolje mi je što lik kaže, ma da trump ima pravo ovo što mu radimo je lov na vještice, al jebiga kad je to dobro za biznis a naši čitatelji su retardirani ionako
Guest- Guest
pa da po njihovim statistikamamarcellus wrote:vraga gledanost im je fantastična
2017-04-17
Novinari svuda i uvijek, su najgori psi rata koji postoje. Ako dođe do nuklearnog rata, to će biti zahvaljujući medijima i novinarima. S obzirom da meni paše nuklearni rat, podržavam CNN i ostalo smeće. Kad završi nuklearni rat, tog smeća ionako više neće biti. Ok, neće biti ni mene, ali jebe se meni za mene. Pun kufer mi je usrane Božje ljubavi prema dobrima i zlima. Vrijeme je za mega sranje, pa s obzirom da se svi oni trude da meni bude što gore, jedini način na koji njima može biti gore je totalni nuklearni rat. A meni ionako ne može biti puno gore, smrti se ne bojim, za ostalo me boli kurac. Izgleda da ipak ima koristi od ISIL-a.marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/video-producent-cnn-a-prica-o-trumpu-i-rusima-je-sanje-ma-kakva-novinarska-etika-izmislili-smo-to-da-zaradimo-1038575/
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ajmo Miki u vražju mater, do dna:melkior wrote:Novinari svuda i uvijek, su najgori psi rata koji postoje. Ako dođe do nuklearnog rata, to će biti zahvaljujući medijima i novinarima. S obzirom da meni paše nuklearni rat, podržavam CNN i ostalo smeće. Kad završi nuklearni rat, tog smeća ionako više neće biti. Ok, neće biti ni mene, ali jebe se meni za mene. Pun kufer mi je usrane Božje ljubavi prema dobrima i zlima. Vrijeme je za mega sranje, pa s obzirom da se svi oni trude da meni bude što gore, jedini način na koji njima može biti gore je totalni nuklearni rat. A meni ionako ne može biti puno gore, smrti se ne bojim, za ostalo me boli kurac. Izgleda da ipak ima koristi od ISIL-a.marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/video-producent-cnn-a-prica-o-trumpu-i-rusima-je-sanje-ma-kakva-novinarska-etika-izmislili-smo-to-da-zaradimo-1038575/
2015-08-09
nuklearni rat nebi bio i kraj ljudske vrste
2017-04-17
Možda i ne bi, ma i vjerojatno ne bi, ali to nije ni bitno. Neka par seljaka na Novom Zelandu nastavi vrstu i počne ispočetka.My Brother Billo wrote:nuklearni rat nebi bio i kraj ljudske vrste
2015-08-09
http://www.breitbart.com/big-journalism/2017/06/29/okeefe-jeff-zucker-cnn/
[size=48]Latest from James O’Keefe: CNN’s Jeff Zucker Ducked My Questions[/size]
[size=48]Latest from James O’Keefe: CNN’s Jeff Zucker Ducked My Questions[/size]
According to a tweet from journalist James O’Keefe, he tracked down CNN President Jeff Zucker outside his New York City residence, but Zucker ignored O Keefe’s questions, ducked into a waiting SUV and drove off.
2014-04-16
U osnovi da nema novinarskog sranja i huškanja bilo bi manje ratova i oni koji se zapodjenu kraće bi trajali.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
od samog svog postanka, CNN je najvece govno i zlo na ovom svetu...
Guest- Guest
Gledao sam ih 1999. Ništa se nisu razlikovali od RTS-a.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Gledao sam ih 1999. Ništa se nisu razlikovali od RTS-a.
kako nisu, CNN je bio na engleskom a RTS na srpskom
uostalom dok je pižona biće i pinka i sienena
Similar topics
» (VIDEO) UHVAĆENI Nadzorna kamera snimila migrante kako kradu iz torbice u Čapljini
» ''Nadzorna kamera u kafiću uhvatila neobičan trenutak, mnogi se pitaju kako se to dogodilo''
» Primjer kako se friziraju vijesti, iliti specijalni rat
» Sjeverna Koreja press: KLJUČNE VJEŠTINE ZA ‘POST-TRUTH’ ERU: KAKO PREPOZNATI LAŽNE VIJESTI
» Skrivena povijest
» ''Nadzorna kamera u kafiću uhvatila neobičan trenutak, mnogi se pitaju kako se to dogodilo''
» Primjer kako se friziraju vijesti, iliti specijalni rat
» Sjeverna Koreja press: KLJUČNE VJEŠTINE ZA ‘POST-TRUTH’ ERU: KAKO PREPOZNATI LAŽNE VIJESTI
» Skrivena povijest
Page 1 of 2