Za tjedan dana sastaju se Kolinda i Trump!Tema ce biti i granicni spor sa Slovenijom gdje nam Ameri daju podrsku
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Za tjedan dana sastaju se Kolinda i Trump!Tema ce biti i granicni spor sa Slovenijom gdje nam Ameri daju podrsku
Bi vidio što bi Staljin puštao da mu se NATO šetucka uz rusku granicu i da mu Bugari i Česi postavljaju rakete koje mogu doseći Moskvuslidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Pa Putin i jest obična kukavica koja liže govna sa Zapada, Staljin bi odavno poslao dvije krstareće na Washington, Putin cmolji u zapadnim medijima a Zapad nad njim provodi gang bang. Buu Zapad me ne voli, buu
Staljin je imao svoju priliku pa ju je uredno propustio. Uostalom, on je u vanjskoj politici bio još puno oprezniji od Putina.
Inače zaista ne razumijem što se sa tobom dogodilo u posljednjih 10-12 godina koliko se čitamo i povremeno dopisujemo na prvom Iskonovom, pa sve do ovog foruma.
Ono, ne zamjeri, ali baš si otišao na kvasinu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: Za tjedan dana sastaju se Kolinda i Trump!Tema ce biti i granicni spor sa Slovenijom gdje nam Ameri daju podrsku
Pravo slobodnog nošenja oružja, pravo obrane privatnog vlasništva metkom u čelo, niski porezi, dolar a ne euro. Jebali mater ljigavu briselsko-venecijansku.melkior wrote:Mogli smo postati ogranak Texasa po kratkom postupku, i to bi imalo više smisla od ovog lizanja bruxellesko-berlinskih govana.asilovski wrote:Bolje u svakom slučaju kauboji bi ograničili crkvu i čatdak međutim mi smo sada na razini kurca na biciklumelkior wrote:Jedino što funkcionira od hrvatske vanjske politike su odnosi s Washingtonom, a i to ograničeno. Hrvatskoj bi bilo bolje da je postala savezna država SAD-a nego što je utrčavala u EU.asilovski wrote:Baš još da se nisu zaratili sa rusima u ime brisela i buzinamelkior wrote:
1. SAD nakon pobjede Trumpa više nema utjecaj na EU.
2. Angela Merkel je kurvetina nad kurvetinama a ne braniteljica međunarodnog prava.
3. Slovenija nije prijateljska zemlja Hrvatskoj jer od osamostaljenja vrši agresiju na hrvatski teritorij.
4. Nakon svega ovoga s arbitražom, Hrvatska bi trebala izaći iz Europske Unije i dati rok Slovencima 24 sata da se pokupe sa Svete Gere uz prijetnju uporabe vojne sile.
5. Angelu Merkel i sve slovenske političare u RH proglasiti personama non grata.
6. Ako će Slovenija vršiti teror nad hrvatskim ribarima u Piranskom zaljevu, treba izvršiti pomorsku blokadu Kopra.
2015-08-09
decko ti nemas djecu ja da..ja sam taj koji bi trebao biti zabrinutiji..prijatelje uvijek mozes naci djecu bas i ne...znam puno onih koji ne bi digli guzicu ni za placu od 4500 kuna a odu vani za tristo eura vise...ne idu samo oni koji nemaju nego i oni koji misle da su za tristo cetristo eura vise boga za bradu uhvatili a samo supu placaju tolikoPinochet wrote:vuksadinare wrote:ajd vise odjebi sa tim dosadio si i bogu..ako ti se ide idi s milim bogom...ne znas nista drugo nego o porezima i uhljebima.....nije sve u novcu i nekretninamaPinochet wrote:koga boli kurac za 3km2 mora.. iselilo se 300 000 mladih ljudi, do 2040 neće imati tko niti braniti 90 000km2 mora i kopna , niti hraniti čardak penziće i uhljebe, zaleti li se invazija arapa, vas uhljebe što ste ostali u RH i iselili ste 500 000 mladih i vojno sposobnih, potamanit će vas ko zecove
gle ja sam zabrinut jer sam jebeni iskreni domljub i patriota, i jer moji frendovi odlaze vanka, jer odlaze svake godine tisuće i deseci tisuća i to mladih, ja sam jebeno zabrinut jer sam jebeni domoljub i patriota i boli me gledati uništenje nacije kroz politiku čardak HDZovaca, i mučno mi je gledati kako vas maslaju sa par kilometar nevažnog zaljeva i sa ustašama i partizanima i severinom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
melkior wrote:Bi vidio što bi Staljin puštao da mu se NATO šetucka uz rusku granicu i da mu Bugari i Česi postavljaju rakete koje mogu doseći Moskvu
Staljin je po svim svojim potezima bio previše oprezan.
Nikad čuo za interkontinentalne rakete?
Da ne spominjem one iz podmornica koje je ekstremno teško locirati.
Guest- Guest
a šta da radi? da pokrene nuklearni rat gdje bi izbrisalo rusiju?melkior wrote:Bi vidio što bi Staljin puštao da mu se NATO šetucka uz rusku granicu i da mu Bugari i Česi postavljaju rakete koje mogu doseći Moskvuslidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Pa Putin i jest obična kukavica koja liže govna sa Zapada, Staljin bi odavno poslao dvije krstareće na Washington, Putin cmolji u zapadnim medijima a Zapad nad njim provodi gang bang. Buu Zapad me ne voli, buu
Staljin je imao svoju priliku pa ju je uredno propustio. Uostalom, on je u vanjskoj politici bio još puno oprezniji od Putina.
Inače zaista ne razumijem što se sa tobom dogodilo u posljednjih 10-12 godina koliko se čitamo i povremeno dopisujemo na prvom Iskonovom, pa sve do ovog foruma.
šta fali Putinovoj vanjskoj politici? pobjedio je Trump u USA, i EU i USA više nisu zajednička sila, preknut je sporazum o slobodnoj trgovini, USA i EU vanjska politika djeluje odvojeno, a NATO postaje samo papir.. Putin upravo dobija, bez obzira na to što kratkoročno rakete dolaze na njegovu granicu. Turska je ispala iz NATO pakta , mislim da su se tamo makle rakete, za koju godinu moguće da će rakete iči ča iz Rumunjske itd..
Guest- Guest
sroljcino ako imas zeru morala odi sa ovog foruma zastalno...ja te ne mogu i ne zelim otjerati ako ti se tako gadi hrvatska onda odjebi sa ovog i drugih hr foruma...velim ako imas iole malo morala...ja ne piskaram na onim forumima osoba ili drzava koji mi se ne svidjajuGnječ wrote:Pinochet wrote:Gnječ wrote:Pinochet wrote:koga boli kurac za 3km2 mora.. iselilo se 300 000 mladih ljudi, do 2040 neće imati tko niti braniti 90 000km2 mora i kopna , niti hraniti čardak penziće i uhljebe, zaleti li se invazija arapa, vas uhljebe što ste ostali u RH i iselili ste 500 000 mladih i vojno sposobnih, potamanit će vas ko zecove
150km2
eto.. što je sa 150 000 mladih i vojno sposobnih, radnika, i budućih roditelja, što je odeslilo zadnjih nekoliko godina nakon vladavine vlaja/bosanaca iz SDPa(Zoki) HNSa(vrdoljak) i HDZa?
šta nam to znači?
ništa. već kad vas je krenulo bilo bi dobro da Istru i Rijeku prodate u kompletu ili nam date totalnu autonomiju sa pravom na otcijepljenje tako da se ne gnjavimo i boksamo idućih desetak godina kad već znamo da će Istra otići svojim putem bez rvacke naravno. možemo biti susjedi eto to da ali u istoj državi s vama nikada više pa ni onda.
2015-09-08
Lol, odavno je poznato da Briti ne bi mrdnuli kurcem da zaštite Srednju Europu od ruske vojne invazije i da ih se jebe za Poljake i Čehe. A Ameri? Pa američka politička elita svršava od sreće na mogućnost novog hladnog rata, jedino što je trebalo je da Rusi uđu u istočni Berlinslidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Bi vidio što bi Staljin puštao da mu se NATO šetucka uz rusku granicu i da mu Bugari i Česi postavljaju rakete koje mogu doseći Moskvu
A ovi se puškaraju po Ukrajini
2015-08-09
uffff opet u Ništa Fuk..ima doduse i takvih,a svaki pocetak je tezak,nO,bitno je to da drzava kasnije pruza mogucnosti napredovanja,ucenja,podrske projektima,a lako je naci i podrsku od firme,ako si stvarn okvalitetan..i najljepse od svega-sve transparentno,svi zakoni za sve isti..krediti,jako povoljnih kamata,plaća redovna,u dan tocna,nekad i ranije,sve na konto,uredno se placaju doprinosti,vuksadinare wrote:decko ti nemas djecu ja da..ja sam taj koji bi trebao biti zabrinutiji..prijatelje uvijek mozes naci djecu bas i ne...znam puno onih koji ne bi digli guzicu ni za placu od 4500 kuna a odu vani za tristo eura vise...ne idu samo oni koji nemaju nego i oni koji misle da su za tristo cetristo eura vise boga za bradu uhvatili a samo supu placaju tolikoPinochet wrote:vuksadinare wrote:ajd vise odjebi sa tim dosadio si i bogu..ako ti se ide idi s milim bogom...ne znas nista drugo nego o porezima i uhljebima.....nije sve u novcu i nekretninamaPinochet wrote:koga boli kurac za 3km2 mora.. iselilo se 300 000 mladih ljudi, do 2040 neće imati tko niti braniti 90 000km2 mora i kopna , niti hraniti čardak penziće i uhljebe, zaleti li se invazija arapa, vas uhljebe što ste ostali u RH i iselili ste 500 000 mladih i vojno sposobnih, potamanit će vas ko zecove
gle ja sam zabrinut jer sam jebeni iskreni domljub i patriota, i jer moji frendovi odlaze vanka, jer odlaze svake godine tisuće i deseci tisuća i to mladih, ja sam jebeno zabrinut jer sam jebeni domoljub i patriota i boli me gledati uništenje nacije kroz politiku čardak HDZovaca, i mučno mi je gledati kako vas maslaju sa par kilometar nevažnog zaljeva i sa ustašama i partizanima i severinom
Ono sto covjeka odusevi fuk,je cinjenica,da covjek ne mora trositi energiju i pilit zivce za stvari koje mora obaviti drzava..tvje je sam oda odradis,i opusteno cekas lovu..dakle,uz tih "fenomenalnih" 300 Ojra vise,svakako ima puno beneficija,koje covjeku dopustaju ozbiljno planiranje,kako za sebe,tako i za djecu..
Guest- Guest
i moja djeca rade svakakve poslove van struke a plaća od 4500 kuna im je dovoljna za skroman način života na koji smo ih naučili.. i ne žele van.. doma je doma..vuksadinare wrote:decko ti nemas djecu ja da..ja sam taj koji bi trebao biti zabrinutiji..prijatelje uvijek mozes naci djecu bas i ne...znam puno onih koji ne bi digli guzicu ni za placu od 4500 kuna a odu vani za tristo eura vise...ne idu samo oni koji nemaju nego i oni koji misle da su za tristo cetristo eura vise boga za bradu uhvatili a samo supu placaju tolikoPinochet wrote:vuksadinare wrote:ajd vise odjebi sa tim dosadio si i bogu..ako ti se ide idi s milim bogom...ne znas nista drugo nego o porezima i uhljebima.....nije sve u novcu i nekretninamaPinochet wrote:koga boli kurac za 3km2 mora.. iselilo se 300 000 mladih ljudi, do 2040 neće imati tko niti braniti 90 000km2 mora i kopna , niti hraniti čardak penziće i uhljebe, zaleti li se invazija arapa, vas uhljebe što ste ostali u RH i iselili ste 500 000 mladih i vojno sposobnih, potamanit će vas ko zecove
Guest- Guest
Hrvatska bi trebala izaći iz EU i pripojiti se SAD-u, ili dati Rusima otok Krk da si na njemu izgrade nuklearnu vojnu bazu.Pinochet wrote:a šta da radi? da pokrene nuklearni rat gdje bi izbrisalo rusiju?melkior wrote:Bi vidio što bi Staljin puštao da mu se NATO šetucka uz rusku granicu i da mu Bugari i Česi postavljaju rakete koje mogu doseći Moskvuslidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Pa Putin i jest obična kukavica koja liže govna sa Zapada, Staljin bi odavno poslao dvije krstareće na Washington, Putin cmolji u zapadnim medijima a Zapad nad njim provodi gang bang. Buu Zapad me ne voli, buu
šta fali Putinovoj vanjskoj politici? pobjedio je Trump u USA, i EU i USA više nisu zajednička sila, preknut je sporazum o slobodnoj trgovini, USA i EU vanjska politika djeluje odvojeno, a NATO postaje samo papir.. Putin upravo dobija, bez obzira na to što kratkoročno rakete dolaze na njegovu granicu. Turska je ispala iz NATO pakta , mislim da su se tamo makle rakete, za koju godinu moguće da će rakete iči ča iz Rumunjske itd..
2015-08-09
MI (Hrvatska) nemamo apsolutno više nikakvog interesa biti članica EU.melkior wrote:Hrvatska bi trebala izaći iz EU i pripojiti se SAD-u, ili dati Rusima otok Krk da si na njemu izgrade nuklearnu vojnu bazu.Pinochet wrote:a šta da radi? da pokrene nuklearni rat gdje bi izbrisalo rusiju?melkior wrote:Bi vidio što bi Staljin puštao da mu se NATO šetucka uz rusku granicu i da mu Bugari i Česi postavljaju rakete koje mogu doseći Moskvuslidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Pa Putin i jest obična kukavica koja liže govna sa Zapada, Staljin bi odavno poslao dvije krstareće na Washington, Putin cmolji u zapadnim medijima a Zapad nad njim provodi gang bang. Buu Zapad me ne voli, buu
2015-08-09
melkior wrote:Lol, odavno je poznato da Briti ne bi mrdnuli kurcem da zaštite Srednju Europu od ruske vojne invazije i da ih se jebe za Poljake i Čehe. A Ameri? Pa američka politička elita svršava od sreće na mogućnost novog hladnog rata, jedino što je trebalo je da Rusi uđu u istočni Berlinslidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Bi vidio što bi Staljin puštao da mu se NATO šetucka uz rusku granicu i da mu Bugari i Česi postavljaju rakete koje mogu doseći Moskvu
A ovi se puškaraju po Ukrajini
Znači, riješenje je treći svjetski rat?
Pa i Rusi i Ameri će se doslovce ubiti da do njega ne dođe!
Blago onome tko poludi, nema veze ako nije posebno rano.
Guest- Guest
a zena tek sto ima....Ukrajinke kao da izviru iz pukotina ...tja..nema bas toga u asfaltu,ali kuzite,neeeee????
Guest- Guest
melkior wrote:Hrvatska bi trebala izaći iz EU i pripojiti se SAD-u, ili dati Rusima otok Krk da si na njemu izgrade nuklearnu vojnu bazu.
Kažem ja, ti si jednostavno otišao na kvasinu. Kakva šteta onog lika koji je na Iskonu prije 10 i više godina znao doslovce iznimno nadahnuto pisati po nekim temama...
Guest- Guest
Slovenci nas jebu u zdrav mozak a Švabe im drže štangu, istodobno pokupili su gotovo svu radnu snagu koja vrijedi u RH. Hrvatska je pogriješila što je sjedila na dva stolca: bruxelleskom i washingtonskom, kao da EU ionako nije američka prčija. I sad, mi smo kolonija američke kolonije, umjesto da budemo američka savezna država. U pičku materinu. Dajte Rusi, nuklearnu vojnu bazu na Krku.melkior wrote:MI (Hrvatska) nemamo apsolutno više nikakvog interesa biti članica EU.melkior wrote:Hrvatska bi trebala izaći iz EU i pripojiti se SAD-u, ili dati Rusima otok Krk da si na njemu izgrade nuklearnu vojnu bazu.Pinochet wrote:a šta da radi? da pokrene nuklearni rat gdje bi izbrisalo rusiju?melkior wrote:Bi vidio što bi Staljin puštao da mu se NATO šetucka uz rusku granicu i da mu Bugari i Česi postavljaju rakete koje mogu doseći Moskvuslidingdoorsoperator wrote:
2015-08-09
..merkel ce u konacnici zapovjedat sama sebi...mozemo mi otici ako nas ne treba..nisu joj bezveze englezi rekli goodby a trump da je pokvarena gadura..sto i jePinochet wrote:u ostalom rekao vam je Melkior .
sve da je ovo istina (Trumpa boli kurac za Hrvatsku, a žena mu je Slovenka), sve da je ovo istina, TRUMP NEMA UTJECAJA U EU, kakav je imao prije. Gotovo je. USA više ne šefuje Europom, glavna u Europi je sada Njemačka i Angela Merkel. A oni su jasno rekli šta misle.
Jedino ako potpišemo referendum da postanemo 51 ili 53 Američka država, iako u tom slučaju neće Ameri hraniti 500 000 HDZovih čardak uhljeba parazita, i 1milijun mladih penzića, budite sigurni.. prvo će svi ti raditi u realan sektor, a onda mozete postati 50 i neka USA država a onda će se Trump zauzeti za vas
2015-09-08
uffffff,jako tocno receno...melkior wrote:Slovenci nas jebu u zdrav mozak a Švabe im drže štangu, istodobno pokupili su gotovo svu radnu snagu koja vrijedi u RH. Hrvatska je pogriješila što je sjedila na dva stolca: bruxelleskom i washingtonskom, kao da EU ionako nije američka prčija. I sad, mi smo kolonija američke kolonije, umjesto da budemo američka savezna država. U pičku materinu. Dajte Rusi, nuklearnu vojnu bazu na Krku.melkior wrote:MI (Hrvatska) nemamo apsolutno više nikakvog interesa biti članica EU.melkior wrote:Hrvatska bi trebala izaći iz EU i pripojiti se SAD-u, ili dati Rusima otok Krk da si na njemu izgrade nuklearnu vojnu bazu.Pinochet wrote:a šta da radi? da pokrene nuklearni rat gdje bi izbrisalo rusiju?melkior wrote:
Bi vidio što bi Staljin puštao da mu se NATO šetucka uz rusku granicu i da mu Bugari i Česi postavljaju rakete koje mogu doseći Moskvu
Guest- Guest
Sva polovična rješenja su se Hrvatskoj obila u glavu.slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Hrvatska bi trebala izaći iz EU i pripojiti se SAD-u, ili dati Rusima otok Krk da si na njemu izgrade nuklearnu vojnu bazu.
Kažem ja, ti si jednostavno otišao na kvasinu. Kakva šteta onog lika koji je na Iskonu prije 10 i više godina znao doslovce iznimno nadahnuto pisati po nekim temama...
2015-08-09
i sto rece beljak..ako nas merkel vise ne smatra saveznikom vracaj telekom...
2015-09-08
vuksadinare wrote:..merkel ce u konacnici zapovjedat sama sebi...mozemo mi otici ako nas ne treba..nisu joj bezveze englezi rekli goodby a trump da je pokvarena gadura..sto i jePinochet wrote:u ostalom rekao vam je Melkior .
sve da je ovo istina (Trumpa boli kurac za Hrvatsku, a žena mu je Slovenka), sve da je ovo istina, TRUMP NEMA UTJECAJA U EU, kakav je imao prije. Gotovo je. USA više ne šefuje Europom, glavna u Europi je sada Njemačka i Angela Merkel. A oni su jasno rekli šta misle.
Jedino ako potpišemo referendum da postanemo 51 ili 53 Američka država, iako u tom slučaju neće Ameri hraniti 500 000 HDZovih čardak uhljeba parazita, i 1milijun mladih penzića, budite sigurni.. prvo će svi ti raditi u realan sektor, a onda mozete postati 50 i neka USA država a onda će se Trump zauzeti za vas
tada ce se desiti Fuk,scenario Srbije..nis s kim ni s čim...I ono sto izvoziteu Uniju,ce biti blockano,a onda mislite,hoce li vam iduca sezona ljeta,donijeti love da pokrpate najnuznije potrebitosti..
Guest- Guest
Hrvatska se treba okrenuti Kanadi, SAD-u, Izraelu, Rusiji, Japanu, Južnoj Koreji i Australiji, a ovo švapsko-slovensko fašističko smeće odjebat u troskoku.pismejker wrote:vuksadinare wrote:..merkel ce u konacnici zapovjedat sama sebi...mozemo mi otici ako nas ne treba..nisu joj bezveze englezi rekli goodby a trump da je pokvarena gadura..sto i jePinochet wrote:u ostalom rekao vam je Melkior .
tada ce se desiti Fuk,scenario Srbije..nis s kim ni s čim...I ono sto izvoziteu Uniju,ce biti blockano,a onda mislite,hoce li vam iduca sezona ljeta,donijeti love da pokrpate najnuznije potrebitosti..
2015-08-09
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Gdje je nestalo 200 tisuća birača za samo tjedan dana?!
» Lazanski ovaj put briljira...tema: Melanija, Kolinda, Kosovo, Trump i Putin etc
» Lavrov i Pompeo se sastaju za tjedan u Sočiju
» U tjedan dana 1000 imigranata uplovilo u Italiju
» Kolinda razgovarala s Orbanom,idući tjedan ide u Mađarsku
» Lazanski ovaj put briljira...tema: Melanija, Kolinda, Kosovo, Trump i Putin etc
» Lavrov i Pompeo se sastaju za tjedan u Sočiju
» U tjedan dana 1000 imigranata uplovilo u Italiju
» Kolinda razgovarala s Orbanom,idući tjedan ide u Mađarsku
Page 3 of 6