Za tjedan dana sastaju se Kolinda i Trump!Tema ce biti i granicni spor sa Slovenijom gdje nam Ameri daju podrsku
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Za tjedan dana sastaju se Kolinda i Trump!Tema ce biti i granicni spor sa Slovenijom gdje nam Ameri daju podrsku
ako ti je svejedno kupi prnje iz zemlje do koje ti nije stalo sto cekas ja bi se vec pokupio sto puta no ti si samo jak na rijecima a kukavica na koncuasilovski wrote:Istina, ako ti je 70% države u polu rasulu i prestignu te rumunji sasvom je nebitno par km moraPinochet wrote:koga boli kurac za 3km2 mora.. iselilo se 300 000 mladih ljudi, do 2040 neće imati tko niti braniti 90 000km2 mora i kopna , niti hraniti čardak penziće i uhljebe, zaleti li se invazija arapa, vas uhljebe što ste ostali u RH i iselili ste 500 000 mladih i vojno sposobnih, potamanit će vas ko zecove
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Za tjedan dana sastaju se Kolinda i Trump!Tema ce biti i granicni spor sa Slovenijom gdje nam Ameri daju podrsku
Ovo je zapravo, sad jedino što nam preostaje. Lijepo, očito, više ne može, Hrvati su diplomatski oduvijek bili kurac od ovce. Njemačka pod Angelom Merkel nije saveznik Hrvatske ni prijateljska zemlja, a Slovenija nam nije prijatelj neovisno tko je tamo na vlasti.melkior wrote:1. SAD nakon pobjede Trumpa više nema utjecaj na EU.vuksadinare wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/snazna-poruka-bijele-kuce-hrvatskoj-na-dan-kad-je-donesena-arbitrazna-presuda-amerikanci-potvrdili-sastaju-se-trump-i-predsjednica-grabar-kitarovic/6319879/
2. Angela Merkel je kurvetina nad kurvetinama a ne braniteljica međunarodnog prava.
3. Slovenija nije prijateljska zemlja Hrvatskoj jer od osamostaljenja vrši agresiju na hrvatski teritorij.
4. Nakon svega ovoga s arbitražom, Hrvatska bi trebala izaći iz Europske Unije i dati rok Slovencima 24 sata da se pokupe sa Svete Gere uz prijetnju uporabe vojne sile.
5. Angelu Merkel i sve slovenske političare u RH proglasiti personama non grata.
6. Ako će Slovenija vršiti teror nad hrvatskim ribarima u Piranskom zaljevu, treba izvršiti pomorsku blokadu Kopra.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Baš još da se nisu zaratili sa rusima u ime brisela i buzinamelkior wrote:1. SAD nakon pobjede Trumpa više nema utjecaj na EU.vuksadinare wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/snazna-poruka-bijele-kuce-hrvatskoj-na-dan-kad-je-donesena-arbitrazna-presuda-amerikanci-potvrdili-sastaju-se-trump-i-predsjednica-grabar-kitarovic/6319879/
2. Angela Merkel je kurvetina nad kurvetinama a ne braniteljica međunarodnog prava.
3. Slovenija nije prijateljska zemlja Hrvatskoj jer od osamostaljenja vrši agresiju na hrvatski teritorij.
4. Nakon svega ovoga s arbitražom, Hrvatska bi trebala izaći iz Europske Unije i dati rok Slovencima 24 sata da se pokupe sa Svete Gere uz prijetnju uporabe vojne sile.
5. Angelu Merkel i sve slovenske političare u RH proglasiti personama non grata.
6. Ako će Slovenija vršiti teror nad hrvatskim ribarima u Piranskom zaljevu, treba izvršiti pomorsku blokadu Kopra.
Kermit-
2014-04-17
Nakon svega, svaki pokušaj hrvatskih vlasti da se pokuša postići politički i diplomatski dogovor sa Slovenijom i EU oko hrvatsko-slovenske granice treba smatrati činom veleizdaje.melkior wrote:Ovo je zapravo, sad jedino što nam preostaje. Lijepo, očito, više ne može, Hrvati su diplomatski oduvijek bili kurac od ovce. Njemačka pod Angelom Merkel nije saveznik Hrvatske ni prijateljska zemlja, a Slovenija nam nije prijatelj neovisno tko je tamo na vlasti.melkior wrote:1. SAD nakon pobjede Trumpa više nema utjecaj na EU.vuksadinare wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/snazna-poruka-bijele-kuce-hrvatskoj-na-dan-kad-je-donesena-arbitrazna-presuda-amerikanci-potvrdili-sastaju-se-trump-i-predsjednica-grabar-kitarovic/6319879/
2015-08-09
melkior wrote:1. SAD nakon pobjede Trumpa više nema utjecaj na EU.vuksadinare wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/snazna-poruka-bijele-kuce-hrvatskoj-na-dan-kad-je-donesena-arbitrazna-presuda-amerikanci-potvrdili-sastaju-se-trump-i-predsjednica-grabar-kitarovic/6319879/
Što ga ti nadrobi, ali zaboravio si ono glavno među svojim omiljenim tezama.
7. Putin je obična kukavica, jer ne želi baciti nuklearne bombe na SAD i tako započeti treći svjetski rat.
Je li tako?
Mislim, kad je bal nek je i maskenbal.
Guest- Guest
Trump slijeće posebnim helikopterom, ljut i odlučan....
Tko je to dirao malu saveznicu, zašto je nezadovoljna njena lijepa predsjednica...?!
Tko je to dirao malu saveznicu, zašto je nezadovoljna njena lijepa predsjednica...?!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:ako ti je svejedno kupi prnje iz zemlje do koje ti nije stalo sto cekas ja bi se vec pokupio sto puta no ti si samo jak na rijecima a kukavica na koncuasilovski wrote:Istina, ako ti je 70% države u polu rasulu i prestignu te rumunji sasvom je nebitno par km moraPinochet wrote:koga boli kurac za 3km2 mora.. iselilo se 300 000 mladih ljudi, do 2040 neće imati tko niti braniti 90 000km2 mora i kopna , niti hraniti čardak penziće i uhljebe, zaleti li se invazija arapa, vas uhljebe što ste ostali u RH i iselili ste 500 000 mladih i vojno sposobnih, potamanit će vas ko zecove
Cudi me da ovakve bedastoce Fuk mozes izgovoriti...Gnjecu i Asili je definitivno vise stalo do naroda i Drzave( u geografskom obliku),nego uhljebima,parazitima i ostaloj svojti,kojoj je sam ostal oda im isplate svaki mjesec krvarinu od poreza narodu..
Ljudi idu van Fuk,uglavnom da prezive,jer ne lizu jaja nijednoj politickoj opciji....zalosno jel??
Guest- Guest
jedna za cardak i vuk ekipu
https://youtu.be/CtuJa8DpTxE
https://youtu.be/CtuJa8DpTxE
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pinochet wrote:koga boli kurac za 3km2 mora.. iselilo se 300 000 mladih ljudi, do 2040 neće imati tko niti braniti 90 000km2 mora i kopna , niti hraniti čardak penziće i uhljebe, zaleti li se invazija arapa, vas uhljebe što ste ostali u RH i iselili ste 500 000 mladih i vojno sposobnih, potamanit će vas ko zecove
150km2
Guest- Guest
Jedino što funkcionira od hrvatske vanjske politike su odnosi s Washingtonom, a i to ograničeno. Hrvatskoj bi bilo bolje da je postala savezna država SAD-a nego što je utrčavala u EU.asilovski wrote:Baš još da se nisu zaratili sa rusima u ime brisela i buzinamelkior wrote:1. SAD nakon pobjede Trumpa više nema utjecaj na EU.vuksadinare wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/snazna-poruka-bijele-kuce-hrvatskoj-na-dan-kad-je-donesena-arbitrazna-presuda-amerikanci-potvrdili-sastaju-se-trump-i-predsjednica-grabar-kitarovic/6319879/
2015-08-09
Gnječ wrote:Pinochet wrote:koga boli kurac za 3km2 mora.. iselilo se 300 000 mladih ljudi, do 2040 neće imati tko niti braniti 90 000km2 mora i kopna , niti hraniti čardak penziće i uhljebe, zaleti li se invazija arapa, vas uhljebe što ste ostali u RH i iselili ste 500 000 mladih i vojno sposobnih, potamanit će vas ko zecove
150km2
eto.. što je sa 150 000 mladih i vojno sposobnih, radnika, i budućih roditelja, što je odeslilo zadnjih nekoliko godina nakon vladavine vlaja/bosanaca iz SDPa(Zoki) HNSa(vrdoljak) i HDZa?
šta nam to znači?
Guest- Guest
Pa Putin i jest obična kukavica koja liže govna sa Zapada, Staljin bi odavno poslao dvije krstareće na Washington, Putin cmolji u zapadnim medijima a Zapad nad njim provodi gang bang. Buu Zapad me ne voli, buuslidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:1. SAD nakon pobjede Trumpa više nema utjecaj na EU.vuksadinare wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/snazna-poruka-bijele-kuce-hrvatskoj-na-dan-kad-je-donesena-arbitrazna-presuda-amerikanci-potvrdili-sastaju-se-trump-i-predsjednica-grabar-kitarovic/6319879/
Što ga ti nadrobi, ali zaboravio si ono glavno među svojim omiljenim tezama.
7. Putin je obična kukavica, jer ne želi baciti nuklearne bombe na SAD i tako započeti treći svjetski rat.
Je li tako?
Mislim, kad je bal nek je i maskenbal.
2015-08-09
vuksadinare wrote:ajd vise odjebi sa tim dosadio si i bogu..ako ti se ide idi s milim bogom...ne znas nista drugo nego o porezima i uhljebima.....nije sve u novcu i nekretninamaPinochet wrote:koga boli kurac za 3km2 mora.. iselilo se 300 000 mladih ljudi, do 2040 neće imati tko niti braniti 90 000km2 mora i kopna , niti hraniti čardak penziće i uhljebe, zaleti li se invazija arapa, vas uhljebe što ste ostali u RH i iselili ste 500 000 mladih i vojno sposobnih, potamanit će vas ko zecove
gle ja sam zabrinut jer sam jebeni iskreni domljub i patriota, i jer moji frendovi odlaze vanka, jer odlaze svake godine tisuće i deseci tisuća i to mladih, ja sam jebeno zabrinut jer sam jebeni domoljub i patriota i boli me gledati uništenje nacije kroz politiku čardak HDZovaca, i mučno mi je gledati kako vas maslaju sa par kilometar nevažnog zaljeva i sa ustašama i partizanima i severinom
Guest- Guest
Bolje u svakom slučaju kauboji bi ograničili crkvu i čatdak međutim mi smo sada na razini kurca na biciklumelkior wrote:Jedino što funkcionira od hrvatske vanjske politike su odnosi s Washingtonom, a i to ograničeno. Hrvatskoj bi bilo bolje da je postala savezna država SAD-a nego što je utrčavala u EU.asilovski wrote:Baš još da se nisu zaratili sa rusima u ime brisela i buzinamelkior wrote:1. SAD nakon pobjede Trumpa više nema utjecaj na EU.vuksadinare wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/snazna-poruka-bijele-kuce-hrvatskoj-na-dan-kad-je-donesena-arbitrazna-presuda-amerikanci-potvrdili-sastaju-se-trump-i-predsjednica-grabar-kitarovic/6319879/
Kermit-
2014-04-17
gud van..Pinochet wrote:vuksadinare wrote:ajd vise odjebi sa tim dosadio si i bogu..ako ti se ide idi s milim bogom...ne znas nista drugo nego o porezima i uhljebima.....nije sve u novcu i nekretninamaPinochet wrote:koga boli kurac za 3km2 mora.. iselilo se 300 000 mladih ljudi, do 2040 neće imati tko niti braniti 90 000km2 mora i kopna , niti hraniti čardak penziće i uhljebe, zaleti li se invazija arapa, vas uhljebe što ste ostali u RH i iselili ste 500 000 mladih i vojno sposobnih, potamanit će vas ko zecove
gle ja sam zabrinut jer sam jebeni iskreni domljub i patriota, i jer moji frendovi odlaze vanka, jer odlaze svake godine tisuće i deseci tisuća i to mladih, ja sam jebeno zabrinut jer sam jebeni domoljub i patriota i boli me gledati uništenje nacije kroz politiku čardak HDZovaca, i mučno mi je gledati kako vas maslaju sa par kilometar nevažnog zaljeva i sa ustašama i partizanima i severinom
Guest- Guest
u ostalom rekao vam je Melkior .
sve da je ovo istina (Trumpa boli kurac za Hrvatsku, a žena mu je Slovenka), sve da je ovo istina, TRUMP NEMA UTJECAJA U EU, kakav je imao prije. Gotovo je. USA više ne šefuje Europom, glavna u Europi je sada Njemačka i Angela Merkel. A oni su jasno rekli šta misle.
Jedino ako potpišemo referendum da postanemo 51 ili 53 Američka država, iako u tom slučaju neće Ameri hraniti 500 000 HDZovih čardak uhljeba parazita, i 1milijun mladih penzića, budite sigurni.. prvo će svi ti raditi u realan sektor, a onda mozete postati 50 i neka USA država a onda će se Trump zauzeti za vas
sve da je ovo istina (Trumpa boli kurac za Hrvatsku, a žena mu je Slovenka), sve da je ovo istina, TRUMP NEMA UTJECAJA U EU, kakav je imao prije. Gotovo je. USA više ne šefuje Europom, glavna u Europi je sada Njemačka i Angela Merkel. A oni su jasno rekli šta misle.
Jedino ako potpišemo referendum da postanemo 51 ili 53 Američka država, iako u tom slučaju neće Ameri hraniti 500 000 HDZovih čardak uhljeba parazita, i 1milijun mladih penzića, budite sigurni.. prvo će svi ti raditi u realan sektor, a onda mozete postati 50 i neka USA država a onda će se Trump zauzeti za vas
Guest- Guest
melkior wrote:Pa Putin i jest obična kukavica koja liže govna sa Zapada, Staljin bi odavno poslao dvije krstareće na Washington, Putin cmolji u zapadnim medijima a Zapad nad njim provodi gang bang. Buu Zapad me ne voli, buu
Staljin je imao svoju priliku pa ju je uredno propustio. Uostalom, on je u vanjskoj politici bio još puno oprezniji od Putina.
Inače zaista ne razumijem što se sa tobom dogodilo u posljednjih 10-12 godina koliko se čitamo i povremeno dopisujemo na prvom Iskonovom, pa sve do ovog foruma.
Ono, ne zamjeri, ali baš si otišao na kvasinu.
Guest- Guest
Mogli smo postati ogranak Texasa po kratkom postupku, i to bi imalo više smisla od ovog lizanja bruxellesko-berlinskih govana.asilovski wrote:Bolje u svakom slučaju kauboji bi ograničili crkvu i čatdak međutim mi smo sada na razini kurca na biciklumelkior wrote:Jedino što funkcionira od hrvatske vanjske politike su odnosi s Washingtonom, a i to ograničeno. Hrvatskoj bi bilo bolje da je postala savezna država SAD-a nego što je utrčavala u EU.asilovski wrote:Baš još da se nisu zaratili sa rusima u ime brisela i buzinamelkior wrote:1. SAD nakon pobjede Trumpa više nema utjecaj na EU.vuksadinare wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/snazna-poruka-bijele-kuce-hrvatskoj-na-dan-kad-je-donesena-arbitrazna-presuda-amerikanci-potvrdili-sastaju-se-trump-i-predsjednica-grabar-kitarovic/6319879/
2015-08-09
a nece Ameri glumiti Hranitelje i Drzavnu sisu..????Uzas..!!!Pinochet wrote:u ostalom rekao vam je Melkior .
Guest- Guest
Pinochet wrote:Gnječ wrote:Pinochet wrote:koga boli kurac za 3km2 mora.. iselilo se 300 000 mladih ljudi, do 2040 neće imati tko niti braniti 90 000km2 mora i kopna , niti hraniti čardak penziće i uhljebe, zaleti li se invazija arapa, vas uhljebe što ste ostali u RH i iselili ste 500 000 mladih i vojno sposobnih, potamanit će vas ko zecove
150km2
eto.. što je sa 150 000 mladih i vojno sposobnih, radnika, i budućih roditelja, što je odeslilo zadnjih nekoliko godina nakon vladavine vlaja/bosanaca iz SDPa(Zoki) HNSa(vrdoljak) i HDZa?
šta nam to znači?
ništa. već kad vas je krenulo bilo bi dobro da Istru i Rijeku prodate u kompletu ili nam date totalnu autonomiju sa pravom na otcijepljenje tako da se ne gnjavimo i boksamo idućih desetak godina kad već znamo da će Istra otići svojim putem bez rvacke naravno. možemo biti susjedi eto to da ali u istoj državi s vama nikada više pa ni onda.
Guest- Guest
Bi vidio što bi Staljin puštao da mu se NATO šetucka uz rusku granicu i da mu Bugari i Česi postavljaju rakete koje mogu doseći Moskvuslidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Pa Putin i jest obična kukavica koja liže govna sa Zapada, Staljin bi odavno poslao dvije krstareće na Washington, Putin cmolji u zapadnim medijima a Zapad nad njim provodi gang bang. Buu Zapad me ne voli, buu
Staljin je imao svoju priliku pa ju je uredno propustio. Uostalom, on je u vanjskoj politici bio još puno oprezniji od Putina.
Inače zaista ne razumijem što se sa tobom dogodilo u posljednjih 10-12 godina koliko se čitamo i povremeno dopisujemo na prvom Iskonovom, pa sve do ovog foruma.
Ono, ne zamjeri, ali baš si otišao na kvasinu.
2015-08-09
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Gdje je nestalo 200 tisuća birača za samo tjedan dana?!
» Lazanski ovaj put briljira...tema: Melanija, Kolinda, Kosovo, Trump i Putin etc
» Lavrov i Pompeo se sastaju za tjedan u Sočiju
» U tjedan dana 1000 imigranata uplovilo u Italiju
» Kolinda razgovarala s Orbanom,idući tjedan ide u Mađarsku
» Lazanski ovaj put briljira...tema: Melanija, Kolinda, Kosovo, Trump i Putin etc
» Lavrov i Pompeo se sastaju za tjedan u Sočiju
» U tjedan dana 1000 imigranata uplovilo u Italiju
» Kolinda razgovarala s Orbanom,idući tjedan ide u Mađarsku
Page 2 of 6