Šamar Čardaku: Hrvati, morate poštovati odluku arbitražnog suda
Page 18 of 21
Page 18 of 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Re: Šamar Čardaku: Hrvati, morate poštovati odluku arbitražnog suda
b.t.w...desnicarenje se ne mora povezivati iskljucivo samo na antimuslimanskoj tezi...amtimuslimanizam ima i kod ljevicara,desnice,centrista pa cak i kod nekih liberala..desnica zna se sto je to..u prvom redu suverenizam...nacionalizam i antilebralno i antoljevicarsko usmjerenje...cak ni rasizam ne treba vezati samo za desnciu..recimo staljin kao komunist bio je i rasist...marks kao ljevicar....bio je rasist...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
naša desnica je zapravo ljevica... em što je multi kulti em su većinom na džavnim jaslama ili bolje rečeno na desnoj dojci....catabbath wrote:Lol kaže lik koji podržava muslimane i poturice dok je cijela europska desnica u ratu s njima
ne podrzavam ja musliomane..u prvom redu moja politika je suverensitickog karaktera...i nacionalnog....catabbath wrote:Lol kaže lik koji podržava muslimane i poturice dok je cijela europska desnica u ratu s njima
2015-09-08
Ajde onda usporedi se sa nekom europskom desnicom a da nije bošnjačka :)
Ono poturčeni srbin Hasanbegović idol rvackih krkana hahah
sa srbinom na čelu drzave....ili bar kao premijerom.. aiiiii Fuk,pa Srbi uvijek dokazu da su sposobniji od vas u politici i diplomaciji..vuksadinare wrote:ne podrzavam ja musliomane..u prvom redu moja politika je suverensitickog karaktera...i nacionalnog....catabbath wrote:Lol kaže lik koji podržava muslimane i poturice dok je cijela europska desnica u ratu s njima
Guest- Guest
...recimo vmro...orban...koji bez obzira na neke antimuslimanske stavove u prvom redu je izraziti suverenist i nacionalist...zapadno europska desnica osim iznimaka mahom je rasisticki nastrojena a en prevladava toliko suverenisticka politika i nacionalizam..catabbath wrote:Ajde onda usporedi se sa nekom europskom desnicom a da nije bošnjačka :)
2015-09-08
Svakakva sranja se dešavaju a tkz. rvacka desnica tamo negdje u 1945. bavi se ustašama inpartizanima
catabbath wrote:Ono poturčeni srbin Hasanbegović idol rvackih krkana hahah
a jebote...
Guest- Guest
NE,NE,NE..sad je neprijatelj postao KEKEC..piransdki zaljev i tako...to je sad aktualno..catabbath wrote:Svakakva sranja se dešavaju a tkz. rvacka desnica tamo negdje u 1945. bavi se ustašama inpartizanima
Guest- Guest
meni ne smeta toliko vjerska pripadnost ako se izrazava kao hrvat..i hrvatsku dozivljava kao svoju drzavupismejker wrote:sa srbinom na čelu drzave....ili bar kao premijerom.. aiiiii Fuk,pa Srbi uvijek dokazu da su sposobniji od vas u politici i diplomaciji..vuksadinare wrote:ne podrzavam ja musliomane..u prvom redu moja politika je suverensitickog karaktera...i nacionalnog....catabbath wrote:Lol kaže lik koji podržava muslimane i poturice dok je cijela europska desnica u ratu s njima
2015-09-08
Gnječ wrote:ajmo malo ozbiljno. hrvati shvatite da ste u enormnim govnima.
Time što je 1991. pogrešno prihvatila slovensko stajalište da sa Slovenijom nije imala granicu na moru, Hrvatska je sama skrivila spor koji se cijelo vrijeme kreće na njezinu štetu – prvo je sporazumom Račana i Drnovšeka izgubila dio teritorijalnog mora, a sada je Slovenija proglasila i dio hrvatskog epikontinentalnog pojasa svojim. Da bi onemogućio razgraničenje Piranskog zaljeva, slovenski je parlament 1993. zanijekao granicu na Dragonji te Memorandumom zatražio cijeli Piranski zaljev iako je Hrvatska od 1947. provodila upravnu i sudsku vlast na lijevoj obali Dragonje. Budući da je Piranski zaljev sa slovenske strane znatno izgrađen i naseljen, a s hrvatske posve pust, hrvatski pregovarači nisu pravili problem oko toga što je pedesetih godina tok rijeke skrenut bliže Hrvatskoj i bili su spremni ustupiti veći dio zaljeva. No nisu mogli promijeniti neupitnu činjenicu da rijeka ipak negdje utječe i da je ušće polazište za morsku granicu. Slovenija je mogla dobiti cijeli zaljev jedino da je dobila i hrvatski rt Savudriju – a tako daleko u traženju nije išla.
Potom je zatražila pristup otvorenom moru preko hrvatskih teritorijalnih voda. Slovenija u svakom slučaju ima pravo neškodljivog prolaza hrvatskim teritorijalnim vodama, što znači da brodovi mogu prolaziti, ali ne i loviti ribu, sidriti se ili bacati smeće, ali tražili su više. Slovenski su pregovarači 1995. iznijeli čak dva različita prijedloga kako da im se pripoji hrvatsko teritorijalno more pa da svoje teritorijalno more povežu s međunarodnim vodama Jadranskog mora. Hrvatska je oba prijedloga odbila, a 1999. u pregovore se bezuspješno uključio i bivši američki ministar obrane William Perry, koji je zbog toga čak došao i u Ljubljanu.
Morski koridor nije bio neobičan zahtjev jer ga ima primjerice Monako pa brodovi iz njega mogu neometano ploviti kroz francuske teritorijalne vode do otvorenog mora. No slovenski je koridor bio Hrvatskoj neprihvatljiv jer bi se ukliještio između hrvatskih i talijanskih teritorijalnih voda pa Hrvatska više ne bi graničila s Italijom na moru, što bi dovelo do revizije Osimskih sporazuma. Koridor bi također odsjekao dio hrvatskog teritorijalnog mora i stvorio hrvatsku morsku enklavu u Tršćanskom zaljevu, što bi bio jedinstven slučaj u svijetu.
znači uskoro vam slijedi revizija Osimskih sporazuma. Italija već šilji olovke i armiju odvjetnika i lobista. plus toga talijani se neće puno s vama hrvatima zajebavat uzet će ono što im pripada i točka.
a sad rvati duboko udahnite i meditirajte.
http://arhiva.nacional.hr/clanak/21020/piran-podijeljen-jos-u-sfrj
kratko i jasno... prije nekoliko godina u sinju je umrao lik koji je ww2 počeo u ustašama, okončao ga s činom u partizanima, a na trstu su mu skinuli činove jer se nije zaustavio i produžio je još dalje nego što je smio... znao je piti s mojim pok. didom, a mogao je popiti maštilo vina za okladu (12l)
Ono mi smo desnica jer mrzimo partizane i volimo muslimane jer mrze partizane :D
....ja cijenim partizane koji su nacionalno orjentirani bili poput bobetka,tuđmana,letice i jos nekih...catabbath wrote:Ono mi smo desnica jer mrzimo partizane i volimo muslimane jer mrze partizane :D
2015-09-08
Tako je vuče multikulti, to je baš onako desno u stilu Marcona i Merkelice :)
...pa kako ja mogu biti protiv onog koji je uz mene glavu riskirao za hrvatsku...zar je takav neprijatelj hrvatske i hrvata?catabbath wrote:Tako je vuče multikulti, to je baš onako desno u stilu Marcona i Merkelice :)
2015-09-08
i taraba trpi svakakve natpise....vuksadinare wrote:meni ne smeta toliko vjerska pripadnost ako se izrazava kao hrvat..i hrvatsku dozivljava kao svoju drzavupismejker wrote:sa srbinom na čelu drzave....ili bar kao premijerom.. aiiiii Fuk,pa Srbi uvijek dokazu da su sposobniji od vas u politici i diplomaciji..vuksadinare wrote:ne podrzavam ja musliomane..u prvom redu moja politika je suverensitickog karaktera...i nacionalnog....catabbath wrote:Lol kaže lik koji podržava muslimane i poturice dok je cijela europska desnica u ratu s njima
pitanje jest,kad ce to izrazavanje zamijeniti neki visi interes...
ipak,Srbin ostaje nadalje..mogu se i ja izjasniti kao hrvat,srbin,pa ipak..ono sam sto jesam u osnovi..
A izjasnjavanje drugacije,samo dokazuje,koliko su se i njegovi preci izjasnjavali necim,sto nisu,i prihvatili drugu vjeru...
za moj ukus previse suncokretski..okreci kako vrijeme zahtijeva...
E moj Fuk,skupo vas bude koshtla ta naivnost..
Guest- Guest
Lol 1 je bio uz tebe i to tkoza kakve ciljeve je skrivao do su njegova braća klali.hrvate i širili šerijat
Ono 1000 put su vas naguzili pa nije više nije ni naivno to je uber retardirano pravaštvo :)
catabbath-
2015-08-22
Mislim lik koji krene sa ustaškom ikonografijom,jasno je kakvu politicku snagu zastupa i kakve pojedince kupi uz sebe..
Opet Hrvati misle da muslimani rade za njih,u biti obrnuta stvar..treba RH pripremiti za primanje Kozoojeba swagdasnjih sa svih strana...
Opet Hrvati misle da muslimani rade za njih,u biti obrnuta stvar..treba RH pripremiti za primanje Kozoojeba swagdasnjih sa svih strana...
Guest- Guest
Ali ono mislim njihov idol hrvatsva, u svakoj generaciji se pretvara u neku drugu nacionalnost prema potrebi :)
Page 18 of 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Similar topics
» SAD su Hrvatskoj dale snimke tajnih razgovora, zbog čega se RH povukla iz Arbitražnog suda!
» Beč: Poštovati pravo naroda na samoopredjeljenje u BiH!
» Vlada nije učinila ništa da izvede RH iz Arbitražnog sporazuma
» Zoki:MORA SE POŠTOVATI ZAKON,NE NAROD
» Kršćanofobija u čardaku
» Beč: Poštovati pravo naroda na samoopredjeljenje u BiH!
» Vlada nije učinila ništa da izvede RH iz Arbitražnog sporazuma
» Zoki:MORA SE POŠTOVATI ZAKON,NE NAROD
» Kršćanofobija u čardaku
Page 18 of 21