Hase i Esih cipelare Bandića i dalje:Zbog Tita propalo konstituiranje Skupštine
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Hase i Esih cipelare Bandića i dalje:Zbog Tita propalo konstituiranje Skupštine
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-bandicu-zbog-tita-propalo-konstituiranje-skupstine-/979744.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hase i Esih cipelare Bandića i dalje:Zbog Tita propalo konstituiranje Skupštine
....jebote ovi se fakat drze rijeci..sto kazu to i ostvare..svaka cast slagali se mi sa njima ili ne...ali su dosljedni..ne prodaju se za fotelje i hoce da im se ostvari sve sto su zacrtali..
2015-09-08
Re: Hase i Esih cipelare Bandića i dalje:Zbog Tita propalo konstituiranje Skupštine
....moj bandicu kako tebi gori pod nogama kad pristajes na sve to...
2015-09-08
vuksadinare wrote:....jebote ovi se fakat drze rijeci..sto kazu to i ostvare..svaka cast slagali se mi sa njima ili ne...ali su dosljedni..ne prodaju se za fotelje i hoce da im se ostvari sve sto su zacrtali..
žele NDH i spajanje rvacke sa maticom Hercegbosnom.
Guest- Guest
has eje vise za onu granica na drini...koliko mi ej poznato bio je protiv tuđmanove politike u bosni...za esih ne znam...no poanta je u tome i da ignoriramo ideoloske stavove kod njih da smo dobili politicare koji koliko toliko drze do svoje riojeci i stavova i ne popustaju za milimetar makar se radilo i o foteljama..uostalom hase je porucio bandicu..da njega ne zanimaju fotelej u gradskim trznicama,holdinzima nego da se ispune njegove zahtjevi..a on moze cekati..i da..krasi ga iznimna strpljivost sto ionako nije karakteristika kod 99% nasih politicaraGnječ wrote:vuksadinare wrote:....jebote ovi se fakat drze rijeci..sto kazu to i ostvare..svaka cast slagali se mi sa njima ili ne...ali su dosljedni..ne prodaju se za fotelje i hoce da im se ostvari sve sto su zacrtali..
2015-09-08
vuksadinare wrote:has eje vise za onu granica na drini...koliko mi ej poznato bio je protiv tuđmanove politike u bosni...za esih ne znam...no poanta je u tome i da ignoriramo ideoloske stavove kod njih da smo dobili politicare koji koliko toliko drze do svoje riojeci i stavova i ne popustaju za milimetar makar se radilo i o foteljama..uostalom hase je porucio bandicu..da njega ne zanimaju fotelej u gradskim trznicama,holdinzima nego da se ispune njegove zahtjevi..a on moze cekati..i da..krasi ga iznimna strpljivost sto ionako nije karakteristika kod 99% nasih politicaraGnječ wrote:vuksadinare wrote:....jebote ovi se fakat drze rijeci..sto kazu to i ostvare..svaka cast slagali se mi sa njima ili ne...ali su dosljedni..ne prodaju se za fotelje i hoce da im se ostvari sve sto su zacrtali..
jedan je hase
Guest- Guest
DŽAMIJA U ZAGREBU-ZAŠTO SU KOMUNISTI SRUŠILI DŽAMIJU 1949.GODINE?
Za vrijeme rata adaptirali su je u džamiju i sagradili tri minereta.Nije ih trebalo rušiti,jer su najveći dio bogomolja širom svijeta gradili moćnici,silnici,pa ako hoćete i krvnici,oni su nestali,ali su graniti ostali.No,eto,nekima je smetala.Zagrepčanima svakako nije.”
Zašto je zapravo srušena zagrebačka džamija?
Za govornicom Sabora Poglavnik je “otvorio priču”o Meštrovićevom Paviljonu:”Ovaj hram umjetnosti nosi na sebi žig robovanja.Ja ne mogu ovaj žig dostojnije izbrisati,nego da iz ovoga hrama učinim džamiju.”
Kada je sekretar IX rejona pozvao zagrebačke muslimane na posebnu sjednicu na kojoj bi se izjasnili o rušenju džamije,od 20.000 muslimana došlo je tek nekoliko stotina.
“Od prisutnih potpisana je molba na Narodni front od 12 lica,a od njih 8 komunista.Prijedlog je,iako krnj,dostavljen narodnom frontu i u 1949.,u proljeću,u roku od tri dana džamija je srušena.Radilo se i po noći s reflektorima,motornim bušilicama i drobilicama(…).Unutrašnja dekoracija arabeski je premalterisana,a kameni mihrab je stučen.
Džamija je bila prekrivena ćilimima naručenim za vrijeme rata iz Turske.Svi tepisi(serdžade) i ćilimi su zatim preneseni u dvorac maršala Titan a otok Brioni-i oni danas ukrašavaju salone za prijem gostiju”-svjedočio je Šemso Dervišević,emigrant,1960.g. u ciriškim “Bosanskim pogledima”.
Za vrijeme rata adaptirali su je u džamiju i sagradili tri minereta.Nije ih trebalo rušiti,jer su najveći dio bogomolja širom svijeta gradili moćnici,silnici,pa ako hoćete i krvnici,oni su nestali,ali su graniti ostali.No,eto,nekima je smetala.Zagrepčanima svakako nije.”
Zašto je zapravo srušena zagrebačka džamija?
Za govornicom Sabora Poglavnik je “otvorio priču”o Meštrovićevom Paviljonu:”Ovaj hram umjetnosti nosi na sebi žig robovanja.Ja ne mogu ovaj žig dostojnije izbrisati,nego da iz ovoga hrama učinim džamiju.”
Kada je sekretar IX rejona pozvao zagrebačke muslimane na posebnu sjednicu na kojoj bi se izjasnili o rušenju džamije,od 20.000 muslimana došlo je tek nekoliko stotina.
“Od prisutnih potpisana je molba na Narodni front od 12 lica,a od njih 8 komunista.Prijedlog je,iako krnj,dostavljen narodnom frontu i u 1949.,u proljeću,u roku od tri dana džamija je srušena.Radilo se i po noći s reflektorima,motornim bušilicama i drobilicama(…).Unutrašnja dekoracija arabeski je premalterisana,a kameni mihrab je stučen.
Džamija je bila prekrivena ćilimima naručenim za vrijeme rata iz Turske.Svi tepisi(serdžade) i ćilimi su zatim preneseni u dvorac maršala Titan a otok Brioni-i oni danas ukrašavaju salone za prijem gostiju”-svjedočio je Šemso Dervišević,emigrant,1960.g. u ciriškim “Bosanskim pogledima”.
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
FOTO Desničari skinuli ploču s Trga maršala Tita i bacili je u smeće
NAKON što je Milan Bandić prije nekoliko dana pokleknuo pred zahtjevima desničara koji godinama traže preimenovanje Trga maršala Tita te najavio promjenu imena trga u Trg Republike Hrvatske, nije trebalo dugo da njihovi poklonici, na krilima odluke zagrebačkog gradonačelnika, krenu u akciju mimo zakona.
Jedna ploča s Trga maršala Tita, koja se nalazila na zgradi uz Zeleni val na istočnoj strani trga, sinoć je uklonjena te bačena u kontejner za smeće.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-desnicari-skinuli-plocu-s-trga-marsala-tita-i-bacili-je-u-smece/979764.aspx
bude bilo frkovito uskoro u RH
NAKON što je Milan Bandić prije nekoliko dana pokleknuo pred zahtjevima desničara koji godinama traže preimenovanje Trga maršala Tita te najavio promjenu imena trga u Trg Republike Hrvatske, nije trebalo dugo da njihovi poklonici, na krilima odluke zagrebačkog gradonačelnika, krenu u akciju mimo zakona.
Jedna ploča s Trga maršala Tita, koja se nalazila na zgradi uz Zeleni val na istočnoj strani trga, sinoć je uklonjena te bačena u kontejner za smeće.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-desnicari-skinuli-plocu-s-trga-marsala-tita-i-bacili-je-u-smece/979764.aspx
Guest- Guest
i meni se cini.. sami smo si krivi 100%
...cuj ove morone..nista ne bude..moze jedino biti frke kad igraju dinamo i hajduk naravno sa strane holsa...
2015-09-08
Gnječ wrote:vuksadinare wrote:....jebote ovi se fakat drze rijeci..sto kazu to i ostvare..svaka cast slagali se mi sa njima ili ne...ali su dosljedni..ne prodaju se za fotelje i hoce da im se ostvari sve sto su zacrtali..
To već postoji
Samo je oitanje forme i koliko ce daleko ici u reviziji granica
metilda wrote:vuksadinare wrote:has eje vise za onu granica na drini...koliko mi ej poznato bio je protiv tuđmanove politike u bosni...za esih ne znam...no poanta je u tome i da ignoriramo ideoloske stavove kod njih da smo dobili politicare koji koliko toliko drze do svoje riojeci i stavova i ne popustaju za milimetar makar se radilo i o foteljama..uostalom hase je porucio bandicu..da njega ne zanimaju fotelej u gradskim trznicama,holdinzima nego da se ispune njegove zahtjevi..a on moze cekati..i da..krasi ga iznimna strpljivost sto ionako nije karakteristika kod 99% nasih politicaraGnječ wrote:vuksadinare wrote:....jebote ovi se fakat drze rijeci..sto kazu to i ostvare..svaka cast slagali se mi sa njima ili ne...ali su dosljedni..ne prodaju se za fotelje i hoce da im se ostvari sve sto su zacrtali..
jedan je hase
Ima ih jos
LUBURIC Hase
Boban Hase
Pavelic Hase
Hitler Hase
a sto bi ti..ako srbi ili srpska odu da ovi ostanu?...sto onda imas..nista..Sora wrote:Gnječ wrote:vuksadinare wrote:....jebote ovi se fakat drze rijeci..sto kazu to i ostvare..svaka cast slagali se mi sa njima ili ne...ali su dosljedni..ne prodaju se za fotelje i hoce da im se ostvari sve sto su zacrtali..
To već postoji
Samo je oitanje forme i koliko ce daleko ici u reviziji granica
2015-09-08
Imat cete vi svasta
Hrbatsku bjednika i slugu
Bit cete sretni da vas Srbi prime na baustelu
I Arapi u Bosni da im nosite nosiljke i maseete s lepezom
...bezveze pricas..ne ovisi o hrvatima u bosni..srbi su ti koji drze kljuceve ostanka bh-a..znas i ti to dobro...Sora wrote:Imat cete vi svasta
2015-09-08
Gnječ wrote:FOTO Desničari skinuli ploču s Trga maršala Tita i bacili je u smeće
Da, delači gradske čistoće ćeju imati već posla zarad razvrstavanj odpada. Ča nimaju reciklažno dvorišće va Zagrebu?
Inače ovo je dobra simbolika.
Titu i jest mesto na povisnom smetlišću kot i Paveliću, Musolliniju, Hitleru, Lenjinu, Staljinu, Polu Potu, Castru itd. Tako i ideologijami koje su sprovodili.
Stribor-
2015-09-22
vuksadinare wrote:....moj bandicu kako tebi gori pod nogama kad pristajes na sve to...
Ja vidim da ih je nadigrao!! Bilo je hvalospjeva kako će Bruna ući u povijest jer će izbaciti ime tita s trga. Samim tim što je Bandić dao prijedlog promjene imena bez referenduma u Trg Republike Hrvatske i što će kao takav najvjerojatnije biti prihvaćen uništio je mogućnost predstavnice Esih da zasluge pripiše sebi i pokupi političku slavu i simpatije. Banditos je zasluge preuzeo svojim potezom. Esih i Hasanbegović nisu bili u mogućnosti odraditi to što je Bandić odradio. Bandić je bio ključan za potez promjene imena trga što je potencirao kompletan Hrvatski narod, ne samo Esih i Hasanbegović kako pojedini novinari i okupljeni žele prikazati.
2014-04-16
šta nije njega taj turčin uvatio za jaja, a on stari komunista gleda kako preživit na vlasti pa menja kako mu kažu, da su tražili staljinovo ime na trgu on bi im daomortal-joint wrote:vuksadinare wrote:....moj bandicu kako tebi gori pod nogama kad pristajes na sve to...
Ja vidim da ih je nadigrao!! Bilo je hvalospjeva kako će Bruna ući u povijest jer će izbaciti ime tita s trga. Samim tim što je Bandić dao prijedlog promjene imena bez referenduma u Trg Republike Hrvatske i što će kao takav najvjerojatnije biti prihvaćen uništio je mogućnost predstavnice Esih da zasluge pripiše sebi i pokupi političku slavu i simpatije. Banditos je zasluge preuzeo svojim potezom. Esih i Hasanbegović nisu bili u mogućnosti odraditi to što je Bandić odradio. Bandić je bio ključan za potez promjene imena trga što je potencirao kompletan Hrvatski narod, ne samo Esih i Hasanbegović kako pojedini novinari i okupljeni žele prikazati.
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
vuksadinare wrote:....jebote ovi se fakat drze rijeci..sto kazu to i ostvare..svaka cast slagali se mi sa njima ili ne...ali su dosljedni..ne prodaju se za fotelje i hoce da im se ostvari sve sto su zacrtali..
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hase opet prca Bandica:'Ne dolazi u obzir mutna igra izmedju HDZ-a i Bandica na nas racun.Skupstina sutra nece biti konstituirana jer mi se ne prodajemo za fotelje u gradskim trznicama'
» Ništa od suradnje Bandića i Esih/Hasanbegovića?!
» Dr. Hase i dalje ne vadi :)
» Pisi kuci propalo!Zambijci i dalje ostaju na guzenju tj.u pritvoru
» Trg Maršala Tita ostaje?Bandić će odbiti koaliciju sa Esih/Hasanbegović a ulazi u dil sa SDP/HSLS?
» Ništa od suradnje Bandića i Esih/Hasanbegovića?!
» Dr. Hase i dalje ne vadi :)
» Pisi kuci propalo!Zambijci i dalje ostaju na guzenju tj.u pritvoru
» Trg Maršala Tita ostaje?Bandić će odbiti koaliciju sa Esih/Hasanbegović a ulazi u dil sa SDP/HSLS?
Page 1 of 4