Arapin prijetio u glavnoj pošti u Zagrebu:'Doći će moji ljudi i zapalit će i tebe i ovu poštu'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Arapin prijetio u glavnoj pošti u Zagrebu:'Doći će moji ljudi i zapalit će i tebe i ovu poštu'
Totenkopf wrote:trebalo je dakle 7 dana da ova vijest dođe u medije, a radi se o prijetnji terorističkim činom, paljevinom javne ustanove i ljudskim žrtvama...
pitam se (šala) koliko bi trebalo da u medijima izađe vijest da je netko u istoj toj pošti uzviknuo 'za dom spremni!'....
pa to je vaš
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Re: Arapin prijetio u glavnoj pošti u Zagrebu:'Doći će moji ljudi i zapalit će i tebe i ovu poštu'
epikur37 wrote:Ovi hasancetovi sve nabrijaniji
Mlatis gluposti..nisi pravog arapina upoznao,normalno da ne znas da su oni uvijek nabrijani..hasančetovi su kamilica naspram njih...
No,kako sam i prorekao 9 jirs agoo,slijedi vam arabljenje balkana...Kakvi jeste,arabe ce vam uskoro pisati i srati po glavi,a vi cete se kao i retardirani zapadni europljani pitati.." a zasto je to tako..a bas smo im dobri.."
Guest- Guest
Alfić,a sto da radite sa ovima???...bas hoce biti zlocesti...ovog na kraju ce pustiti,jer ce im prijetiti,da ce i njih politi benzinom i uzgati...
Guest- Guest
I treba je zapalit.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dan kad je jedan Kozojeb ustrašio Hrvatsku
Guest- Guest
Ma Hrvatsku ustraši i jedan Bora Drljača,a kamo li neće nekakav bombaš.pismejker wrote:Dan kad je jedan Kozojeb ustrašio Hrvatsku
2014-04-22
Jučer je jedan ušao i u poštu u poreču, nešto galamio i svadio se na mobitel, ono dere se ko vol...i nakon toga izađe...ljudi su se pogledavali.
Nije imao ruksak, al svejedno....nikakvo povjerenje nije ulijevao
Guest- Guest
U doba Tite takav bi iz pošte izletio pretučen ko vol.Noor wrote:Jučer je jedan ušao i u poštu u poreču, nešto galamio i svadio se na mobitel, ono dere se ko vol...i nakon toga izađe...ljudi su se pogledavali.
2014-04-22
Mogu slobodno reci.,.naguravam ih i nasutavam,ali im strah u ovima ne vidim..vidis samo bijes,ljutnju,mrznju...imao 90 kila ili 50...jastreb wrote:Ma Hrvatsku ustraši i jedan Bora Drljača,a kamo li neće nekakav bombaš.pismejker wrote:Dan kad je jedan Kozojeb ustrašio Hrvatsku
To bude balkance samo tak opregazilo..
Guest- Guest
Balkanci su govna. Oprostite Hrvati,ali i vi ste Balkanci.pismejker wrote:Mogu slobodno reci.,.naguravam ih i nasutavam,ali im strah u ovima ne vidim..vidis samo bijes,ljutnju,mrznju...imao 90 kila ili 50...jastreb wrote:Ma Hrvatsku ustraši i jedan Bora Drljača,a kamo li neće nekakav bombaš.pismejker wrote:Dan kad je jedan Kozojeb ustrašio Hrvatsku
To bude balkance samo tak opregazilo..
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Arapin ranio troje ljudi nožem u Haagu
» Kolinda: U Hrvatsku će u iduća dva dana doći još 40.000 ljudi
» ljudi moji, ma je li ovo moguće?
» Zapalit ćemo vam đamiju
» Pa ljudi moji, je li ovo moguće? Prvaci Europe? :D
» Kolinda: U Hrvatsku će u iduća dva dana doći još 40.000 ljudi
» ljudi moji, ma je li ovo moguće?