Zapalit ćemo vam đamiju
Page 1 of 1
Zapalit ćemo vam đamiju
Polij benzinom i spali. To je simbol islamske okupacije Jeruzalema.
https://avaz.ba/globus/svijet/650734/haos-u-jerusalemu-gori-drvece-oko-dzamije-al-aksa-izraelci-slave
Izraelci slave.
https://avaz.ba/globus/svijet/650734/haos-u-jerusalemu-gori-drvece-oko-dzamije-al-aksa-izraelci-slave
Izraelci slave.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Zapalit ćemo vam đamiju
Evo gori brdo hrama a židi još namontirali razglas i slave i plešu...
https://twitter.com/dweakki/status/1391813646980894724?s=20
https://twitter.com/dweakki/status/1391813646980894724?s=20
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/nakon-eskalacije-sukoba-u-jerusalemu-izbio-veliki-pozar-u-blizini-dzamije-al-aqsa/210510145
2014-04-11
Ušla policija u džamiju i sve rastjerala
https://twitter.com/mauroabughosh/status/1391772099161829377?s=20
https://twitter.com/mauroabughosh/status/1391772099161829377?s=20
2018-04-10
Raketiran Aškelon
https://twitter.com/disclosetv/status/1391816469227446280?s=20
https://twitter.com/disclosetv/status/1391816469227446280?s=20
2018-04-10
Nek sad Erdogan pokrene križarski rat na Svetu zemlju.
Katolici su ionako previše ratovali za ta sranja dok nisu skužili da ih to ne zanima nit im je interes da za koga navijaju osim za mir i da svi mogu obavljat svoje molitve.
Poludi Erdogane.
Katolici su ionako previše ratovali za ta sranja dok nisu skužili da ih to ne zanima nit im je interes da za koga navijaju osim za mir i da svi mogu obavljat svoje molitve.
Poludi Erdogane.
2014-04-11
ludnica podrška rokačini , hrpa dole fanatika mašta o svetom ratu protiv izraela , bilo bi super da ih izrael ispraši
No s partizanima je priča nešto drukčija. Religije su zlo i zato tu đamiju koja je simbol islamske okupacije Jeruzalema ( Isus je Židov a ne Palestinac ) triba poravnati sa zemljom i da joj ne ostane ni traga.RayMabus wrote:
Previše se Erdogan počeo zazivati na Sarajevo. Valjda misli da sad kad sam rješio istočno krilo ( Armenija ) da je vrijeme za zapadno ( Sarajevo ) i južno ( cijela obala sve do Jemena s Mekom i Medinom i Jeruzalemom ).
Hanđar divizija i palestinski imam nacional socijalista
Hanđar divizija se borila isključivo protiv partizana a tek onda i protiv četnika no u osnovi su antiparantisanska milicija.
Pali bager. Đamija je simbol islamske okupacije Jeruzalema.
2014-04-11
Podrška bagerima i da sravne centar palestinskog vakufa.epikur37 wrote:Podrška izraelu, to je naša karaula.
2014-04-11
to je treca đamija po vaznosti mujagama, nakon Masdžid al-Harama (džamija koja okružuje Ćabu) u Meki i Poslanikove džamije u Medini
inače sagrađena nakon arapske invazije na Jeruzalem, 600-tih godina, na mjestu Salamonovog hrama, izgradenog skoro 1000 god. p.K., u kojem se do babilonskog razaranja čuvao Kovčeg saveza, Mojsijeve ploče i Aaronov štap.
rokaj!
inače sagrađena nakon arapske invazije na Jeruzalem, 600-tih godina, na mjestu Salamonovog hrama, izgradenog skoro 1000 god. p.K., u kojem se do babilonskog razaranja čuvao Kovčeg saveza, Mojsijeve ploče i Aaronov štap.
rokaj!
Još su izmislili da je prorok Muhamed posječivao baš tu đamiju iako u Kuranu se priča samo o nekakvoj udaljenoj đamiji a kako tada Izrael nije ni bio pod muslimanima onda tamo nije ni bilo đamije pa je ta priča izmišljotina i onda svojataju tu đamiju kasnije napravljenu kako je ona bitna za muslimane a nema veze s pričom o udaljenoj đamiji koju je Muhamed posjećivao jer ta može samo biti negdje na saudijskom poluotoku a nipošto u Jeruzalemu.Noor wrote:to je treca đamija po vaznosti mujagama, nakon Masdžid al-Harama (džamija koja okružuje Ćabu) u Meki i Poslanikove džamije u Medini
rokaj!
Izmišljaju da bi zadržali Izrale pod islamskom okupacijom. Plus napravili je na mjestu židovskog hrama i okupirali prostor i tako je poruka da je Jeruzalem i šira okolica dakle to sve u osnovi njihovo.
Sve triba porušit šta su islamski osvajači izgradili na tom brdu.
Muamed je umro 632 pa vidimo da po islamskom osvajanju on nije mogao posjetit nikakvu udaljenu đamiju na tlu Izraela jer to nije bilo pod muslimanima.
2014-04-11
Noorka sve zna, mora da je Noorka Zhidovka
By the way, nikad nisam kreso Zhidovku...a bas bih volio
Bila je jedna mala u Sarajevu, jedna od rijetkih preostalih, bilo mi je 17 i bio sam zaljubljen do usiju ...znam da su joj ustase pobile sve zivo...ali eto, otac i majka su joj bili zivi, zapravo majka joj je bila napola Zhidovka. Prezivala se Klak.
I onda joj otac odluci da se presele u Izrael. Sjecam se da sam bio tuzan, pretuzan. Suze su me oblivale.
Nikad je vise nisam vidio, moju malu Zhidovku. Zvala se Mirjana
Eh uspomene iz mladosti
By the way, nikad nisam kreso Zhidovku...a bas bih volio
Bila je jedna mala u Sarajevu, jedna od rijetkih preostalih, bilo mi je 17 i bio sam zaljubljen do usiju ...znam da su joj ustase pobile sve zivo...ali eto, otac i majka su joj bili zivi, zapravo majka joj je bila napola Zhidovka. Prezivala se Klak.
I onda joj otac odluci da se presele u Izrael. Sjecam se da sam bio tuzan, pretuzan. Suze su me oblivale.
Nikad je vise nisam vidio, moju malu Zhidovku. Zvala se Mirjana
Eh uspomene iz mladosti
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
epikur37 wrote:Podrška izraelu, to je naša karaula.
U znak podrške sarajevska Vijećnica večeras u bojama zastave Palestine
Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić je na simboličan način pružila podršku Palestincima, a na društvenim mrežama je objavila fotografiju Vijećnice sa zastavom Palestine uz poruku podrške.
"Vijećnica je večeras obojena palestinskom zastavom, u znak solidarnosti sa svim nevinim žrtvama i njihovim porodicama", napisala je.
Posljednjih dana rastu tenzije između Izraelaca i Palestinaca u Jerusalemu, a započete su kada su palestinski vjernici napadnuti tokom obavljanja molitve u džamiji Al-Aqsa. Zvaničnici širom svijeta pozivaju na smirivanje situacije, ali i pružaju podršku narodu Palestine.
Podsjećamo, sukob je započeo u petak navećer kada su Izraelci napali palestinske vjernike koji su obavljali molitvu u krugu džamije Al-Aqsa.
Tenzije su se nastavile i danas kada je Hamas, osnovan za oružanu borbu Palestinaca, ispalio nekoliko raketa na izraelski teritorij. Poručili su da je to osveta Izraelcima za nasilje sigurnosnih snaga nad muslimanima u Al-Aqsi.
Potom je Izrael odgovorio zračnim napadom u kojem je ubijeno najmanje devet, a ranjeno više Palestinaca. Među ubijenima je troje djece i jedan od komandanata Hamasa.
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Podrška izraelu, to je naša karaula.
U znak podrške sarajevska Vijećnica večeras u bojama zastave Palestine
Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić je na simboličan način pružila podršku Palestincima, a na društvenim mrežama je objavila fotografiju Vijećnice sa zastavom Palestine uz poruku podrške.
"Vijećnica je večeras obojena palestinskom zastavom, u znak solidarnosti sa svim nevinim žrtvama i njihovim porodicama", napisala je.
Posljednjih dana rastu tenzije između Izraelaca i Palestinaca u Jerusalemu, a započete su kada su palestinski vjernici napadnuti tokom obavljanja molitve u džamiji Al-Aqsa. Zvaničnici širom svijeta pozivaju na smirivanje situacije, ali i pružaju podršku narodu Palestine.
Podsjećamo, sukob je započeo u petak navećer kada su Izraelci napali palestinske vjernike koji su obavljali molitvu u krugu džamije Al-Aqsa.
Tenzije su se nastavile i danas kada je Hamas, osnovan za oružanu borbu Palestinaca, ispalio nekoliko raketa na izraelski teritorij. Poručili su da je to osveta Izraelcima za nasilje sigurnosnih snaga nad muslimanima u Al-Aqsi.
Potom je Izrael odgovorio zračnim napadom u kojem je ubijeno najmanje devet, a ranjeno više Palestinaca. Među ubijenima je troje djece i jedan od komandanata Hamasa.
svaka ptica svome jatu leti...
nama je izrael karaula
mujagama bošnjaci i šiptari...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
AssadNaPodmornici wrote:ludnica podrška rokačini , hrpa dole fanatika mašta o svetom ratu protiv izraela , bilo bi super da ih izrael ispraši
Pa praši Izrael njih solidno.
2018-04-10
Similar topics
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» VLADAJUĆI TRAŽE NOVOG ŠEFA TELEVIZIJE Hasanbegović: 'Ne samo da ćemo smijeniti Radmana, nego ćemo i promijeniti Zakon o HRT-u'
» Arapin prijetio u glavnoj pošti u Zagrebu:'Doći će moji ljudi i zapalit će i tebe i ovu poštu'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» VLADAJUĆI TRAŽE NOVOG ŠEFA TELEVIZIJE Hasanbegović: 'Ne samo da ćemo smijeniti Radmana, nego ćemo i promijeniti Zakon o HRT-u'
» Arapin prijetio u glavnoj pošti u Zagrebu:'Doći će moji ljudi i zapalit će i tebe i ovu poštu'
Page 1 of 1