Ustaša-antifašist iz Kistanja napao policajku jer mu je htjela uzeti mitraljez
Page 1 of 1
Ustaša-antifašist iz Kistanja napao policajku jer mu je htjela uzeti mitraljez
ZBOG posjedovanja puškomitraljeza s mecima, u Kistanjama je uhićen 43-godišnjak. Tijekom pretresa kuće napao je policajku, a kod njega je pronađena i majica s natpisom "Za dom spremni", privjesak s likom Ante Pavelića i devet kilograma rezanog duhana.
Policija iz kninske postaje postupala je po ranije prikupljenim saznanjima da bi 43-godišnjak mogao biti počinitelj kaznenog djela pa su po nalogu šibenskog Županijskog suda pretresli njegovu obiteljsku kuću i popratni objekt na njegovom imanju u Kistanjama gdje im je dragovoljno predao puškomitraljez s tri prazna spremnika i 261 komad raznog streljiva.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ustasa-iz-kistanja-napao-policajku-jer-mu-je-htjela-uzeti-mitraljez/979535.aspx
Policija iz kninske postaje postupala je po ranije prikupljenim saznanjima da bi 43-godišnjak mogao biti počinitelj kaznenog djela pa su po nalogu šibenskog Županijskog suda pretresli njegovu obiteljsku kuću i popratni objekt na njegovom imanju u Kistanjama gdje im je dragovoljno predao puškomitraljez s tri prazna spremnika i 261 komad raznog streljiva.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ustasa-iz-kistanja-napao-policajku-jer-mu-je-htjela-uzeti-mitraljez/979535.aspx
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Ustaša-antifašist iz Kistanja napao policajku jer mu je htjela uzeti mitraljez
mitraljez,municija,majica a natpisom za dom spremni,privjesak s likom Ante Pavelića i devet kilograma rezanog duhana...ahahahhahahahahahahahahahahahahahaaaaajebemtihahahaha
vili40-
2015-08-02
Re: Ustaša-antifašist iz Kistanja napao policajku jer mu je htjela uzeti mitraljez
Dok se borio protiv četnika, onda vam je bio je dobar, a sad je ustaša?
crvenkasti-
2014-04-17
Crveni, sto si bio na vikendici pa te uhvatilo..:D
Koliko jamcevina?
;P
Koliko jamcevina?
;P
2014-04-11
Izvuči će se na ptsp i Thompsona
Ti ces kod mene na instrukcije :-)
2014-04-11
bog te jebo države čime se bavi.. dakle lika koji živi sam na selendr sa puškom, rezanim duvanom i mecima, i majicom za dom spremni, to je prioritet ove vukojebine.. i uberaši, i porez na otoke se skuplja vojnim brodovima.. a nitko nesmije ući u agrokor koji je nabio 90milijardi kuna duga, porezna ga nije posjetila 10godina, i spržio vaše penzijevili40 wrote:mitraljez,municija,majica a natpisom za dom spremni,privjesak s likom Ante Pavelića i devet kilograma rezanog duhana...ahahahhahahahahahahahahahahahahahaaaaajebemtihahahaha
Guest- Guest
I antifašist:)crvenkasti wrote:Dok se borio protiv četnika, onda vam je bio je dobar, a sad je ustaša?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Najbolje popit još dvi pive.Pinochet wrote:bog te jebo države čime se bavi.. dakle lika koji živi sam na selendr sa puškom, rezanim duvanom i mecima, i majicom za dom spremni, to je prioritet ove vukojebine.. i uberaši, i porez na otoke se skuplja vojnim brodovima.. a nitko nesmije ući u agrokor koji je nabio 90milijardi kuna duga, porezna ga nije posjetila 10godina, i spržio vaše penzijevili40 wrote:mitraljez,municija,majica a natpisom za dom spremni,privjesak s likom Ante Pavelića i devet kilograma rezanog duhana...ahahahhahahahahahahahahahahahahahaaaaajebemtihahahaha
2014-04-11
Ustaša antifašist je oksimoron. Moronima je to ok.RayMabus wrote:ZBOG posjedovanja puškomitraljeza s mecima, u Kistanjama je uhićen 43-godišnjak. Tijekom pretresa kuće napao je policajku, a kod njega je pronađena i majica s natpisom "Za dom spremni", privjesak s likom Ante Pavelića i devet kilograma rezanog duhana.
Guest- Guest
Kad se napravi lustracija pokazat će se da su partizani bili tvorci NDH i da su zapravo ustaše bili na stani saveznika.
2017-03-21
To su spike za većinsku forumsku populaciju. Populizam je u zamahu. Populizam = fašizam.
Guest- Guest
Zaglupljivanje nacije vol.88
2017-03-21
Najbolje popit još dvi pive.
2014-04-11
Država nam je odlica ....lik drži garonju doma i još se žali.
Morat cu stvarno popit još dvi pive.
Ovo je odlicna država.
Morat cu stvarno popit još dvi pive.
Ovo je odlicna država.
2014-04-11
Odo se opit ...ja da imam a on ima a tu mi je kraj glave , garonju i 200 i nešto metaka letila bi zgrada opcine Kaštela odavno u zrak.
Srica njiova šta san protiv oružja osim ako nije rat a i tada samo na fronti tj nije to igracka za kurcenje nego nešto za UBIJANJE.
Srica njiova šta san protiv oružja osim ako nije rat a i tada samo na fronti tj nije to igracka za kurcenje nego nešto za UBIJANJE.
2014-04-11
Al dobro napravili su one cetri trake , uvik se nešto gradi ....bilo bii cganski od mene da sad bez veze reagiram ....mada su mi oni najbliži ...al eto spašavaju ih ti radovi pa aj ok neki kuraz se ipak napravijo.
2014-04-11
Ko zna jesu li mi se oni kosovi u polju izlegli , a valjda jesu , imam gnjizdo od kosa , namjerno nisan tija kosit travu.
Kad smo vec kod opcine Kaštela i te opcine opcenito.
Kad smo vec kod opcine Kaštela i te opcine opcenito.
2014-04-11
Similar topics
» Karamarko: Hase je iskreni antifašist, ja sam antifašist, osnovao nas je antifašist
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» MESIĆ U JASENOVCU 'Ako netko govori kao ustaša, onda je on ustaša
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Paddockova soba - ubio se i pao pod mitraljez
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» MESIĆ U JASENOVCU 'Ako netko govori kao ustaša, onda je on ustaša
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Paddockova soba - ubio se i pao pod mitraljez
Page 1 of 1