sjajno
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: sjajno
Ovisi. Kad sam sa tobom,ja jesam Hrvat,ali kad se zapričam sa nekim derivatom,onda sam Srbin,ili Slovenac.Noor wrote:pa kaj sad ni ti nisi hrvat?jastreb wrote:Ma sa vama Hrvatima uopće nema smisla imati ikakvoga posla.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hogy iša na spavanje u karantenu , dobija mlika i sad pijucka a inace zanimljivo ovde mi spava na kušinu ko beba a dole u kutiji zna da nije meko i to ko ovdje i greb greb miu mau .....nemere ....malo uci spavat u tvrdo i to i osamostali se.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
ti si onda još uvijek jugoslaven :)jastreb wrote:Ovisi. Kad sam sa tobom,ja jesam Hrvat,ali kad se zapričam sa nekim derivatom,onda sam Srbin,ili Slovenac.Noor wrote:pa kaj sad ni ti nisi hrvat?jastreb wrote:Ma sa vama Hrvatima uopće nema smisla imati ikakvoga posla.
Guest- Guest
U biti to i je beba , zna da ce sad tu spavat cilu noc , sam , ima malo tkanine ispod da mu nije tvrdo , cisto mu je , i ima mlika ako ogladni tokom noci ( friško nadoliveno do ujutro ) al cim ga stavim odma oce vanka i grebe prema vani i miu mau miu mau.
A baš bebac.
A baš bebac.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Vis a vis njih DA!Noor wrote:ti si onda još uvijek jugoslaven :)jastreb wrote:Ovisi. Kad sam sa tobom,ja jesam Hrvat,ali kad se zapričam sa nekim derivatom,onda sam Srbin,ili Slovenac.Noor wrote:pa kaj sad ni ti nisi hrvat?jastreb wrote:Ma sa vama Hrvatima uopće nema smisla imati ikakvoga posla.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 5 of 5