sjajno
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: sjajno
Neznam ja šta sam al ja je spustim na pod da malo trckara i ono di je eto je iza glave sakrivena u kušinu i tu joj je meko , oce na krevet , u plahte , al to i ocu tj da mi spava na glavi dok spavam ...da mi tjera miševe ...simbioza ...zato sam je i nabavio ...tigirca ...najbolje lovice.
Hogar strašni.
Nazvat cu ga Hogy.
Muškić je.
Tražio sam muškog lovca , tigrice su najbolje.
Hogar strašni.
Nazvat cu ga Hogy.
Muškić je.
Tražio sam muškog lovca , tigrice su najbolje.
Last edited by RayMabus on Tue 27 Jun - 21:28; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
imaš miševe na glavi? ili u glavi?RayMabus wrote:Neznam ja šta sam al ja je spustim na pod da malo trckara i ono di je eto je iza glave sakrivena u kušinu i tu joj je meko , oce na krevet , u plahte , al to i ocu tj da mi spava na glavi dok spavam ...da mi tjera miševe ...simbioza ...zato sam je i nabavio ...tigirca ...najbolje lovice.
Guest- Guest
Okolo. Nije ih prije bilo. Uhvatili smo ih vec dosta na lijepljenku al mačka imam miris plus ove tigraste love tako da ono sad kad je ona tu nece niti jedan ovamo.Noor wrote:imaš miševe na glavi? ili u glavi?RayMabus wrote:Neznam ja šta sam al ja je spustim na pod da malo trckara i ono di je eto je iza glave sakrivena u kušinu i tu joj je meko , oce na krevet , u plahte , al to i ocu tj da mi spava na glavi dok spavam ...da mi tjera miševe ...simbioza ...zato sam je i nabavio ...tigirca ...najbolje lovice.
2014-04-11
ahhhhhh koje ljepote i sarenila boja...duovno se osjecam uzvisenim..Leviathan2 wrote:zas bi ja nes imao protiv tebe, govorim da sjebaste forum, samo fali jos jedna tema o uzgoju tulipana i to je topismejker wrote:"sto ti čika Levi,imas protiv Mene?"Leviathan2 wrote:a svasta, kocni ljubimci, otiso ovaj forum ukurac, djesu partizani i ustase, branitelji i cetnjikare, jugo-ndh-nostalgicari, pa ljudi koji vam je kurac, nasto lici of forum
Guest- Guest
makni ljepila,maca ti je mala pa da je jednog jutra ne bi nasao mrtvu u ljepenci..RayMabus wrote:Okolo. Nije ih prije bilo. Uhvatili smo ih vec dosta na lijepljenku al mačka imam miris plus ove tigraste love tako da ono sad kad je ona tu nece niti jedan ovamo.Noor wrote:imaš miševe na glavi? ili u glavi?RayMabus wrote:Neznam ja šta sam al ja je spustim na pod da malo trckara i ono di je eto je iza glave sakrivena u kušinu i tu joj je meko , oce na krevet , u plahte , al to i ocu tj da mi spava na glavi dok spavam ...da mi tjera miševe ...simbioza ...zato sam je i nabavio ...tigirca ...najbolje lovice.
Guest- Guest
e, kad prvoga ulovi, javi da proslavimo Hogyjevu inicijacijuRayMabus wrote:Okolo. Nije ih prije bilo. Uhvatili smo ih vec dosta na lijepljenku al mačka imam miris plus ove tigraste love tako da ono sad kad je ona tu nece niti jedan ovamo.Noor wrote:imaš miševe na glavi? ili u glavi?RayMabus wrote:Neznam ja šta sam al ja je spustim na pod da malo trckara i ono di je eto je iza glave sakrivena u kušinu i tu joj je meko , oce na krevet , u plahte , al to i ocu tj da mi spava na glavi dok spavam ...da mi tjera miševe ...simbioza ...zato sam je i nabavio ...tigirca ...najbolje lovice.
Guest- Guest
Makao sam tri u drugu kucu ( imam dvije u bloku samo ta druga je nedovršena ) a jedna lijepljenka je u sobi zatvorena kukom tako da on tu nemože.pismejker wrote:makni ljepila,maca ti je mala pa da je jednog jutra ne bi nasao mrtvu u ljepenci..RayMabus wrote:Okolo. Nije ih prije bilo. Uhvatili smo ih vec dosta na lijepljenku al mačka imam miris plus ove tigraste love tako da ono sad kad je ona tu nece niti jedan ovamo.Noor wrote:imaš miševe na glavi? ili u glavi?RayMabus wrote:Neznam ja šta sam al ja je spustim na pod da malo trckara i ono di je eto je iza glave sakrivena u kušinu i tu joj je meko , oce na krevet , u plahte , al to i ocu tj da mi spava na glavi dok spavam ...da mi tjera miševe ...simbioza ...zato sam je i nabavio ...tigirca ...najbolje lovice.
Nebrini si , vec sam ih sve makao osim jedne koju on nemože fizicki dotaknit jer je zakrakunato a lijepljenka je unutra.
I te tri u drugoj kuci su pod kljucem jer ima vrata a vani ga još nepuštam a kad budem onda cu i to maknit a do tada ce se još koji miš uvatit dok Hogy neporaste he he he he
2014-04-11
Ma sa vama Hrvatima uopće nema smisla imati ikakvoga posla.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa kaj sad ni ti nisi hrvat?jastreb wrote:Ma sa vama Hrvatima uopće nema smisla imati ikakvoga posla.
Guest- Guest
Ahaaa to je skracenica od Hogar strašni.pismejker wrote:Hogy,a??
A inace nemam miševe al izgleda klimatske promjene pa ulaze i ovdje a velika kuca tko ce sve otvore zatvorit , nemoguca misija .....i onda prvo tamanjenje lijepljenkom za početak ovih a za stalno HOGY.
Klimatske promijene , vruce im je , prije se kote , više ih je , nije ih nikad biloa a sad su ušli ...znaci .....TREBA MAČKA UNUTRA.
2014-04-11
Više miševa tj tamo di ih inace nema je znak klimatskih promjena , toplije je , prije se kote , više se kote , više ih je.
Lijepljenka je za prvu ruku a za stalno tu je ipak mačak lovac.
To ti je ono ako kužiš te promijene u prirodi i zašto pojava miševa gdje ih nikad prije nije bilo.
KLIMATSKE PROMIJENE.
Lijepljenka je za prvu ruku a za stalno tu je ipak mačak lovac.
To ti je ono ako kužiš te promijene u prirodi i zašto pojava miševa gdje ih nikad prije nije bilo.
KLIMATSKE PROMIJENE.
2014-04-11
Zato on sad i spava na kušinu iza mene i zato ga toliko socijaliziram na ljude ( sebe al i ostale ).
To ce krstarit po kuci ....i kad bude veliki ( ako mu se šta nedesi nedaj Bože u međuvremenu ) to ce ono jednostavno spavat di oce ukljucujuci i tu iznad moje glave tj na kušinu.
Zato on tamo spava i spavat ce i u buduce mada ce sad ipak u KARANTENU za svoje dobro jer je još mali tj po noci spava u kutiji.
To ce krstarit po kuci ....i kad bude veliki ( ako mu se šta nedesi nedaj Bože u međuvremenu ) to ce ono jednostavno spavat di oce ukljucujuci i tu iznad moje glave tj na kušinu.
Zato on tamo spava i spavat ce i u buduce mada ce sad ipak u KARANTENU za svoje dobro jer je još mali tj po noci spava u kutiji.
2014-04-11
Longi,,vidis jos macaka,nahrani ih ..onda ce se fokusirati na tvoju kucu,a ne moras ih pustti unutra..cim se budu motali oko kuce,misevi ce jednostavno nestati..
Guest- Guest
Tak da nebih ja baš tvrdio za sebe da sam dobar al ono ovo je moj mačak pa ono .....nisam ja kriv šta on neosjeca zlo ....ako ga malo ugrizem možda i osjeti he he he
Al necu , .....valjda.
Daleko sam ja od dobroga i bolje me tako nepromatrati.
Ima tisuce Đavola unutra.
No niti jedan nece na Hogya jer ih sve ja jašem.
Al necu , .....valjda.
Daleko sam ja od dobroga i bolje me tako nepromatrati.
Ima tisuce Đavola unutra.
No niti jedan nece na Hogya jer ih sve ja jašem.
2014-04-11
Hogya jedino mogu ugristi od dragosti.
Maloprije sam ga štipao namjerno da malo živne.
Skakuce odma , mrda repricom , valjda mu treba malo ( nepreviše ) takve igre jer kad se grize s bracom i sestrama onda ga oni tako štipkaju pa mu je to ono kao pod normalno malo....al malo samo da se trgne.
Maloprije sam ga štipao namjerno da malo živne.
Skakuce odma , mrda repricom , valjda mu treba malo ( nepreviše ) takve igre jer kad se grize s bracom i sestrama onda ga oni tako štipkaju pa mu je to ono kao pod normalno malo....al malo samo da se trgne.
2014-04-11
Lesy se vraca kuci.pismejker wrote:uffff ovo je slika nekog dobrog filma..koji je to film Longi?
2014-04-11
Ovisi. Kad sam sa tobom,ja jesam Hrvat,ali kad se zapričam sa nekim derivatom,onda sam Srbin,ili Slovenac.Noor wrote:pa kaj sad ni ti nisi hrvat?jastreb wrote:Ma sa vama Hrvatima uopće nema smisla imati ikakvoga posla.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 4 of 5