Smak svijeta(ali ovaj put za stvarno)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Smak svijeta(ali ovaj put za stvarno)
nisi na balkanu stalno ,ne zivis nego letas po svijetu(tvoje rijeci)..Leviathan2 wrote:meni je dobro i na balkanu a nijesam ni jedan od navedenih, pleme je vjecnopismejker wrote:Doppelgänger wrote:Domovina je tamo gdje ti je dobro.
upravo tako...no dobro,na brdovitom balkanu,je dobro samo parazitima,uhljebima,oportunistima ,uljudbi Onoj,lopovima,prevarantima,konkubinama i takoc...
Tamo se posteno radeci ne moze prezivjeti...
Guest- Guest
dobro je na balkanu ako imas para,svojih,zaradjenih ili ukradenih..
Guest- Guest
pošto je prvi naziv trga bio Marvinski trg ( marva, stoka ) valjda mu je to omen, poslije se zvao Sajmište bilo bi dobro da vrate prvotni naziv malo korigiran: Trg stoke sitnoga zuba.
Guest- Guest
Malobrojni su oni koji u Hrvatskoj mogu pristojno živjeti od poštene zarade. Onih koji se ne miču s ognjišta i kojima je važnije što imamo Hrvatsku dok u istoj toj Hrvatskoj životinjare - nije mi žao. Takvi ionako neće doprinijeti nikakvoj konstruktivnoj promjeni.
Guest- Guest
vama bi trebalo doživotno zabraniti ulazak u RH....eva, pismejker, dudaljka ..itd
Guest- Guest
ma moze se zaradit al moras pazit da ti uhljebi ne stave ruku u dzeppismejker wrote:dobro je na balkanu ako imas para,svojih,zaradjenih ili ukradenih..
jel tu i ti boškarin spadaš?Gnječ wrote:pošto je prvi naziv trga bio Marvinski trg ( marva, stoka ) valjda mu je to omen, poslije se zvao Sajmište bilo bi dobro da vrate prvotni naziv malo korigiran: Trg stoke sitnoga zuba.
Guest- Guest
Pisanje na forumu se ne računa.Doppelgänger wrote:Malobrojni su oni koji u Hrvatskoj mogu pristojno živjeti od poštene zarade. Onih koji se ne miču s ognjišta i kojima je važnije što imamo Hrvatsku dok u istoj toj Hrvatskoj životinjare - nije mi žao. Takvi ionako neće doprinijeti nikakvoj konstruktivnoj promjeni.
Guest- Guest
a koji to VI imate hrvatsku?! kam se ti guraš dudaljka? briši šekrete po vani i dalje...Doppelgänger wrote:Pisanje na forumu se ne računa.Doppelgänger wrote:Malobrojni su oni koji u Hrvatskoj mogu pristojno živjeti od poštene zarade. Onih koji se ne miču s ognjišta i kojima je važnije što imamo Hrvatsku dok u istoj toj Hrvatskoj životinjare - nije mi žao. Takvi ionako neće doprinijeti nikakvoj konstruktivnoj promjeni.
Guest- Guest
Noor wrote:jel tu i ti boškarin spadaš?Gnječ wrote:pošto je prvi naziv trga bio Marvinski trg ( marva, stoka ) valjda mu je to omen, poslije se zvao Sajmište bilo bi dobro da vrate prvotni naziv malo korigiran: Trg stoke sitnoga zuba.
boškarin ne spada u tu kategoriju. boškarini imaju masu od 1 tone i 300 kilograma znači 1.3 tone ili 1300kg.
Guest- Guest
Ovo i nije šala. Ja mislim da je vrijeme za novu balvan revoluciju. Samo što ova revolucija ne bi imala srpski karakter. Dakle Istra i bliža okolina trebala bi objaviti neposluh vrhovništvu RH i organizirati referendum o autonomiji. Očito je da s vama više nema života ni sreće i stoga najbolje da idemo svaki svojim putem.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jeli bi cijeli Kvarner do Sušaka ušao u tu autonomiju ?jastreb wrote:Ovo i nije šala. Ja mislim da je vrijeme za novu balvan revoluciju. Samo što ova revolucija ne bi imala srpski karakter. Dakle Istra i bliža okolina trebala bi objaviti neposluh vrhovništvu RH i organizirati referendum o autonomiji. Očito je da s vama više nema života ni sreće i stoga najbolje da idemo svaki svojim putem.
No to su gluposti jastrebe,jer upravo je to ono što katolibani žele.Misliš ti da bi oni žalili za Istrom i Rijekom ?
A odvajanjem Istre i Rijeke zacementirala bi se filoustaška pozicija u Hrvatskoj a antifašizam bi trajno bio poražen.
Više ne bi bilo balansa između svjetla i tame,te bi ostatak Hrvatske trajno bio osuđen na klerofašističku tamu.
Ista i Rijeka su onaj jezičac na vagi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Noor wrote:vama bi trebalo doživotno zabraniti ulazak u RH....eva, pismejker, dudaljka ..itd
Tebe proglasiti za doživotnu tri outa ... rvaticu
:
ajde, nemoj mi rećiSora wrote:Noor wrote:vama bi trebalo doživotno zabraniti ulazak u RH....eva, pismejker, dudaljka ..itd
:
Guest- Guest
Jeli to Kolinda ?Sora wrote:Noor wrote:vama bi trebalo doživotno zabraniti ulazak u RH....eva, pismejker, dudaljka ..itd
:
2015-07-23
Da,tu si u pravu.Iknar je gay wrote:Jeli bi cijeli Kvarner do Sušaka ušao u tu autonomiju ?jastreb wrote:Ovo i nije šala. Ja mislim da je vrijeme za novu balvan revoluciju. Samo što ova revolucija ne bi imala srpski karakter. Dakle Istra i bliža okolina trebala bi objaviti neposluh vrhovništvu RH i organizirati referendum o autonomiji. Očito je da s vama više nema života ni sreće i stoga najbolje da idemo svaki svojim putem.
No to su gluposti jastrebe,jer upravo je to ono što katolibani žele.Misliš ti da bi oni žalili za Istrom i Rijekom ?
A odvajanjem Istre i Rijeke zacementirala bi se filoustaška pozicija u Hrvatskoj a antifašizam bi trajno bio poražen.
Više ne bi bilo balansa između svjetla i tame,te bi ostatak Hrvatske trajno bio osuđen na klerofašističku tamu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A kad nisam upravu ?jastreb wrote:Da,tu si u pravu.Iknar je gay wrote:Jeli bi cijeli Kvarner do Sušaka ušao u tu autonomiju ?jastreb wrote:Ovo i nije šala. Ja mislim da je vrijeme za novu balvan revoluciju. Samo što ova revolucija ne bi imala srpski karakter. Dakle Istra i bliža okolina trebala bi objaviti neposluh vrhovništvu RH i organizirati referendum o autonomiji. Očito je da s vama više nema života ni sreće i stoga najbolje da idemo svaki svojim putem.
2015-07-23
Irud te yebo,tis mi zabraniti.. ..Tvoja papazjanija od drzave ,nije mi niti dala drzavljanstvo,nego stara yuga..Noor wrote:vama bi trebalo doživotno zabraniti ulazak u RH....eva, pismejker, dudaljka ..itd
a dokl saja za tvoju papazjaniju od drzave nosio uniformu i glavu u torbi,ti si gladila pizdu po zegeju...mrš..!!!
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Smak svijeta
» ZG: Smak svijeta
» ''1972. znanstvenik u Jugoslaviji govorio: "Smak svijeta je 2020., imamo još 75 godina"''
» Putin: OSLOBODIĆEMO Evropu, na ovaj ili ovaj način!
» Preminuo Boris Aranđelović pjevač grupe "Smak"
» ZG: Smak svijeta
» ''1972. znanstvenik u Jugoslaviji govorio: "Smak svijeta je 2020., imamo još 75 godina"''
» Putin: OSLOBODIĆEMO Evropu, na ovaj ili ovaj način!
» Preminuo Boris Aranđelović pjevač grupe "Smak"
Page 2 of 2